بابا خیلی خوب خودتو به کوچه علی چپ می زنی...:31: اشاره به توپی بود که پپ پرت کرد اونطرف رونالدو...ژوزه که از این حرکات چیپ نکرد...اوکی؟!!نقل قول:
Printable View
بابا خیلی خوب خودتو به کوچه علی چپ می زنی...:31: اشاره به توپی بود که پپ پرت کرد اونطرف رونالدو...ژوزه که از این حرکات چیپ نکرد...اوکی؟!!نقل قول:
خوزه باز دست کسید به سر پپ :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه احمد جان بنده از اون موقعی که پاتریک کلایورت و ریوالدو تو بارسا بودن طرفدار بارسلونا بودم :40:نقل قول:
من الان کاملا برام مشخص شد که دلیل اینکه دوستان بارسایی این دفاع دفاع رو پیش میکشن، اینه که هنوز باورشون نمیشه که نتونستن رئال رو ببرن بعد 5 برد و تازه تحت فشار رئال هم قرار گرفته بودن و اگه رئال 10 نفره نمیشد، بازی رو هم میبرد!
که خب این نشون میده بعضی از دوستان فقط در حد همین 2-3 ساله طرفدار بارسا شدن!
دوما من بازی های رئال مقابل بارسلونا رو گفتم به بازی ها و نتایج رئال مقابل دیگر تیم ها کار نداشتم
سوما همین که مساوی گرفتن در مقابل بارسلونا تو این چند سال حتی در زمین رئال برای رئال دوستان آرزو بود
نشان میده که ما کجایم و شما کجاید احمد جان...:10:
بحث که قراره نکنم...نقل قول:
خود شما اطلاعات فوتبالیت بیش از 2- 3ماه نیست پس لطفا در مورد تیم خودتون فقط صحبت کنید نه طرفداران تیم بارسلونا
فقط یه چی..
کافیه تاریخ عضویت ها رو ببینینم و اولین پست هامون..
اونوقت معلوم میشه که کی از رو هوا حرف میزنه!
کاری به مقایسه ندارم(هر چند میگم اون پنالتی بود اما این نبود)..نقل قول:
قابل مقایسه با صحنه رفت نیست. والدز توپ رو زد اونم اول. دقیقا برعکس. رونالدو مثل کاسیاس تماشاچی بود.
بلکه پست اون دوستمون رو میگم...
مهرداد عزیز، من شما رو نگفتم..نقل قول:
نه احمد جان بنده از اون موقعی که پاتریک کلایورت و ریوالدو تو بارسا بودن طرفدار بارسلونا بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما من بازی های رئال مقابل بارسلونا رو گفتم به بازی ها و نتایج رئال مقابل دیگر تیم ها کار نداشتم
سوما همین که مساوی گرفتن در مقابل بارسلونا تو این چند سال حتی در زمین رئال برای رئال دوستان آرزو بود
نشان میده که ما کجایم و شما کجاید احمد جان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون میدونن کیا هستن..
شما به خودت نگیر عزیز..
نقل قول:
JUST LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
همین نکته نشان میده با شما نباید بحث کرد
ای دوستان هر کسی در این سایت یوزرش قدیمی تره قدمت طرفداری از تیمش بیشتره
این از فرمایشات ایشون هست =))))
حالا سایتهای دیگرم حساب هست ؟ بعد استاد اگر کسی قدمتش تو اینترنت بیشتر باشه چی ایا تاثیر داره ؟ پروفایل و تاریخ ایدی یاهو چی ؟ با اونم میشه چک کرد :ی
در ضمن کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند طرفدار فوتبال و تیمی نیستند ؟ می فرمودین :ی
کلا منطق زیر خط فقر :31:
پ ن : فعلا با تساوی خشنود باشید :ایکس
پس با این حساب شما جزو طرفداران ۳ ساله فوتبال هستی ;)نقل قول:
هنوز اون اظهار نظر خارقالعاده شما در مورد تیم بارسا یادمون نرفت که هیچ جوابی هم براش نداشتی:16:
پی نوشت: راستی قرار بود دیگه در مورد پستهای دوستان بارسایی نقل قول نگیری یادته که؟ همون جریان چک قیصری و اکبر اوتی :دی
راستی مساوی تو برنابئو رو هم به شما تبریک میگم :15:
جناب كسرينقل قول:
من بعد از بازي توي پستم گفتم كه بازي رئال بعد از 10 نفره شدن قابل تقدير بود
همينطور گفتم كه هم برخورد با ويا در نيمه اول خطا نبود هم پنالت رئال درست بود
اما قرار نيست هر حرفي كه ميزنيم به مزاق رئاليها خوش بياد
آلوز روي خطايي كه فكر ميكنم اصلا خطا نبود يا حداكثر يه برخورد معمولي بود كارت ميگيره كه فكر ميكنم در كل دومين خطاي آلوز بود اما په په بيشتر از شش خطا كرد كه به راحتي ميتونست كارت بگيره اما داور مدارا كرد
اصلا رفتار داور بعد از پنالتي بارسا كاملا تغيير كرد
پنالت رئال به نظر من درست بود اما فكر ميكنم اگر بازي مساوي بود داور نميگرفت
فكر ميكنم اولين بار بود كه خبر ميزاشتم نميدونم شايدم فراموش كردمنقل قول:
من هيچ وقت در زندگيم دنبال خبرهاي كذب نبودم
من كاري به والدانو ندارم
بحث من حرفاي مورينيو در مورد پنالتي و ده نفره شدنه
در سايت گل هم مورينيو حتي منكر خطاي پنالتي شده:18::18::18:
و باز هم از ده نفره شدن گلايه كرده
من فكر ميكنم شما چون منو متهم به گذاشتن خبرهاي دروغين كرديد بهتره ترجمه مصاحبه مورينيو رو بزارين تا قضاوت بهتري داشته باشيم
اصلا كتمان نميكنم كه از رفتار شخصيت مورينيو خوشم نمياد اما هيچ وقت بدون دليل بر عليه اون حرفي نزدم
به عكسي كه با گوارديولا دست ميده نگاه كنيدنقل قول:
چقدر تحقير آميز نگاه ميكنه
انگار مجبورش كردن دست بده
مشخصه اصلا راحت نيست
هنوز بازي با اينتر يادمون نرفته كه به چه منظور اومد و به سر گوارديولا دست كشيد
من تقريبا 15 ساله خيلي جدي ادبيات و زبانشناسي رو دنبال ميكنمنقل قول:
كاملا طبيعيه كه محاوره شما با ما فرق كنه وگرنه بهش نميگفتن محاوره اي
اينكه تيرك و ديرك هم معني هستن كه چيز كاملا واضحيه
اما ريشه كلمه ديرك هست
رجوع كنيد به فرهنگ شناسي سيروس شميسا
ريشه شناسي كلمات نوشته داريوش آشوري
براي مطالعه كتابهاي ديگري هم هستن كه اگر خواستين بگيد براتون پ خ كنم
آره واقعا چقدر بااخلاقه اين مربينقل قول:
نميدونم چرا دوباره ياد بازي با اينتر افتادم
.
.
.
.
پي نوشت: سينا جان مرسي بابت يادآوري بازي رفت و اون برخوردي كه دوستان رئالي پيراهن عثمان كرده بودند
اونهم در يك بازي يك گله
برام جالبه كسايي كه اون صحنه رو پنالتي ميدونستن الان چرا صحنه برخورد ويا رو پنالت نميدونن
اينجاست كه منطق در دادن پست به درد ميخوره
پسهاي من هستن نه اون صحنه روي رونالدو رو پنالت ميدونستم نه اين صحنه رو
اما اينجا دوستان ميمونند و روشن كردن تكليف خودشون
خداييش كاري به رئال بارسا ندارمنقل قول:
اميدوارم رئاليها هم به دل نگيرن
ولي جداي از همه بحثها
اين پست واقعا باحال بود:31:
من قبول دارم که اون توپ گل نمیشد حتی اگه کاسیاس خطا نمیکرد ولی شما هم قبول کنید که پنالتی شما رو هم الوز مفتی داد و اگه خطا نمیکرد اونم گل نمیشد...:46:نقل قول:
هاهاها! مردم از خنده! :|نقل قول:
همین نکته نشان میده با شما نباید بحث کرد
ای دوستان هر کسی در این سایت یوزرش قدیمی تره قدمت طرفداری از تیمش بیشتره
این از فرمایشات ایشون هست =))))
حالا سایتهای دیگرم حساب هست ؟ بعد استاد اگر کسی قدمتش تو اینترنت بیشتر باشه چی ایا تاثیر داره ؟ پروفایل و تاریخ ایدی یاهو چی ؟ با اونم میشه چک کرد :ی
در ضمن کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند طرفدار فوتبال و تیمی نیستند ؟ می فرمودین :ی
کلا منطق زیر خط فقر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار ساده تر بگم..در حد یه بچه 2 ساله...بلکه گرفتی قضیه رو...
شما میگی من اطلاعاتم در حد 2-3 ماهه..
منم میگم با این وجود، چطوریه که حداقل 1 ساله دارم اینجا پست میدم؟!
بعد اینکه از نظر اطلاعات و منطق هم کل فروم میدونن شرایط رو...
برید از طرفدارای سایر تیم ها سوال کنید...
البته بقول یکی از دوستان، اگه خدا هم بیاد پایین و یه چی بر خلاف میلتون بگه، شما قبولش نمیکنید..
میگم بحث بی فایدس باشما، همینه..
میگیمش ربطی نداره که توپ گل میشده یا نه، خطا باشه، باید اعلام بشه..
بعد میاد اینطور پستی میده:
دیگه چی میشه گفت...نقل قول:
من قبول دارم که اون توپ گل نمیشد حتی اگه کاسیاس خطا نمیکرد ولی شما هم قبول کنید که پنالتی شما رو هم الوز مفتی داد و اگه خطا نمیکرد اونم گل نمیشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یاد حرف یه کارشناس(!) برنامه ای از تپش افتادم برای جام ملتهای اروپا..
روی ویا(یا تورس..یادم نیست دقیق) یه خطا پشت محوطه شد..بعد این جناب کارشناس، گفت اصلا خطا نبود!
مجری 2 تا شاخ دروورد و گفت برا چی؟ خطا به این تابلویی!
بعد یارو گفت: "نه! چون توپ تو اون منطقه نبوده، پس خطا نیست!"
نتیجه اخلاقی صحبت اون کارشناس با این دوستمون:
وقتی توپ روی دروازه حریفه، بزنید پای حریفی که تویه زمین خودتون هست رو بشکونید.خیالتون هم راحت که مشکلی پیش نمیاد چون توپ تو جریان نبوده و یا اینکه اون بازیکن امکان گل کردن توپ رو نداشته!
شده تی وی ایران..نقل قول:
به عكسي كه با گوارديولا دست ميده نگاه كنيد
چقدر تحقير آميز نگاه ميكنه
انگار مجبورش كردن دست بده
مشخصه اصلا راحت نيست
آمریکا میگه با کشور x دوستیم...تی وی ایران میگه: آمریکا دنبال منافع شخصیشه و اون کشور x هم باید از صفحه روزگار محو بشه...!
میگیم لابد درست میگن..
بعد آمریکا میگه با کشور x دوست نیستیم...تی وی میگه: آمریکا جهانخوار و م یخواد کشور و مردم مظلوم کشور x رو نابود کنه و ما باید جلوشون رو بگیریم!
خلاصه هر جور که دوس داریم و به شکلی خیلی تابلو، برداشت کنیم!