اطلاعات دیگه ای ندارید ؟ فوری وام میده ؟ باید سپرده کنی ؟ تا سقف چقدر ؟ شرایط ؟ کس دیگه ای از دوستان خبر داره ؟نقل قول:
Printable View
اطلاعات دیگه ای ندارید ؟ فوری وام میده ؟ باید سپرده کنی ؟ تا سقف چقدر ؟ شرایط ؟ کس دیگه ای از دوستان خبر داره ؟نقل قول:
من اطلاعات دقیقی ندارم از دوستان شنیدمنقل قول:
نه فوری نیست یه طرحی دارن به نام میثاق ( دقیق یادم نیست ) پول میخوابونی بعد از سه چهار ماه 90% درصد پول رو بهت وام 12ماهه تا 36 ماهه میدن
یه طرح دیگه هم بود به نام مهر 3 میگفت شرایط بهتری داره اما یادم نیست چطوره
فقط مطمئنم باید پول بخوابونید سودش 4 درصد هست
ببخشید دیگه من چون اون لحظه که دوستم توضیح میداد حواسم جای دیگه ای بود جزئیات رو متوجه نشدم
سلام دوستان
می خواستم ببینم با سندی که یه ساختمانی در اون فقط در حد اتمام سقف ها زده شده باشه برای وام گرفتن کدوم یکی از بانک ها شرایط و مقدار پرداختیش بیشتر هست؟؟
ما حدود 100 تا 150 تومن احتیاج داریم، حالا هر بانکی و هر روشی، بانکی هست که بتونه کار مارو راه بندازه؟؟
یکی از دوستان میگفت از بانک سینا تو کمتر از یک هفته با سند ملک 150 تومن وام گرفته!!؟؟ کسی اطلاعی داره در این باره؟
Sent from my LT28h using Tapatalk
راحت ترین بانک برای گرفتن دسته چک کدوم بانک هست؟
بیشترین مبلغ که بانک به صورت نقدی به مشتری تحویل میده چقدر هست
فکر کنم نهایت 15 میلیون باشه..بخاطر پولشویی بیشتر نمیده
سال 89 یا 90 بود یه بخشنامه برا بانک ها اومد که بیشتر از 15 میلیون به مشتری های عادی ندهید اکثر بانک ها طبق همان بخشنامه کار میکنن استثنائاتی هم وجود دارهنقل قول:
فکر نمیکنم امروزه کسی بخواهد بیشتر از این مبلغ رو نقدی بگیره یا چک میده یا کارت میکشه
با سلام
ببخشید این وام 100 میلیونی بانک ملت و مهر و انصار تحت چه شرایطی هستش و چند ماهه هستش و چند درصده و ماهانه قسدش چقدرش میشه ممنون میشم جواب بدین
سلامنقل قول:
یسر بزن بانک سینا
سلام . بانکی هست که بدونِ جواز کسب و ضامن و اینا بشه حساب باز کرد و دسته گرفت ؟نقل قول: