سلام یه گوشی با کلاس تا 850 بهم پیشنهاد بدین . کیفیت صفحه خیلی برام مهمه و همنطور سرت و کیفیت ساخت
خودم نطرم رو موتورلا جی MOTO G هست . بهترین گزینه تا این قیمت چیه ؟؟؟ ممنون از همه
Printable View
سلام یه گوشی با کلاس تا 850 بهم پیشنهاد بدین . کیفیت صفحه خیلی برام مهمه و همنطور سرت و کیفیت ساخت
خودم نطرم رو موتورلا جی MOTO G هست . بهترین گزینه تا این قیمت چیه ؟؟؟ ممنون از همه
یه گوشی تا 500 تومن میخام واسه یکی از دوستام
به زیباییش خیلی اهمیت میده و ازین هواوی و آلکاتلو اینا خوشش نمیاد
صفحه نمایش هم 4:3 به بالا
چی می پیشنهادین؟؟؟
یه چندتا پیشنهاد کنین کی انتخاب کنیم
تنکس
حاجی تو این رنج قیمت میتونی xperia sp بگیرینقل قول:
شاید در نگاه اول صفحه ش دلتو بزنه اما بعدا میبینی که از هر گوشی دیگه ای تو این رنج بهتره حتی از l9 lg و چیزای دیگه . سخت افزاری هم که حرف نداره الان طرفای 760 تومنه تو بازار
samsung s2 plus هم از نظر صفحه حرف نداره سوپرو آمولد پلاسه اصن یه وضی ولی خب من پیشنهاد میکنم نگیری چون الان تو بازار فقط رفرشش هست
htc one xl اینم گوشیه خوبیه
یه مدل دیگه هم هست که خیلی صفحه خوبی داره lg g2 که باید فقط یه 850 هزار دیگه بزاری روش :D
در کل تو این رنج قیمت گوشی زیاده ولی شک نکن که بهترین xperia sp هستش
ببخشید موتو جی خریداری شد .ولی هنوز نیومده . فقط کابل یو اس بی داره . شارژر دیگه هم بهش میخوره .مثل گالکسی ها
بین این دوتا گوشی کدومو رو انتخاب کن(Samsung Galaxy Ace 3 یا Samsung Galaxy S Duos 2 S7582
)
هردو مدل گوشی تو بازار خیلی کمیاب هست .نه اینکه بگم چون گوشی تاپی هست نه ولی نمیدونم چرا کمه تو بازار.
جالبه همه چیزشون شبیه همه انگار برادرای دوقولوی همن .ولی به نظر من رم تو گوشی های هوشمند بسیار تاثیر داره همینکه ac3رمش بیشتر خیلی مزیته ضمن اینکه 3گرم سبکتر که زیاد محسوس نیست وهمچنین
به نظر میاد باتری به نسبت بهتری داشته باشه وهم چنین ضخامت یک میلیمتر کمتر که فکر کنم تو زیبایی ac3 تاثیر زیادی نسبت به s dousداشته باشه .منم پنجشنبه اینهفته دارم میرم علاعدین دنبال یکی از این دومدل
ولی جالب راجب گرافیک هیچکدوم چیزی ننوشته و اینکه AC3چقدر حافظه دراختیار کار بر قرا میده ؟
مرسی از اینکه نظردادید من فردا پنجشنبه میرم بازار علاعدین اگه کسی اطلاعتی راجب این گوشی داره خواهشن بگه ثواب داره .واینکه تو بازار اصلا پیدا میشه به راحتی یانه /
من چند روز پیش ace 3 خریدم تا حالا که خوب بوده راضی هستم. فکر کنم ace 3 بهتر از s dous باشه رمشم بیشتره ولی باز دوستان دیگه هستن راهنمایی می کنننقل قول:
می بخشید این سوال بی ربط رو اینجا مطرح می کنم. چون اساتید بیشتر تو این تاپیک هستن مجبور شدم اینجا مطرح کنم.
دنبال یه اسپیکر همراه واسه موبایل می گردم که صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه. سایز کم و قدرت زیاد و شارژی بودن اصلاً برام مطرح نیست. فقط کیفیت صدا و بس. زیاد سرچ کردم اما چون تا حالا نداشتم و ندیدم به نتیجه ای نرسیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم عذر خواهی می کنم که اینجا مطرح کردم. شرمنده ام
شما تا چقدر می خواین خرج کنین؟نقل قول:
iHome iDM8 Portable Bluetooth Speaker هست، با قیمت 320 تومان.
و
Sony Wireless NFC Speaker SRS-BTV5 هم هست با قیمت 230 تومان. ( باتوجه به قیمتش، به صرفه تره )
تو رنج های بالاتر هم، اسپیکرهای بهتری هم هست.
مثل Yamaha TSX 70 با قیمت 923 تومان.
سلام
چیزایی که برام مهمه
دوربین هم حالت فیلم برداری و هم عکاسی بخصوص در حالت کم نور فوکوس هم مهمه بحای اسکنر ٫ همین که از برگه عکس بگیرم کیفیت نوشته ها خیلی خوب باشه
کیفیت خوب و اندازه صفحه نمایش حداقل ۴٫۵ (حالا ۴٫۳ هم زیاد ایرادی نداره در صورتی که مشخصات دیگش خیلی خوب باشه وتنها عیبش ۴٫۳ باشه)) بیشتر برای باز کردن pdf, آفیس و مرور اینترنت و ..... . میخوام همیشه یه سری فایل مربوط به رشتم همیشه داشته باشم مثل هندبوک ها و ...
اهل بازی نیستم زیاد بطوری که بخوام گوشیمو از بازی های مختلف و سنگین پر کنم ( برای cpu 'گفتم ) . بیشتر برنامه های کاربردی و حالا چهت سرگرمی چندتا بازی ) بیشتر از حافظه برای پر کردن از فایل های pdf و.. میخوام استفاده کنم
چیزی هست ؟ :n13: