منظورم 65- dbm هست.مثال زدم.شما بزارید رو نسل 3 بگید چندهنقل قول:
Printable View
منظورم 65- dbm هست.مثال زدم.شما بزارید رو نسل 3 بگید چندهنقل قول:
خب داداش من این تو تا با هم در ارتباط هستن دیگه ، قدرت سیگنال که واحدش asu هست هر چقدر کمتر میشه اون یکی بیشتر میشه ! ( شما اصل مشکل منو بیخیال شدی گیر دادی به این ! مثل اپراتور های همراه اول جواب میدی شما )نقل قول:
گفتم بتونم یه کمکی به شما بکنم.جسارت کردم دوست عزیزنقل قول:
این چه حرفیه ، من فقط منظورم این بود یکی از این دو تا هم تقریبا منظور رو میرسونه - ببخشید اگه ناراحت شدیدنقل قول:
الان گذاشتم روی 3g اونی که شما گفتی -103 dbm هست
منطقه ما دقیقا اینجوری بود قبلا.با پیگیری های فراوان خودم آخر دکل محل تجهیز شد به نسل 3 بعد الان فول آنتن شدهنقل قول:
خوش به حالتوننقل قول:
فکر نکنم با پیگیری یه شخص عادی اینا بیان تجهیزات نسل 3 رو تو یه منطقه بزارن !
تازه اینا دیروز از 195 با من زنگ زدن میگن مشکل چیه !؟ میگم تو شکایت که نوشته بودم ! میگن حالا ایرانسل یا همراه اول !!! خیلی شوتن اینا
اگه سخت پیگیر باشی درست میکنن من ماه به ماه زنگ میزدم شکایت میکردم بعد 5 6 ماه تجهیز شدنقل قول:
بعد از چندین ماه بلاخره دکل محله ما به نسل 3 ارتقا پیدا کرده
ولی فعلا افلاینه
امیدوارم پهنای باند خوبی داشته باشه تا به این صورت از بار شبکه روی ایرانسل کمتر بشه !! :n02:
سلام
من یه مودم TP-LINK M5350 دارم که با سیم کارت های همراه اول تا 10 مگابیت سرعت میگیرم ولی مدام قطع میشه سرعت به 0 میرسه و در خیلی از مواقع باید وایفا رو قطع کنم و وصل کنم تا درست بشه یا ممکنه خودش اتومات دوباره بعد از 1 تا 2 دقیقه وصل بشه ،کلافم کرده ولی با سیم کارت های ایرانسل و رایتل مشکلی ندارم :n27:
البته اینم اضافه کنم من توی گوشی 4g وینوزم ، سیم کارت همراه اول همش روی 2g , 3g سویچ میکنه با اینکه تنظیمات رو روی 3g only میزارم
کسی نظری نداره!؟
آقا این بسته های آلفا+ شبانه، سرعت دانلودشون حدوداً چنده؟