با 9 هزرتا چه جوری دیسک و صفحه مرخص شده ؟؟:18::18:نقل قول:
خیلی خیلی بعیده،مگه اینکه با ماشین بری تو مسابقات !
Printable View
با 9 هزرتا چه جوری دیسک و صفحه مرخص شده ؟؟:18::18:نقل قول:
خیلی خیلی بعیده،مگه اینکه با ماشین بری تو مسابقات !
سلام. آقا دمت گرم. همین الان اومده بودم بپرسم نحوه تست صفحه کلاج چطوره! یه بابای دیگه یه چی دیگه گفته بود . میگفت میندازی دنده 1 و دستی رو میکشی بالا و نیم کلاج گاز میدی، هرچقدر که ماشین بیشتر خواست بکنه یعنی سالمتره. یعنی واقعا خدا داند!:18: بازم دستت درستنقل قول:
وقتی کارشناس ایرانخودرو میگه دیسک و صفحه ماشین خودم رو تو 2000 تا عوش کردم دیگه تا تهش رو بخون...نقل قول:
پوریا جان..سلام..خسته نباشی داداشی..
اگه وقت کردی و زحمتی هم برات نبود..یه راهنمائی هم در مورده دوربین دنده عقب.آئینه ای..منظورم از همون هایی که مانیتورشون آئینه هست..هم آئینه معمولی و هم موقع دنده عقب گرفتن ..میشن نمایشگر..بهم لطف کن
درضمن اگه چنین چیزی رو میشه بدونه نگرانی از خراب شدن کامپیوتر ماشین نصب کرد..برام بهترینش رو معرفی بکن..راستی اون اسپورتی که میگفت دوربین دنده عقب آئینه ای باعث از کار افتادن کامپیوتر میشه..گفته بود که این خرابی فقط برای تیپ 5 هست و در دیگر تیپ ها این مشکل به وجود نمیاد..
حالا موندم چیکار کنم..
:sad:
سلام دوستان
میخوام برای ماشین سنسور دنده عقب ، کروز کنترل ،مانیتور و دزدگیر بذارم
1- اصفهان کسی رو سراغ دارید که کارش خوب باشه و البته با انصاف ؟
2- این نمایندگ های آپکو چجوری هستند ؟ قیمتهاشون مناسبه یا نه؟
3- هرکدوم چه مارکی رو پیشنهاد میدید؟
دوستان کسی هست فوری بگه چطوری میشه داشبورد و کنسول وسط و بخاری رو باز کرد ؟
ما یه رم داشتیم از اون قسمتی که دگمه فلاشر و قفل مرکزی هست افتاده داخل ، میخوام باز کنم درش بیارم
چطوری اون یه تیکه رو میشه باز کرد ؟
سلامنقل قول:
چطوری رم از اونجا افتاده پایین؟:31:
ببین باز کردن داشبرد کار شما نیست! دردسر داره! اما...
شما اون قاب ال سی دی بالارو که همون کلیدهای فلاشر روشه باز کن! قاب که باز شد زیرش و پایینش 2تا پیچ هست که مال پنل دریچه های کولر و... هست! بازشون کن و بعد از بالا پنلو بکش به طرف خودت از پایین هم که یکم جا دست باز کرد با ناخنی چیزی بکن پشتش تا پنل از پایین هم از جاش در بیاد احتمالا پخشتون هم باهاش بیاد بیرون...
بعد جا دست باز میشه احتمال داره بتونی پیداش کنی:46:
اون دوستمون هم درست گفته این هم یه راهشه ! راه دیگش هم اینه که بدون گاز دادن بزاری تو دنده یک و آروم کلاج رو ول کنی اگر ماشین حرکت کرد و تا 15 کیلومتر سرعت گرفت باز هم کلاچت درسته هر کدوم از این روشها جواب داد درستهنقل قول:
سلام خسته نباشید.
به تازگی یه پژو 206 گرفتیم که نور چراغاش از تنظیم خوبی برخوردار نیست. قصد تعویض لامپ یا هرچیز دیگه ای رو ندارم. میخوام بدونم راهی هست که چراغ ها رو به طور دستی در یه محدوده تنظیم کنم و بعد به صورتی برقی ازش استفاده کنم؟ راهی هست که هر دو چراغ جلو تا یک ارتفاع نور پخش کنند ؟
با تشکر
راستی نور بالا سمت چپش هم سوخته ! از کجا میتونم لامپ کپی برابر اصل کارخونه رو گیر بیارم ؟
منم سمند رو 6000 یا 7000 بود دیسک و صفحه اش رو عوض کردم:31:نقل قول: