فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارننقل قول:
Printable View
فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارننقل قول:
سلام دوست عزیز ...ممنون که گوشزد کردین اما من اشتباه نکردم بنده سرعت دانلود ایشون رو گفتم....که برای حساب کردن سرعت دانلود باید دان استریم را تقسیم بر 8 کنید......نقل قول:
شاید ادبیات نوشتن من اشتباه بوده.......
دوستان عذر میخوام اگه میشه اساتید 2-3 مدل مودم رو که از چیپست برادکام استفاده میکنه رو نام ببرید البته بدون dlink 2730....
اگه میشه مدل های 2 انتنه و با قیمت مناسب هم بگین من یه آنتنه جوابگو نیست برام.....
snr اومده رو 6چون خطت رو 23مگ بسته شده(احتمالا اتوماتیک باشه)نقل قول:
اگر مشکل پرش لینک نداری بزار رو همین 23مگ بمونه بهتره به snr هم توجه نکن حالا بیشتر هم بشه فایده ای نداره
[QUOTE=mmzz91;8547979]سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
سلام دوست عزیز خط حدود 26 مگ جواب میده و خط رو بستن روی 23 مگ که اصلا منطقی نیست زنگ بزن بگو پروفایل رو کم کنن تا بره بالاSNR
???????????????/نقل قول:
بله DMT....نقل قول:
فرشاد دی ام تی روی مودم تی پی لینک 8960 دوستم جواب میده ولی روی مودم منم که 8960 می باشد جواب نمیده:n13: برنامه دیگری نیست :n27:نقل قول:
نه متاسفانه نیستنقل قول:
سرعتم خیلی کم شدهکد:
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
123
225
Attenuation (0.1dB):
440
305
Output Power (dBm):
19.0