بچه ها این داشبورد ماشبورد چیه ؟میشه یه توضیح بدین ؟ماجرای این مپی خور کردنش چیه ؟بعد اقا تو live راهت میشه رفت؟ اگه بن بشیم چی میشه ؟
بچه ها این داشبورد ماشبورد چیه ؟میشه یه توضیح بدین ؟ماجرای این مپی خور کردنش چیه ؟بعد اقا تو live راهت میشه رفت؟ اگه بن بشیم چی میشه ؟
داشبورد همنون منو اینا هست وقتی 360 رو روشن میکنی نشون میده.نقل قول:
الان همه ی 360 های تو ایران کپی خور شدن.یعنی مثله PC میری 2 تومن بازی رو میخری یذاری
لایو رفتن یکم درد سر داره . ولی خودش تاپیک داره که توش توضیح دادن.
اگه یه سری چیزارو رعایت کنی نمیشی.
شما 360 رو بخر حالا
من کلا قبل اینکه چیزی بخرم قبلش از جدو پدر جدش سر در میارم بعد میخرم :31: یه جا نوشته بود :دوستان میتونن LT یا LT.1.1 یا nonstealth 1.61 رو انتخاب کنن(رایگان)نقل قول:
اینا چیه ؟ار اینا جدید ترم هست ؟
کیفیت دي وي دي های MZ چجوریه؟
اونها نسخه نرم افزاری هست که Firmware دستگاه رو کرک میکنه تا بازی های کپی رو اجرا کنهنقل قول:
اینا چیه ؟ار اینا جدید ترم هست ؟
light touch نسخه ای هست که بیشترین شباهت رو با Firmware اصلی دستگاه داره و توسط مایکروسافت شناسایی نمیشه (که بن بشه و این داستانا... )
این هم توئیتر گروه هکر ای هست که این نسخه ها رو میدن بیرون ، میتونی اخبارشو از اونجا پیگیری کنی و نرم افزار های جدیدشو دانلود کنی .
لینک:کد:http://twitter.com/TeamJungle
سلام
من میخواهم ایکس باکس 360 الایت بخرم ولی میترسم چند ماه دیگه ایکس باکس 720 بیاد.
به نظر شما چیکار کنم؟
بالاخره ایکس باکس خریدم
از راهنمایی همه شما ممنون بخصوص آقا سینا و آقا میثم(Joykiller360)
خوب چندتا سوال:
من آرکید خریدم.الآن دارم ورلد کاپ بازی می کنم.سیو بازی کجا ذخیره میشه؟مثلاً من بازی رو سیو کنم و دستگاه رو خاموش کنم سیوها از بین نمیره؟
کار هارد الیت چیه؟من یه هارد USB دویست و پنجاه گیگ دارم می تونم به جای هارد دستگاه ازش استفاده کنم؟چه استفاده ای؟
خوب الآن که داشتم ورلد کاپ بازی می کردم چشمام درد گرفت اینقدر نوشته هاش ریز بود(نوشته های بازی شامل منو و اسامی بازیکنان)البته داشتم رو تلویزیون بازی می کردم با فیش سه سر.چطور میشه نوشته ها را درشت تر کرد؟
مانیتورم ویرا است 19 اینچ واید با ورودی HDMI .رو مانیتور با این پورت بازی کنم بهتره یا رو تلویزیون که صفحه نمایش بزرگتری داره؟
متشکر
سیو روی مموری اینترنال ذخیره میشه .نقل قول:
هارد هم میتونید روش سیو کنید و هم میتونید روش بازی ها رو بریزید که سریع تر لود بشه .
با آپدیت جدید تا سقف 32 گیگش رو میتونید استفاده کنید .
نقل قول:
سیو روی مموری اینترنال ذخیره میشه .
هارد هم میتونید روش سیو کنید و هم میتونید روش بازی ها رو بریزید که سریع تر لود بشه .
با آپدیت جدید تا سقف 32 گیگش رو میتونید استفاده کنید .
داداشی این قسمتو توضیح میدی؟ خودمم این سوالو دارم.ممنونمنقل قول:
خوب الآن که داشتم ورلد کاپ بازی می کردم چشمام درد گرفت اینقدر نوشته هاش ریز بود(نوشته های بازی شامل منو و اسامی بازیکنان)البته داشتم رو تلویزیون بازی می کردم با فیش سه سر.چطور میشه نوشته ها را درشت تر کرد؟
مانیتورم ویرا است 19 اینچ واید با ورودی HDMI .رو مانیتور با این پورت بازی کنم بهرته یا رو تلویزیون که صفحه نمایش بزرگتری داره؟
جواب بدیددددددددددددددددددد:19::1 9::19:نقل قول:
نمی دونم اینجا بزارم یا نه
Xbox 360 3D gaming a reality with LG partnership
led جدید ال جی با قابلیت بازی به صورت 3d در x360
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The image above is unmistakeable: 3D gaming on an Xbox 360 with the help of an LG 3D television. From the looks of the Korean press release, LG and Microsoft have entered into a memorandum of understanding to jointly market LG's new 3D telvisions along side 3D-capable Xbox 360 games in South Korea, then later expand the partnership throughout the Asia Pacific region. If we're reading this correctly then it appears set to begin by bundling Xbox 360 3D games with LG 55/47LX9500 LED televisions sometime at the end of June. In other words, we're not seeing anything specific claiming new Xbox 360 hardware, just like we've seen on the PS3.
ریز بودن نوشته ها به خاطر مانیتورتون هست ! یه Full HD بگیرید مشکلتون حل میشه .نقل قول:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
هیچ راهی نداره بفهمید ، مگر اینکه از اول بریزید .نقل قول:
خوب تاپیکی چیزی نداره ؟ که من خودم بریزمنقل قول:
آقا چطور میشه بازی رو از روی فلش اجرا کرد؟
من کل محتویات بازی Fifa رور ریختم رو یه فلش 4 گیگ اما نتونستم از روی فلش بازی کنم
نقل قول:
ریز بودن نوشته ها به خاطر مانیتورتون هست ! یه Full HD بگیرید مشکلتون حل میشه .
میلاد جان یعنی 1080 نباشه بازم ریز میمونه؟ حتما Full باید باشه؟
این مارک رو نمی دونم ولی بهترین از نظر قیمت و کیفیت T-Gate هستنقل قول:
هر بازی ایکس باکس 6-7 گیگ هست شما چطوری ریختی رو 4 گیگنقل قول:
تنها راه اجرا از رو فلش اینه که آخرین داشبورد رو بگیری و یه فلش حداقل 8 رو وصل کنی و بازی رو از تو داشبورد نصب کنی رو فلش
من الآن DVD بازی Fifa Worldcup 2010 رو گذاشتم رو کامپیوتر حجمش رو نوشته 151 میگ!!!! :18: خوب رو این حساب میگم ریختم رو فلش 4 گیگنقل قول:
ضمناً یکی به من گفت باید فلشتو وصل کنی به ایکس باکس و از روی ایکس باکس فلشتو فرمت کنی تا دستگاه بشناستش.بعد بازی رو بریزی رو فلش.درسته؟
راستش من چون خودم مثل این عقده ای ها میچسبم تو تلویزیون ریزی متون رو احساس نمیکنم :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
چرا توی بازی سنتر یه سرچی بزنیدنقل قول:
نقل قول:
راستش من چون خودم مثل این عقده ای ها میچسبم تو تلویزیون ریزی متون رو احساس نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان TV شما Full هست؟ راحتی باهاش؟
ببخش . فک کنم سرتو درد آوردم.اخه شدیدا دنبال HDTV هستم.
TV من رو مگه ندیدی ؟ توی امضام تاپیکی که آدرس دادم عکس اتاقم هست . TV من خیلی زپرتیه :31:نقل قول:
داشتم طرح های cover های سایت nextgen برای 360 رو میدیدم
به موردی برخوردم که شدیدا بو دار بود قضیه طراحیش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ورژن داره واسه 360 میاد .نقل قول:
اون رو که میدونم میلاد جاننقل قول:
اون rising هست
اما این metal gear solid 4 هست که همین طرحش بو دار هست
منظورم fan بازی های PS3 Owner ها و اون بحث ها و کل کل هاست :31:
دقیقا دوسته من حدود 3 ماه پیش این cover رو گرفت برای ایکس باکسش !البته یادمه جز این 2 تا طرح دیگه از متال 4 داشت .نقل قول:
به موردی برخوردم که شدیدا بو دار بود قضیه طراحیش
شرمنده یعنی چی بو دار بود؟
میخوام باطری Camelion بخرم چه مدلی با چه آمپی بخرم ؟
باطري شارژي هاي سوني چطورن.....؟؟؟؟
چند ميلي آمپر هاش بهترن....؟؟؟:20:
منظورم اینه که با منظور و قصد خاصی ساخته شده برای 360 :31:نقل قول:
نقل قول:
جواب بدیددددددددددددددددددد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :1 9: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد یه راه دیگه هم داره اینه که وصل شی به لایو اگه بن نشدی یعنی داری اگه شدی یعنی نداری :31:!!!نقل قول:
هیچ راهی نداره بفهمید ، مگر اینکه از اول بریزید .
میلاد درست میگه... راهی جز اون ندارید
شما وقتی بازی های 360 رو رو PC مذارید این جوری نشون میده !!!حجم واقعی این بازی هم بین 5 تا 6 گیگه !!!نقل قول:
من الآن DVD بازی Fifa Worldcup 2010 رو گذاشتم رو کامپیوتر حجمش رو نوشته 151 میگ!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب رو این حساب میگم ریختم رو فلش 4 گیگ
ضمناً یکی به من گفت باید فلشتو وصل کنی به ایکس باکس و از روی ایکس باکس فلشتو فرمت کنی تا دستگاه بشناستش.بعد بازی رو بریزی رو فلش.درسته؟
بعد هم شما بای از طریق کنسول بریزی نه PC !!!
اون بازی هایی که تو خود هارد به طور آک وجود داره بیشتر از 100 مگ هستن !!!
میشه سیو بازیهارو از هارد انتقال داد به فلش ؟؟؟ ( یکی از دوستان دهنه مارو سرویس کرده که سیو الن ویک رو بدم بهش :18: :دی )
بله میشه ... در واقع مثل یک memory unit عمل میکنه !!!نقل قول:
خوب حالا که این جوریه تاپیکی چیزی نیست واسه نصبه LT?؟نقل قول:
اینجا که نیست ... شما فکر کردی براحتی آپدیت داشبورده LT ریختن ؟؟؟نقل قول:
اگه اینجوری بود که همه ...
خوب من چه خاکی به سرم کنم:47: تا ابد نباید برم لایو؟:13::37::37::37:نقل قول:
نقل قول:هر Save به نام پروفایل Gameri که بازی کرده ذخیره میشه . فکر نکنم تو پروفایل دیگه ای کار کنه . البته گفتم فکر نکنم ! شاید بشهنقل قول:
دوستان عزیز توضیح بدن که اگر بازی رو کنسول نصب بشه منظورم xbox هستش
راهی داره مقدار ظرفیت اشغال شدش رو روی هارد ببینیم یا نه در ضمن به همون
مقداری که حجم dvd توی هارد ریخته میشه یا نه.:10:
سلام دوستان.من بالاخره بعد از کلی تحقیق بالاخره تصمیم گرفتم Xbox بگیرم.البته هنوز هم خیلی دودلم بین xbox و ps3.
میخواستم ببینم الان بگیرم یا صبر کنم یکی دوماه دیگه بگیرم؟؟؟ از سه چراغ شدن و این مشکلات احتکالی در Xbox هم خیلی میترسم.
و سوال مهمتر که دارم اینکه به نظرتون کدوم مدل رو بگیرم.از نظر مالی مشکلی نیست میخوام ببینم این لیمیتد ادیشن ها که هارد 250 داره با دسته بهتره یا Elite .منظورم از بهتره اینه که بیشتر به کار میاد.آرکید که فکر نمیکنم جالب باشه درسته؟؟؟ البته من هارد اکیترنال دارم و انگار میشه بعنوان هارد Xbox ازش استفاده کرد.نظرتون راجه به مدل و اینکه کی بخرم چیه؟؟؟
ممنون.
رفیق تلویزیون یا مانیتورت HD هست یا نه؟نقل قول:
منم دیروز رفتم گرفتم با کابل سه فیش زدم به تلویزیون اصلاً کیفیت خوبی نداره همه چیز ریزه
به مانیتور هم که انگار نمیشه وصل کرد.
من مشکلمو اینجا مطرح کردم اما...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4937917&postcount=377
این LT 1.1 با 1.6.1 چه فرقی داره ؟