ممنون حسین جان خیلی خوب توضیح دادی ....
راستی سیستم پنالتیاش بلا خره دستم اومد خیلی به نظرم باحال شده ولی باید روش کار بشه فکر کنم هنوز ناقصه ...
میگم:خوب عیب نداره منو شما مصطفای عزیز همشریم یه بازی که اومد یه روز بریم بیرون بازی کنیم ....نقل قول:
یادش بخیر نمیدونم شما یادت میاد یانه کاربرای قدیمی تر خوب خاطرشون هست چه جام های جذابی با pes 6 توی انجمن بازی برگزار میشد انگار میگی همین دیروز بود یکی از بچه ها میومد میگفت آقا من با مسئولیت خودم میخوام توی انجمن جام بزارم هرکی زودتر اومد برای انتخاب تیم اولویت داره . ای روزگار .....
میگم این pes 2010 با این سیستمهای متنوع و جالبش جون میده برای جام گذاشتن . کونامی این نسخه رو طوری طراحی کرده که مدیریت خود گیمر در کسب نتیجه حقیقتا خیلی موثره حتی در یک نبرد که دو طرف cpu باشه میشه با مدیریت و مربی گری درست با یک تیم درجه دو در مقابل یک تیم گردن کلفت ایستادگی کرد و حتی بازیو مساوی کرد جام کنفدراسیونها یادتونه آمریکا برزیلو چطوری مهار کرده بود . یا جام قهرمانان باشگاههای اروپا چلسی با مربی گری هوشمندانه و مدیریت درست گاس هیدینگ چطوری هافبکهای بارسا رو فلج کرده بود اینجام در مقیاس خودش میشه از این کارا کرد .
بزنین لولم کنین بازیم افتضاحه