دقیقا سرعت ها نصف شده پشتیبانی هم فقط حرف مفت تحویل میده
Printable View
لطفا همه به پشتیبانی فشار بیارید
سلام من سرويس ارت ٥١٢ تا ٣ مگ رو دارم حدود ٤ روز هست كه سرعت از ٣٨٠ كيلو بايت بر ثانيه به ١٤٠ رسيده شبا هم ميشه سرعت واقعي ٦٤ كيلو كه فكر كنم بخاطر ٤٠ گيگ دانلود از سرور خارجي محدودم كردن چون با اتصال به وي پي ان داخلي مشكل سرعت حل ميشهنقل قول:
محدود شدم از ۱۲۸ بیام ۲۵۶ درست میشه ؟
منم محدود کردن رفتم art2 درست شد .. در حالی که پشتیبانی میگفت درست نمیشه
سلام
سرویس جشنواره شاتل رو گرفتم می خواستم تلفنی نصب کنم گفتن خط تلفنت بیشتر از 1 مگ نمی کشه! منم گفتم الان 2 مگ وایمکس دارم مگه جاییم خله 1 مگ از شما بگیرم. کارشناس نصب اومد خط 3 مگ نشون داد و تست سرعتم هم 340 کیلوبایت بود گفتم جهنم بازم 100 تا بالاتر از وایمکسه.
طرف که رفت مودم رو بردیم سر خط ساختمون تست کنیم سرعت 5.5 مگ بود، نهایتاً دیدم نمی صرفه واسه من مستاجر 300 تومن بدم سیم عوض کنم. وقتی برگشتم سرعت رفته بود روی 2 مگ و هرچقدر مودم خاموش روشن کردم بالاتر از 2 مگ نرفت که نرفت و بدجوری سوزونده من رو. زنگ زدم شاتل گفتن مشکل از خط خودته و از طرف ما محدودیت سرعتی نیست.
حالا لطفاً منو راهنمایی کنید آیا کاری ازم برمیاد واسه اینکه سرعت بره بالاتر؟
نصاب شاتل گفت وایرلس نقطه به نقطه بگو بیان تست کنن قیمتشم همینه به جز مودمش اما ممکنه 15 مگ هم سرعت بده بهت. والا موندم چکار کنم. دلم خوش بود خونه ام عوض شد دیگه خطم فیبر نوری نیست از وایمکس و سرعت 2 مگ خلاص می شم حالا افتادم به این بدبختی.
خیلی لطف می کنید اگر بهم کمک کنید
سلامنقل قول:
شما dsl mod تون رو در تنظیمات مودم نصاب چی گذاشته ؟ ( ADSL2+ یا ...)
نویز خطتون چقدره؟
یه سوال الان شاتل از ۱ تا ۸ صبح دیگه رایگان نیست ؟
اون ۲۵ ٪ درصد داستانش چیه ؟
این ۵۲۵۰ به طور اتوماتیک رو فاکتور اعمال میشه ؟
نقل قول:
- هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده شده است.
- در صورتی که 5250 رو بدی ، شبانت رایگان میشه!نقل قول:
- 25% منظورش اینه که 25% تخفیف داده و با احتساب این 25% ، باید 5250 بابت شبانه رایگان بدی!!
- سرویس های NFG ، بدون شبانه است و 5250 تومن لحاظ نشده و نوع دیگه سرویس ها که بدون پسوند NFG هست ، دارای شبانه ریگان و اون 5250 در قیمت سرویس لحاظ شده!!
مثلا در سرویس ECO128-NFG ، اون 5250 لحاظ نشده و قیمتو 13900 گذاشتن ؛ و در سرویس ECO128 ، مبلغ 5250 رو به سرویس اضافه کردن که شده 19150!!