بسی خندیدیم :31:نقل قول:
Printable View
بسی خندیدیم :31:نقل قول:
سوتیش این بود که من فکر کردم اون بوقه... نگو از 6 ماهگی کلاس گیتار میرفت... البته من گیتار رو محض آشنایی گرفتم وگرنه خودم تو کار آهنگسازی الکترونیک هستم... تازه من اصلا تمرین نمیکنم اگه یه کم تمرین کنم احتیاج به کلاس ندارم همینقدرم که بلدم خودم یاد گرفتم. انشالله دفعه بعد یه ضدحال براش دارم وایسا بیاد.نقل قول:
داداش حالا چرا جوگیر میشی... خدا لعنتت کنه یعنی چی :18: بابا بی خیال در عوض من هزار بار اونو ضایع کردم بیچاره همش آمار میده من خودمو میزنم به خنگی بعد که میره کلی بهش میخندم.نقل قول:
آقا دمت گرم عکسشو واسه من بفرست. این بنده خدا رو دست ما بلند شده...نقل قول:
شما به جرم ترویج کارهای منافی عفت در انجمن تحت تعقیب هستید :21:نقل قول:
یه همچین سوتی ای منم یه بار دادم!نقل قول:
صبح داشتم می رفتم مدرسه
پلیسه داشت اون ور خیبابون یکی رو جریمه می کرد! داشتم پیش خودم می گفتم بد بدخت بیستم جریمه شد که!
زارپ! رفتم توی تلفن عمومی
شانس اوردم کسی نبود تو خیابون
یاد تام و جری افتادم دی:
ضایعشدیم................ الان ساعت12 شب هست ..20دقیقه پیش پیچ بچه ها بودیم اقا زید ما باسه خودش هی میس میداد...تا اینجا داشته باشید.. اقا جو داد با بچه ها نشستیم اهنگ عصر منفی پیشرو که دیدی همش فحش ابداره ...داشتیم باهم میخوندیم اولشو دیدی که زنگ میزنن میگنن الو سامان خودتی جو..گرفت منم مثلا گوشی دستم بود نگو خانوم میس میده منم گرفتم اما فکر کردم قطع میکنه اما گوش وایسده هر چی فحش بود دادیم و اینک نیازمند یاری سبزتان هستم
دیروز سوار تاکسی شدم نشستم جلو بعد یکی اومد نشست کنارم بعد خیلی جا تنگ بود اونم پیکان یارئ راننده ی تاکسی بسیار عصبی میزد
چون جا تنگ بود زانوم خورد به رادیوش روشن شد حالا سکوت بود یهو صدا زیاد شد بعد یه نوچ کرد خاموشش کرد منم هواسم نبود دوباره پام خورد روشن شد یارو دوباره نوچ کرد خاموش کرد دیگه داشتم آب میشدم تازه دفعه ی اول یه موجم عوض کردم از رادیو داشتم میرفتم تو زمین
بابا من که ترویج نکردم روشهای جلوگیری رو یاد دادم... خواهشا قرار منع تعقیب منو صادر کنید.نقل قول:
بگو خط تو خط شد من نبودم :دینقل قول:
عجب سوتی بود این :27:نقل قول:
حالا از سوتی هایی که اون میده بگو
نصفه شب با این سوتیا آدم روحیه میگیره.
متالیکا دمت گرم!بازم سوتی بده