-
بله دیدمشون..البته کوگار رو از نزدیک دیدم و چند تا عکس هم گرفتم و گذاشتم اینجا اما واقعا بدنه مشکلداری داشت..توی تعمیرگاه دوستم بود..اصلا اون قیمت 12 تومنی که نوشته ارزش نداره..
امروز توی یه پاکت شماره vin code کامارو خودم را دیدم.....
خیلی از خاطرات برام زنده شد...
1S87L6L502787
Vehicle Identification Number Example: 1Q87L2L100000
First Digit Division: 1=General Motors
Second Digit Series: Q=Camaro (1972-9), P=Camaro (1980), S=Type LT (73-78) or Berlinetta (79-80)
Third & Fourth Digits Body Style: 87=Sport Coupe/Camaro
Fifth Digit Engine: See Engine Codes Below
Sixth Digit Year: 3=73,4=74,5=75,6=76,7=77,8=78,9=79,A=80
Seventh Digit Production Plant: N=Norwood,Ohio, L=Van Nuys
Last Six Digits increase by one with each car built at each plant
-
يه پيام بهش دادم ببينم اون ترنس ام رو شرايطي ميده يا نه
البته توي عكس هم جلوش مشكوكه كاپوتش كه اصلا ميزون نيست هواكش روي گلگير
گفته 16 ولي خيلي خيلي خيلي گرونه با اين قيمت تو اين وضع بنزين هيچكي ازش نميگيرش
به نظرتون چند ميارزه؟
-
من او پونتیاک را از نزدیک ندیدم اما از تصاویر پیداست که انگار تصادف شدیدی از جلو داشته و بدجوری شاسی صدمه دیده..کاپوت هم بهمین خاطر بد ایستاده..اصلا این قیمت نمیارزه..چند نفر اینجا پیدا شدن دارن اهن پاره رنگ میکنن و قیمت کذایی میزنن روش..واقعا دیگه شورش را در اوردن..:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
اگر فنی خوب داشته باشه و شاسی سالم نهایتا 3 یا 4 ( به نظر من البته)
-
رضا لو رایدر تو رده دهه 60 و کوپه های لوکس خیلی آس میشه
ولی اف بادی عشق اصلی من هستش که اونم به دردم میخوده
اگه سراغ داری از کامارو 68-69 تا 70-73 بدنه سر پا موتور و گیربکس پکیده که به قیمت بده خبرم کن
راستی مگه جلو پنجره ایمپالای محمد چشه سالم نیست مگه ؟
-
من فقط میخونم:19:
Pride sucks!!
-
قضیه اون گاراژ پر از آمریکایی اوراقی که انگار طرفهای مشهد بود به کجا رسید؟خبر جدیدی؟کسی ماشین خریده باشه از اونجا یا بدونه که جریان چی بوده؟یه پونتیاک گراند پریکس هم بود که خاکستری بود و بدنه خوبی داشت.انگار 3.5 قیمت زده بود با پلاک ملی..اونهم فروخته شده؟
-
رامين جان يه كامارو 69 6 سيلندر سراغ دارم تقريبا همه لوازم تزئيناتيش به غير از جلو پنجره موجوده يكي از بچه ها رفته بود بازديدش گفت كه اتاق و شاسي خيلي سالمي داشته في هم 5500 نوشته قابل تبديل به 8 سيلندر هم هست
در مورد جلو پنجره منظورم(كامارو 70)محمده نه ايمپالا:19::19::19:
=========
والا آقا علي در مورد اون گاراژ گويا اسقاطي بودن همشون:41: و در مورد اون گرند پريكس77 طوسي في رو گذاشته 5 تومن اما خيلي سرپاست از لحاظ فني-اتاق-شاسي-تزئيناتي-سانروف برقي فابريكم داره اما چراغ عقب-رينگ-چرم سقف و يهسري ديگه از لوازمو نداره در مورد موتورش هم صاحبش ميگفت چند سال پيش 400 پونتياكي در حد نو گذاشته روش كه بعد از يه استارت براي تست موتور ديگه از اون موق تا حالا روشن نشده!!! اما همه چيش سالمه
اين دوستمون كه رفته بود بازديدش گفت كاپوت رو كه بالا زدم همش تار انكبوت و لونه كبوتر و ... خاك ... بوده براي روشن شدنش بايد يه تعمير كار امريكايي ببري سر ماشين
=====
براي اون پونتياك هم فك نكنم زير 7 يا 8 بده البته گذاشته بود 18 الان كرده 16-مقطوع:31:
-
رضا 5.5 دیگه خیلی بالا هستش نمیشه روش کار کرد دیگه ترجیحا 8 باشه تا موقع تعویض موتور گیرش کم باشه
اما یه مسله هم هست من فعلا دنبال یه ماشین دم دستی میگردم
یه مرسدس
این 69 خواب بود یا را میرفت؟
-
والا اينو نميدونم را ميفرفت يا نه ولي ميپرسم نتيجشو بهت ميدم كمترم ميده اگه بشه با 3 تومن خريد خيلي خوبه!!!
راستي خداييش كامارو اتاق 69 خيلي محشره ارزش داره به دوندگي هاي تعويض موتور رو داره_بنظر من)
-
اگه 3 بده ماشین به درد بخورس میشه
یه جلوپنجره rs چراغ مخفی فقط میخواد
شایدم بشه ازش یه ینکو مانندی ساخت
من یع متور LS1 پیدا کردم اگه جور بشه ماشین اونم میخرم به هم میخورونم