:n08::n08: رفیق جای دیگه نگو یک وقت فکر میکنند شما تا حالا فوتبال ندیدی..نقل قول:
هنوز هم نمیشه آنلاین زد؟؟؟؟کسی امتحان نکرده؟
Printable View
:n08::n08: رفیق جای دیگه نگو یک وقت فکر میکنند شما تا حالا فوتبال ندیدی..نقل قول:
هنوز هم نمیشه آنلاین زد؟؟؟؟کسی امتحان نکرده؟
والا ما تا اونجایی که یادمونه همیشه میشنیدیم همون یارو الکس فرگوسن میگفت همیشه از چلسی توو لیگ حراس داشتمو دارم. :n09:نقل قول:
نه نمیشه فعلا زد
من شرکت آسیاتکم هم با خارجی ها (با کمی لگ)هم با ایرانی ها تونستم آنلاین بزنم.
درود :n02:نقل قول:
بهزاد تاکتیکال بای میکنی دیگه؟
سوئیچینگ بازی رو بزار روی air ball و موقع ضد حمله حریف سوئچ کن رو هافبکهات و برشون گردون.
خط دفاعی رو تقریبا تا وقتی که مهاجما به محوطه میرسن باید بزاری به حال خودشون.
من فقط با میلان بازی میکنم و هر تیم و حریفی رو نابود کردم :n24:
:n02:نقل قول:
درود بر آرش عزیز
خوب مشکل همینه که موقع حمله فاصله زیادیبین خط هافبک و خط دفاع میافته و من باید با یک دفاع برم سراغ بازیکن مورد نظر و صاحب توپ .
من هم فقط میلان رو انتخاب میکنم و 3-3-4 بازی میکنم ولی هنوز حرکات خط میانی در حالت دفاعی و هجومی اون چیزی نشده که من میخوام .
اگه میشد ترکیب تیم رو اختصاصی تر طراحی کرد و یک سری ویژگی خاص به اون داد خیلی خوب میشد.
من اصلا نمیتونم با میلان 3-3-4 بازی کنم, کلا میانه میدان از دست میدم. مخصوصا موقع ضد حمله اذیت میشم.
من 2-4-4 , دیفالت خود میلان یا دایموند بازی میکنم. هتفبک دفاعی معمولا نوچرینو بخاط دوندگی و استقامت خیلی زیادش
میزارم و گاهی دی یانگ بخاطر خصوصیت دفاعی بیشترش. بستگی داره به حریف :n02:
هافبک راست هم مونتو و چپم بواتنگ. جلو اینا هم روبینهو. نوک حمله هم الشراوی و بالوتلی رو میزارم.
بیس بازیم رو روی صدحمله گذاشتم. توی تاکتیک تیم لول سرعت پاس و ریسک پاس بالا بردم. معمولا اکثر ضدحمله هام بوی خون میده :n06:
دوستان این ویدئو رو حتما ببینید ، خیلی جالبه :n02:
دوستان کسی اینجا لایو بازی می کنه ؟
من بعد از مدت ها که این بازی رو گرفته بودم به دلیل بازی کردن بتل 3 تازه رفتم سراغش کاملا هم آپدیت شده ولی تو صفحه اول گیر می کنه ؟
فقط می خوام بدونم کسی این مشکل رو داشته اینجا ؟
راه حل نمی خوام چون احتمالا 99% اینجا کپی بازی می کنن .
دوستان کسی هست یه تیم ناشناخته ولی خوبو معرفی کنه؟
من بازی میکنم. توی این چند روزه که بر اثر این داستان اختلال پر از مشکل بوده ولی توی صفحه ی اول مشکلی نداره.نقل قول: