سلام .نقل قول:
اما گل بی نظیری که او در تمرینات این هفته تیمش به ثمر رساند، بار دیگر- حداقل برای چند ساعت- او را به صدر اخبار رسانه ها برگرداند.
ویدئو این گل رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
Printable View
سلام .نقل قول:
اما گل بی نظیری که او در تمرینات این هفته تیمش به ثمر رساند، بار دیگر- حداقل برای چند ساعت- او را به صدر اخبار رسانه ها برگرداند.
ویدئو این گل رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
منم می خواستم همینو بگمنقل قول:
پیدا کردم.از پشت دروازه با کات بیرون پا توپ را می ندازه تو گل!!
لینک لیچ شده:
لینک یو *تی*وب:کد:http://leechworld.info/files/leechworld.info_Amazing_Skillful_Behind_the_Goal-__Goals_By_Ronaldinho_in_Flamengo_Training__NEW_-%5BFvRulGXCMtI%5D%5Bf34%5D.mp4
کد:www.y o u t u b e.com/watch?v=FvRulGXCMtI
یکی لطف کنه توضیح بده چرا رونالدینیو رفت فلامینگو . اونم با این مبلغ پایین !!. یعنی هیچ تیمی نمیخواستش ؟؟؟؟؟
.
دمت گرم :10:نقل قول:
مطمئنا اینطور نبود ، و حتی شایع بود من سیتی هم خواهان اون هست و چند تیم لیگ برتری دیگه ، ولی بازیکن هایی که اشباع میشن از شهرت و موفقیت ، معمولا علاقه دارند سالهای آخر زندگی ورزشی حرفه ایشون رو معمولا در وطن بگذرونند ، یا به تیمهای سطح دو برن برای ماجراجویی و چالش و تجربه ی جدید ( نمونه ی بارز حالت دوم فان نیستلروی و رائول هستند ، البته به دوستان ژرمن دوست برنخوره ، در مثل مناقشه نیست ، و این دو هم تقریبا اجبارا مجبور به ترک تیمشون شدند ولی برای چالش جدید آماده بودند)نقل قول:
یکی لطف کنه توضیح بده چرا رونالدینیو رفت فلامینگو . اونم با این مبلغ پایین !!. یعنی هیچ تیمی نمیخواستش ؟؟؟؟؟
درباره رائول آره ولی هیچ تیمی به جز هامبورگ خواهان نیستلروی نمک نشناس نبود.نقل قول:
وقتی رئال بیرونش انداخت هامبورگ بهش کمک کرد که دوباره بتونه نزدیک به سطح قبل از مصدومیتش بشه که میخواست تا کمی به فرم قبلیش نزدیک شده برگرده همونجایی که با تیپا انداختنش بیرون که واقعا لذت بردم هامبورگ اجازه نداد جدا بشه و بره.
پش انتقال سوارز به لیورپول چی شد ؟
فکر کنم انتقال سوارز قطعی شده دیروز خودم تو اخبار ورزشی شنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم انتقال تورس به چلسی هم داره خیلی جدی میشه
اگه بیاد که قاعدتا باید در صدر این لیست قرار بگیره
ظاهرا دو تیم قصد دارن تا تورس و آنلکا رو با هم طاق بزنن!:20:نقل قول: