من تصور میکنم با این وضع برای طرح پاییزه جمعه با روز های دیگه فرق نکنه و در طرح زمستانه هم کلا ساعت های رایگان از بین بره !
Printable View
من تصور میکنم با این وضع برای طرح پاییزه جمعه با روز های دیگه فرق نکنه و در طرح زمستانه هم کلا ساعت های رایگان از بین بره !
منم با دو سه بار با تماس گرفتم ساعت رایگان جمعه ها فقط از 2 تا 2 هست برای همه یوزرها. ولی باید این و sms کنند تا همه بدونند داره از اکانتشون کم میشه.
این مصاحبه با مدیر عامل مبین نت هم جالبه, طرف از زمین و زمان طلبکاره. کم مونده یک کاری دست خبرنگاره بده! :2:
کد:http://www.wimaxnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=804
نقل قول:
من تو این چندماه کلا هیچ اطلاع رسانی با sms و یا ایمیل از مبین نداشتم. فقط یکبار مژده بهم داد که مالیات ارزش افزوده شده 4% که کلی روحیه بخش بود:31:
کلا در دنیای امروز که میشه به ساده ترین شکلها اطلاع رسانی کرد مبین نت داره انقدر بد عمل میکنه که یوزرهایی مثل ما همیشه از روی حدس و گمان باید مسائل رو بفهمن. همین ساعات رایگان جمعه که در قرارداد من و افراد مشابه هم ذکر شده جدا از اینکه برداشتنش خلاف قرارداده باز هم حتی اطلاع رسانی از سمت شرکت نمیشه که بگه بابا ما داریم حقتونو میخوریم مطلع باشید....
سال 2011 هستش ولی خب اینجا هم جهان سوم هستش...
البته اینکارشون رسما کلاه برداریه
شما با احتساب رایگان بودن جمعه ها (طبق گفته خودشون) ازشون اکانت خریدی و حالا دبه کردن و زدن زیر حرف خودشون
اگه مملکت صاحاب داشت 1000 سال نمی تونستن اینکارو بکنن !
اینم مثله بقیه مدیرهای این مملکته،تا وقتی امثال این آقا با این طرز تفکر مدیریت می کنن،وضع همینه.نقل قول:
فقط ببین چطوری جواب می ده،معلومه که این که رئیس باشه،مجموعه زیر دست هم همینطوره و پاسخگو نیست.
این مصاحبه برای حدود 5 ماه پیش هست و الان چند روزی هست که دیگه خاکی مدیر عامل نیست مدیر عامل جدید آقای ناصر اصفهانی هست.نقل قول:
وضعیت مبین نت در ساعات عادی هم افتضاح شده. سرعت و پینگ سرویس یک مگابیت را مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملاً نوسان داره.
آقا اون خبر چهار چراغ شدن منو ندید بگیرید فقط یک روز طول کشید و الان دوباره با یک چراغ به شبکه وصلم
کاملا موافقم این کار اونا خلاف قرارداد هست .......نقل قول: