یک سووالنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
الان ما باید از کی سووال کنی :laughing: م
Printable View
یک سووالنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
الان ما باید از کی سووال کنی :laughing: م
سلام خدمتت آقا محمود (آقاشو گذاشتم اولش که حال کنی:biggrin:)
در باره ی آیندت تصمیم جالبی داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکانش باشه بیشتر از همه دوست داری کجا زندگی کنی
تا حالا شده از خودت بدت بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سال 61 یا 62 همین سنو داشتی می رفتی جنگ :eh:
اگه تو الان تو هالیوود بودی به اندازه تام کروز هم معروف با کی ازدواج می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم خشگلترن : نیکول کیدمن - انجی جولی- هیلاری داف - پاریس هیلتون - اگه کس خاصی هم مدنظرته بگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
اگه یه آدم معمولی بودی و ساکن در امریکا زنتم انجی جولی بود میدیدی داره تو فیلم آقا و خانم اسمیت بازی میکنه انوقت چیکار می کردی
راستی به کلوپ گوشی ها هم سر می زنی یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سوال اخر در این قسمت :نحوه کار با qsmile چجوریه من دانلودش کردم اما exe نیست چیکار کنم (راستی این اسمیلایی را که میبینی بیشترشونو تا الان تقریبا از وو کمن طبیعی کردم (میرم تو سرس نوشتش بعد ........) میدونم زشته ولی خوب .... :goatee:)
سلام محمود خان
بهترين دوستت تو انجمن كيه ؟
روزي چند ساعت تو نت مي چرخي ؟
هفته اي چقد پول كارت اينترنت ميدي؟ ( اگه كارتي هست )
سلام اقا محمود گل گلاب اقا خوبی خوشی سلامتی چه خبرا دوست داری ازت سوال کنم
يا نه به عنوانه اولين سوال چقدر منو ميشناسی و نظرت در مورد آواتورم چيه
سلام و شب بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي مياي توي اينترنت معمولا توي چه سايت هايي ميري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اينترنتم به مقدار بسيار زيادي شده فروم ؛ 99% پي سي ورد و بقيه اش فروم هاي همكار پي سي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ سايت هاي خبري و وبلاگ هايي كه قبلاً باهاشون در ارتباط بودم
تا حالا به اينكه يه شهاب سنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( حداقل قطر 10 كيلومتر) بخوره به زمين چي ميشه فكر كردي ؟ مي شه بگي چه اتفاقي مي افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جووون بودم كتاب علمي تخيلي زياد ميخونم ، يكيش همين اين بود
خيلي هيجان داره و من هيجان دار بودن يك چيز رو خيلي دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار رفتي استاديوم آزادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك بار رفتم و همين الان ميگم كه غلط كردم ، كلام كه اگه اون سمتي بي افته ديگه نمي رم
بازي ايران و ژاپن پارسال بود ؛ ولي براي تجربه بدك نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عمرم انقدر آدم رو نديده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درباره اين که خانم ها هم مي تونند برن فوتبال تماشا کنند چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم ها كه يك عمري هستش دارن فوتبال تماشا ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تلوزيون
توي خوده استاديوم هم كه اصلاً حرفش رو نزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اون يكي محمود زد آخر به چيز خوردن انداختنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داشتي اصلا نبودي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ، خييييييييييييييييلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كني خدا از 1 ميليون چند تا دوستت داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودش بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خدا عاشق همه بنده هاش هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ يك كمي دقت كنيم ميبيني خيلي دوستمون داره
اون تاپيكي كه دوستش داشتي و ترشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد اسمش چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر آمریکا به تأسیسات هستهای ایران حمله ی اتمی کند چه اتفاقی میافتد ؟
يه جوك بگو ببينيم مي تونيم يه دقيقه بخنديم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك بنده خدايي ( تركه ! ) ميبينن پشت ماشينش نوشته علي با دوغ ! ؛ ميگن چرا اين رو نوشتي ؛ ميگه شما مينوسيسن خدا با ماست عيب نداره
حالا ما نوشتيم علي با دوغ
يك روز همون بنده خدا ميره خواستگاري پدر عروس ميگه شما خونه داري ؛ ميگه نه ؛ ميگه ماشين داري ؛ ميگه نه ؛ ميگه شغل چي اون هم نداري ؛ ميگه نههههههه ؛ پدر عروس ميگه پس چي داري
داماد ميگه ؛ چيييييييييييي جون داداش پشت مووو رو داشته باااااش !
شرمنده بي مزه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هر 1 ميليون كلمه چند تاش نام و ياد خداست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشتر مربوط به پول و پول دراوردن ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چند سالگي پات به دنياي اينترنت باز شد ؟ اون موقع چه سالي بود ( به سال شمسي بگو ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهار سال پيش ؛ 15 - 16 ساله بودم كه بابام بهم عيدي داد يك سيستم خوشگل داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر مي کني توي ايران کسي باشه که قدرت هک کردن ياهو رو داشته باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا دلت بخواد برات كري ميخونن ولي وقتي ميري جلو هيچي بارشون نيست
براي هك يك سرور اس ام اس با يكي قرارداد بستيم كار شروع نشده طرف جا زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم آخرين فيلمي كه ديدي چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابراهيم خليل الله ( خود حضرت ابراهيم اگه بود كارگردان فيلم رو ملامت ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه خدا بهت مي گفت شما مدير زمين هستي چه تغييري مي دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هيچ عنوان قبول نمي كنم :)
يه اسم غير ايراني بگو كه خيلي دوستش داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين چيزي كه به ذهنت رسيد بگو :
سير ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك حپه بندازم بالا :happy:
آب هويج ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يك كاري بكن آب طالبي بخوريم ;)
اوراکل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم اون چند تا نوجون برنامه نويسش گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شيراز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دوست دارم برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ تا حالا نرفتم
پايتخت سوئيس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زوريخ ؛ اقمامت هم خيلي سخت ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمريکا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك كشوري كه بي گدار به آب نميزنه و با برنامه ريزي مياد جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئيس جمهور سخت گير ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود
جمله بساز همه دريک جمله :
صندلي ... شکسته ... مافيايي ... مافيا ... شماره تلفن ... انفاجر هسته اي ... پودر نارگيل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي يك صندلي شكسته توي خونه مافيا نشسته بودم و پودر نارگيل هاش رو توي قوطي ميريختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ بهم خبر دادن كه يك انفجار هسته اي توي كاره و من هم با شماره تلفن هايي كه توي خونه مافيا بود به همه مافيايي ها اطلاع دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كوتاه تر از اين نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين سايت وبلاگ دهي ؟ (ميهن بلاگ ، بلاگفا ، پرشين بلاگ ، کاسپين بلاگ و ... ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد اين جمله چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا فرمود : انسان را شبيه خود مي آفرينيم تا بر حيوانات زمين و ماهيان دريا و پرندگان آسمان فرمانروايي کند .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا به حال به كسايي كه توي مكه به دور خونه خدا طواف ميكنن دقت كردين ؟
به سمت چي نماز ميخونن ؟ ؛ رو به كجا نماز ميخونن ؟
كعبه !
به سمت يك سنگ
ولي اگه اون سنگ رو از اونجا برداريم چه اتفاقي مي افته ؟؟؟ ؛ مردم رو به سمت چي نماز ميخونن ؟
نفر مقابلشون ؛ چون دايره وار ايستادن
خدا ميخواد همين رو به ما بگه ؛ به سمت همديگه ركوع و سجده كنيد ؛ همديگه رو درك كنيد و به همديگه احترام بذاريد
خدا در وجود ماست و خود ما خدا هستيم
اگر شما همنوع خودت رو دوست داشته باشي يعني خدا رو دوست داري ؛ چون خدا در وجود خود ماست و خدا فاميل ماست
پس خودمون رو بشناسيم تا خدا رو بشناسيم و با ديگران همون باشيم كه ميخوايم با ما باشن
قشنگترين نام كاربري در اين انجمن ؟ به جز مال خودتون .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الفين ( داش رضا )
بعدش هم ووك من
بزرگترين گناهي كه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امانتي خدا درست استفاده نكرده باشم
ويسدوم جان شماره شناسنامتو بگو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46430
از اسمايبيهاي زير از كدوم بيشتر خوشت مياد :
نديده بودمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم من جديدا زياد نميام توي اين تاپيك ... راستي اسم هفتمين نفري كه رو صندلي نشت رو هم بگو ..
خواهش ميكنم عزيزم
باز هم پيييييييييييييش ما بيا
فكر كنم مونيكا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي مخفي هم نيا ...
يك زماني مخفي مي امدم ؛ الان مثل بچه آدم ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم سلام :)
قبول داری که خدا تواناست؟
بلي
اگه قبول داری:
پس اگه خدا بخواد یه چیز خیلی سنگین رو بلند کنه پس میتونه چون تواناست
حالا اگه خودش نخواد که بتونه این شی رو بلند کنه آیا میتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتونه که پس چطوری میگی تواناست؟
یه توظیحی بده
خدا چرا بايد يك چيز سنگين رو بلند كنه ؟
توانا بودنش رو ما ثابت كنه ؟ يا به ما كمك كنه كه با جرثقيل بلند نكنيم و براش انرژي صرف نكنيم !
چرا نظم طبيعتي رو كه توش زندگي ميكنيم به هم بزنه ؟
خدا اگه توانا نبود من و تو رو نمي تونست خلق كنه
اين بزرگترين توانايي هستش
در خود فرو رو تا توانايي هاي خدا رو بفهمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه گذاشت کارمون رو بکنیم
هستيم خدمتتون
نمي دونم چرا هيچكي تو اين انجمن منو دوست نداره !
من هم دوميش
دوستت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمتت آقا محمود (آقاشو گذاشتم اولش که حال کنی:biggrin:)
ما 4كرتيم ؛ آقاش رو هم نگي مشكلي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چرا خودت رو بن كردي
يعني چي كار كردي كه بنت كردن ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در باره ی آیندت تصمیم جالبی داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام تا 25 سالگي بار خودم رو ببيندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکانش باشه بیشتر از همه دوست داری کجا زندگی کنی
شهر استكهلم رو خيلي دوست دارم ولي نميشه بري ( آرزو بر جوانان عيب نيست )
هميشه تصاوير رو با گوگل ارس نگاه ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همين تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده از خودت بدت بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تعداد انگشت شمار ؛ شايد 5- 6 بار توي كل عمرم
اگه سال 61 یا 62 همین سنو داشتی می رفتی جنگ :eh:
اگه سال 61 يا 62 بود ، توي اون جو آره
ولي الان رو واقعاً نمي دونم
اگه تو الان تو هالیوود بودی به اندازه تام کروز هم معروف با کی ازدواج می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواي شب خواب هاي بد بد ببينم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیدمن:blush:
کدوم خشگلترن : نیکول کیدمن - انجی جولی- هیلاری داف - پاریس هیلتون - اگه کس خاصی هم مدنظرته بگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
انجی جولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه آدم معمولی بودی و ساکن در امریکا زنتم انجی جولی بود میدیدی داره تو فیلم آقا و خانم اسمیت بازی میکنه انوقت چیکار می کردی
براي بيشتر امريكايي ها اه اون فرهنگ شايد خيلي مهم نباشه :blink:
ولي براي مهمه
راستی به کلوپ گوشی ها هم سر می زنی یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل گوشي من خيلي قديمي شده اون وقت ميام اونجا گوشي هاي چيز چيز رو ميبينم يك جوري ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اخر در این قسمت :نحوه کار با qsmile چجوریه من دانلودش کردم اما exe نیست چیکار کنم (راستی این اسمیلایی را که میبینی بیشترشونو تا الان تقریبا از وو کمن طبیعی کردم (میرم تو سرس نوشتش بعد ........) میدونم زشته ولی خوب .... :goatee:)
حجم برنامه اش بايد 2.43 MB باشه
ببين يك وقت 4 مگ دانلود نكرده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمود خان
سلام رز :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين دوستت تو انجمن كيه ؟
بهترين دوست آن است كه گيرد دست دوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي انجمن همه دست هم رو ميگيرن و كمك ميكنن
پس همه بهترين دوست هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزي چند ساعت تو نت مي چرخي ؟
قديم معتاد بودم روزي 6 - 7 ساعت بودم ولي خدا رو شكر توي ترك هستم و الان يك يا دو ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يك محموله DSL ايشالله داره مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته اي چقد پول كارت اينترنت ميدي؟ ( اگه كارتي هست )
پول تلفن ماه قبل 60 تومن
اين ماه 40 تومن
اكانت ماهانه دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9500 تومن پارس آنلاين