اقا مشکل من حل نشد چیکار کنم . از وقتی هوش مصنوعی و جنگ جهانی دو ریحتم اینجوری شده . همه بازیارو از هاردم پاک کردم حتی همه مدهام از رجستری هم پاک کردم .
توروخدا کمکم کنین من فقط این بازیو دوس دارم .
ویندوزمم 8.1 هستش.
Printable View
اقا مشکل من حل نشد چیکار کنم . از وقتی هوش مصنوعی و جنگ جهانی دو ریحتم اینجوری شده . همه بازیارو از هاردم پاک کردم حتی همه مدهام از رجستری هم پاک کردم .
توروخدا کمکم کنین من فقط این بازیو دوس دارم .
ویندوزمم 8.1 هستش.
هوش مصنوعی؟ منظورت Fixed AI هست؟ اون فقط برای Contra 007 هست و بهتره که استفاده نکنید. همون مد خالی رو نصب کنید.
منم ویندوز 8.1 هستم و این مشکل برام پیش اومده، شما اول برید تنظیمات بازی رو از توی Documents پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید(ترجیحا خود پوشه رو حذف کنید). بعدش بازی رو با Windows XP SP2 Compatibility Mode اجرا کنید، درست میشه.:n16:
سلام دوستا تا الان کیا این مدو نصب کردن .بقه نصب نکنن خونه هاش گرافیک ندارهنقل قول:
سلام من این مشکل واسم پیش اومده لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همون مشکل بالاییهنقل قول:
روششم اینه که دو پست بالاتر گفتم:
شما اول برید تنظیمات بازی رو از توی Documents پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید(ترجیحا خود پوشه رو حذف کنید). بعدش بازی رو با Windows XP SP2 Compatibility Mode اجرا کنید، درست میشه. :n16: البته اگر حذف و نصب و پاک کردن درست مد کار نکرد.
واضح تر بگید لطفا:n14:
حل شد:n02::n20:نقل قول:
میشه بگین بهترین پچ بازی چیه
از چه نظر؟نقل قول:
نظر شخصی من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نام اونی که همه چی بهم داده و گناهامو می بخشه به نظر من این بهترین مده تو این بازی پس حتما پیشنهاد می کنم دانلود کنید
حجمش کمه :39.01mb
ولی کلی تیم به بازی اضافه می کنه 20 و خردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم :39.01mb
وکلی تجهیزات .تانک . خونه . سرباز . هواپیما