سوال میاد؟! از بین گسسته و تحلیلی باید یکی رو انتخاب کرد (زوج درس)نقل قول:
رمزینه برای تحلیلی کتاب کلاس داره. کتاب سبز کانون (پایافر) هم خوبه.
Printable View
سوال میاد؟! از بین گسسته و تحلیلی باید یکی رو انتخاب کرد (زوج درس)نقل قول:
رمزینه برای تحلیلی کتاب کلاس داره. کتاب سبز کانون (پایافر) هم خوبه.
سلام دوستان کتاب آموزش فیزیک پیش چی بگیرم؟؟؟؟(من کلاه رفت سرم سبز کانون رو گرفتم که اصلا بدرد نمیخوره...)
من که اندیشه سازان دارم.(همون قدیمیه).واقعا عالیه.من مبتکرانشم دیدم فصل 1 پیش 1 رو کلی تغییر دادن(همون نویسنده ها)نقل قول:
تستاشمبرای آموزش و جاافتادن نکات عالیه.اگه بتونی گیرش بیاری که خیلی خوبه.و گرنه کتاب فرید شهریاری یا انرژی اتمی هم بد نیست.
اگه اطلاعات بیشتری خواستی ما هستیم
مگه چقدر میخوابی.به خدا میشه.من جدیدا دچار حاشیه شدم و ساعت درسیم پایین امده ولی میشه با یه برنامه این کارو انجام داد:27:نقل قول:
امروز گزینه 2 دادم
انشاءالله امشب کارنامه می گذارم
اما فیزیک رو بدجوری گند زدم
گزینه 2 ای ها کارنامه یادشون نره!
من کتاب کلاس رمزینه رو دارم واقعا عالیه بخشای جداگانه ای هم برای آموزش نکات مهم تستی داره.تستاشم خیلی خوبن.من که فعلا راضی هستم.:10:نقل قول:
من که فرید شهریاری کتاب اموزشش رو دارم و راضی نبودمنقل قول:
بچه ها اگر لطف کنید بحث ها و درخواست های کتاب رو اینجا
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4264722#post4264722[/HTML]
که تاپیک راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی هست بذارین
استفاده از این اطلاعاتی که با هم شیر میکنین راحت تر میشه و اونجا هم مرجع کامل تری میشه
همین الان هم برای خیلی از سوال هاتون میتونید اونجا جواب پیدا کنین
خیلی تاپیک خوبی شده:11:
1. مثل اضافه ی تشبیهیه اما فرقش اینه که توی اضافه ی استعاری یه صفت رو میده که مال انسانه. یه چیزی توی مایه های تشخیص.نقل قول:
میگم بچه ها من یه چند تا سوال تو ادبیات دارم کسی می تونه کمک کنه؟؟
ا-اضافه استعاری؟؟
2-اضافه تشبیهی؟؟
یه چیزی بگم ناراحت نشین. اما با این اوضاع که پیش برید، مطمئن باشین از عید به بعد پشیمون میشین. هر وقت میبینین دارین جا میزنین، بگین که بعدا پشیمون میشم. آخه همین 1 ساله. نمیشه هدرش داد. به یه سال موندن پشت کنکور و غر بقیه نمی ارزه. اگه تلاشتون رو بکنین، چه قبول بشین چه نه، میگین من تلاشمو کردم.نقل قول:
همیشه که نمیشه درس خوند.
بی خیال دنیا رو عشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..........
من این نموداره بود که گفتم بر اساس صفحه میکشم، خیلی شبیه منحنی نرماله!!! یه ذره صعود میکنه اما بعد نمیدونم چرا میفته پایین!!! فکر میکنین چرا اینطوره؟
این رمزینه انگار همه چیش خوبه! این دیفرانسیلش خیلی عالیه! من که عاشقش شدم!نقل قول:
من کتاب کلاس رمزینه رو دارم واقعا عالیه بخشای جداگانه ای هم برای آموزش نکات مهم تستی داره.تستاشم خیلی خوبن.من که فعلا راضی هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی من خیلی ضعیفه!
همونطور که قبلا گفتم سال سومم!
به نظر شما از شیمی 1 شروع کنم به خوندن؟