سلام دوستان من می خوام یه HP Pavilion dv5-1070
بگیرم کسی هست که تو ایران گرفته باشه(چینی) و بتونه من رو راهنمایی کنه.
سلام دوستان من می خوام یه HP Pavilion dv5-1070
بگیرم کسی هست که تو ایران گرفته باشه(چینی) و بتونه من رو راهنمایی کنه.
ravani_13
بازار PC سرعت بیشتری داره ؟نقل قول:
بازار نوت بوک واقعا داره هر 6 ماه یکبار یه رده میره بالاتر .
واقعا کند میشه یا بنظر کند میاد ؟نقل قول:
اون کند میشه
مگه لپ تاپ چقدر با Pc تفاوت داره ؟
اره واقعا هر 6-7 ماه داره گرافیک ها و CPU های بهتر و قویتر به بازار تزریق کرد .ولی کی میتونه هر 9 ماه یه بار لپ تاپ عوض کنه ؟ پارسال این موقع چند تا لپ تاپ با رم 3 گیگ بود ؟نقل قول:
واقعا کند میشه یا بنظر کند میاد ؟
ولی الان نصف بازار 3 گیگ و کلی 4 گیگ موجود هست.
واقعا کند میشه و بیشتر داغ میکنه و....
اصلا اینها به کنار گذشت زمان اون رو محو میکنه .
مثلا پنتیوم D های 2.5 سال پیش با اون کارتهای گرافیکی انبورد و رم های 512 , الان چه بازی رو میتونه اجرا کنه ؟؟؟ میشه 8-9 تا نرم افزار جدید بندازی روش و مثل ادم اهنی کند نشه ؟؟؟؟ و .....
من می خوام xps 1530 بگیرم ........................ کدوم رنگش قشنگتره...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من حدود 1.4 پول دارم و می خوام یه لپ تاپ بخرم که به این زودیها از رده خارج نشه و البته که باهاش نه می خوام بازی کنم نه کار گرافیکی.من دانشجو هستم و می خواهم برای نرم افزارهایی مثل Matlab مشکلی نداشته باشه.
خودم اول به dell 1500 2.5G زیگورات رسیدم ولی الان نداره و فقط 1510 داره.وقتی که 1330 ها رو دیدم مجذوب این لپ تاپ شدم و گفتم xps m1330 2.5 بگیرم و بقیه ی پولش رو از زیر سنگ هم که شده بیارم.نظر شما دوستان چیه؟(الان زیگورات این مدل رو 1.62 تومن میده)
یه سوال دیگه اینکه الان بخرم بهتره یا اوایل مهر؟
به نظر من قرمزش عالیه:31:نقل قول:
hp dv5-1060 به نظرم بهترهنقل قول:
تفاوت هاي dv4-1070 با 2860 چيه ؟؟؟؟
----------------------------------------------------------
ريموت كنترل هاي اچ پي چه كاهايي ميتونن انجام بدن .
نقل قول:
dv4-1070 سبكتره
فكر كنم سي پي يو 1070 قويتره
كارت گرافيك شون هم در يك سطحه
ريموت كنترل هم كار دكمه هاي مولتي مديا رو انجام ميده - مثل دستگاههاي صوتي تصويري
نقل قول:
dv4-1070 سبكتره
فكر كنم سي پي يو 1070 قويتره
كارت گرافيك شون هم در يك سطحه
ريموت كنترل هم كار دكمه هاي مولتي مديا رو انجام ميده - مثل دستگاههاي صوتي تصويري