هیچ اروری نمیده؟؟؟نقل قول:
در بازی Empire Total War بعضی موقعها یک دفعه از بازی میپره بیرون .
اگه ارور نمیده کرکتو عوض کن ببین درست میشه
Printable View
هیچ اروری نمیده؟؟؟نقل قول:
در بازی Empire Total War بعضی موقعها یک دفعه از بازی میپره بیرون .
اگه ارور نمیده کرکتو عوض کن ببین درست میشه
خوب اینجور مشکل بیشتر از گرافیکتون هست ، گرافیکتون رو تا آخرین نسخه آپدیت کنین ، یا جدیدترین نسخه DirectX رو نصب کنین ، موفق باشین:10:نقل قول:
سلام من crysis 1 رو رو ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم.هرچی رو بازی کلیک می کنم باز نمیشه نه اروری چیزی هیچ اتفاقی نمی افتد.لطفا راهنمایی کنید
بیا دوست من احتمالا مشکل از کرک هست از اینجا کرک مخصوص نسخه 64 بیت رو دانلود و کپی کن امیدوارم درست شه:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/crysis.shtml
خیلی ممنون از کمکتون من کرک 64 بیتی پیدا کردم ولی موقع شروع این ارورو میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید نسخع 64 بیتی ویستا رو دانلود میکردید...نقل قول:
اگه اینطوره و بازم مشکل برقراره مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
سلام همون کاری که گفتین انجام دادم مشکل حل شد الانم بازیو اجرا می کنه با بالاترین جزئیات:8:نقل قول:
خیلی ممنون:10:
سلام
بچه ها من shift روی لپتاپم نصب کردم و لی موقع شروع بازی اونجایی که دیگه میخاد ماشینا بده دستت تصویر بریده بریده میشه و اصلا هیچیا نمیبینم مثل حالتی که گرافیک نکشه
laptop : HP - Pavilion 3140 cpu core i5 430 M ram 4gig graphic ATI 5650 gig Win 7 64B
درایو گرافیکتون رو بـــــروز کردید ؟!نقل قول:
اگر نـــه از این سایـــت بروز کنیــــــد :
http://www.pcpitstop.com/drivers/download/ATI~Mobility~Radeon~HD~5650~~~~~~~.html
مشکلی بــــود در خدمتم.
:11:
سلام دوستان ، کسی میتونه مارو راهنمایی کنه ؟؟؟ من بازی CoD Black Ops رو نصب کردم اما نمیره توی بازی ، و همینطور صفحه سیاه میشه و میمونه !!! مشکل از چی میتونه باشه ؟
احتمالا یا بازیت ایراد دارهنقل قول:
یا با سیستمت خوانایی نداره
سیستمم :نقل قول:
VGC: 8500GT Nvidia , 512mb Shader3.0
Ram : 2GB
CPU : Intel R Cerelon CPU 430 GHz
1.80 GHz
در مورد CPU وقتی خریدم ، فروشندش گفت سی پی یو رو گذاشتم ، اما کامپیوتر نمیتونه بخونتش !!! کامپیوتر که میخونه همین بالا رو ... اونو میگه ... فروشنده دروغ گفته ؟؟؟ فروشنده برام Intel آخرین مدلش رو گذاشت اما ...
به نظر مننقل قول:
CPU پایینه
حالا نظر دوستان هم باید شنید
cpu پایینهنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم به خاطر cpu
این بازی سی پی یو دو هسته ای می خواد
من بازی apache airassult رو نصب کردم ولی کار نکرد یه پچ جدید هم گذاشتم ولی ارور close program میاد نمیدونم مشکل از کجاست کسی راه حلی نداره اصلا این بازی رو pc کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟
سلام دوستان من موقع اجرای بازی medal of honor وقتی وارد بازی میشم صفحه فول اسکرین نیست:(
همه ی رزلوشن ها رو هم امتحان کردم ولی باز In window بازی رو نشون میده:(
نقل قول:
احتمالا تو سیسینگ تیک windows رو زدی
یا تیک Full screen رو برداشتی
سلام من هنگام وارد شدن به بازی Batman Arkham Asylum این ارور رو میده لطفا کمک ...
خواهشا جواب بدین منتظر هستیم ، ... آیا مربوط به نرم افزار Framework هست ؟
سلام .استاد شرمنده .سیو کامل بازی BLACK OPS یا کا لاف دی یو تو 7 را می خواستم .. من سیستمم رم 2 گیگ و گرافیگ gt 240 ddr2 2 گیگ است .استاد امروز این بازی را خریدم و نصب کردم در مرحله 2 بعضی مواقع بازی گیر می کند علت چیست. ویندوز نصب در روی سیستم هم سون 64 بیت است ..ایا از بازی است یا ویندوز
به نظر میاد بازیت مشکل داشته باشه!!!نقل قول:
اگه از بازی مطمئنی درایور کارت گرافیکتو به روز و کن از یه کرک معتبر استفاده کن
پاسخ شما :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=649
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
نه قبلا بازیش کردم ، مشکل از بازیم نیست ، فکر کنم یه نرم افزار نصب نیست Xlive رو نصب کردم اما دیگه چی میخواد ؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
نقل قول:
گرافیکتون که به خوبه :10:بستگی به CPU داره نگفتین سی پی یو تون چنده ؟؟؟
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5853910&postcount=6486
من یه بار تو ویندوز سون64 نصب کردم و اجرا نشدنقل قول:
شاید روی سیستم شما هم این طوری باشه
لطفا کمکم بکنین ، دوستان ، این ارور واسه چی هست ؟؟؟
حل شد دوستان ممنونم ، از گرافیک بود ، آپدیت کردم:20:
سلام
وقتی میگن بازی لگ داره یعنی چی
من چند جا دیدم...
یعنی بازی روون اجرا نمیشه و هی گیر می کنهنقل قول:
بستگی به بازی داره که شما مد نظرتون هست
اگه بازی آنلاین منظورتونه لگ بستگی داره به سرعت انتقال داده ها از کامپیوتر شما به سورس یا همون منبع ...
با سلام دوست عزیزنقل قول:
لگ به معنی کند شدن میباشد ، اگر شما از اینترنت استفاده میکنین ، و بازی های آنلاین بازی میکنین ، اگر سرعت اینترنتتون کم باشه ، به اصطلاح میگن لگ داره ( کند شدن ) ممکنه منظور از لگ در حالت آفلاین و آنلاین باشه مثل کند شدن سیستم CPU و یا ...
قربانتان ، مهران:11:
من تو پستهای قبلی هم گفته بودم ، هر از چندگاهی در بازی Empire Total war یک دفعه از بازی مبپره بیرون.
با توجه به اینکه آخرین نسخه درایور گرافیکم رو هم نصب کردم ، لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
با سلام دوست عزیز ، مطمئن شوین که آخرین نسخه دایرکت ایکس روی سیستمتون نصب باشه:11:
آخرین نسخشم نصب کردم ، راه حلی داره؟نقل قول:
میشه اروری رو که میده رو آپلود کنین ؟نقل قول:
درود
من دیروز بازیه ریمن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو دانلود کردم
موقع نصب یوزر سورد میخواد
میگه برو یوبی سافت ثبت نام کن
ثبت نامم کردم بازم نصب نمیشه
چیکار کنم ؟
اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم ارورش کلی هست و چیز خاصی رو نشون نمیده :نقل قول:
نقل قول:
لطفا به این سوالات پاسخ بدهین :
1- نام ویندوزی که هم اکنون استفاده میکنین ؟
2- مشخصات کل سیستمتان رو بگین ...
ممنون از وقتی که میزارین.:11:نقل قول:
ویندوز 7 64 بیتی ، سیستمم هم الان تو امضام میتونین ببینین.
با سلام ، دوست عزیز ، راستش این بازی واسه ویندوز 7 قابل اجرا نیست !!!نقل قول:
اینجارو نگاه کنین :
:10::11:کد:http://www.groovypost.com/forum/windows7/cant-run-empire-total-war-on-windows-7-t95652.html
طبق معمول باید آخرین ورژن کارت گرافیکی رو نصب کنین ... اما میگین نصب هست !!! پس احتمالا از ویندوزتان هست ،
راستی نسخه دوم این بازی فکر کنم واسه ویندوز 7 هم کار میکنه !!! با نام Napoleon Total war !!!!
حالا من یه روشی میگم ببین بازی اجرا میشه :21:نقل قول:
روی آیکون اصلی بازی properties بگیر بعد برو به تب Compatibility بعد تیک Run this program... رو بزن
بعد رو منوی کشویی کلیک کن بعد WIndows xp SP3 رو انتخاب کن و بعد Ok رو بزن
بعد ببین بازی اجرا میشه اگه شد یه خبری بده ما بدونیم
احتمالا باید اجرا بشه چون من این مشکل رو با کانتر 1.6 داشتم که با این روش بازی اجرا شد
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
کلا بازی من اجرا میشه ، ولی بعضی موقعها وسط بازی میپره بیرون.
همراه دانلود بازی username و password رو نداده؟؟نقل قول:
اگه همراهش نیست احتمالا نمیتونی نصبش کنی چون هر بازی برای خودش سریال جدایی داره که باید بوسیله اون نصبش کنی!!