به نظر من اینترنت سکیوریتی برای شما بهترین گزینه هست.نقل قول:
Printable View
به نظر من اینترنت سکیوریتی برای شما بهترین گزینه هست.نقل قول:
سلام .. من از انتی ویروس کسپر سکی 6.0.621 دارم استفاده میکنم من میخواستم بدونم اگه مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم راهی برای نگه داشتن فایل های update کسپر سکی هست که یعد از نصب ویندوز نخواهم از اول اونو update کنم البته فایل اپدیت اونو از اینترنت گرفتم ولی معمولا یکی دو روز گذشته ست و با این اینترنت دیالاپ هم که قربونش برم چند ساعتی طول میکشه
در بخش System Security بوسیله ابزار Network Monitor میتوانید بر تمام ارسالها و دریافت ها نظارت داشته باشیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پنجره Network Monitor سه سربرگ موجود است که
Connections & Ports - تمامی ارتباطات برنامه ها از لحاظ تعداد کانکت ها ، پور تها ، نوع ارتباط و... را در بر میگیرد
Firewall : rule processing log - گزارشات فایروال پیرامون پروسه های گوناگون لیست میشود
Network traffic - حجم اطلاعات ورودی و خروجی شما را مشخص میکند که هر برنامه چیه میزان رسیو و چه میزان ارسال داشته
دوست عزیز قبل از زدن پست لطفا دقت کنیدنقل قول:
در پست اول تاپیک آموزش آپدیت دستی کسپرسکی عنوان بندی شده
به شخصه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رو ترجیح میدمنقل قول:
سلام دوستان
من 2009 دارم که از برنامه جاوا(java.exe) و adobe bridge cs3 و realplayer ایراد میگیره .
میخواستم بدونم دیگر دوستان هم این مشکل را دارند یا نه؟
ممنون
:10:
چه ايرادي ميگيره؟من خودم اين برنامه ها در كنار نسخه 2009 دارم و هيچ مشكلي يا ايرادي نداره.دقيق مشكل را بفرماييد تا باهم بررسي كنيم.البته ممكنه در هنگام اسكن گزارشي از VULNERABILITY يا نقاط آسيب پذير برنامه ها به شما بده كه نشون ميده بهتره برنامه هاي موجود را با نسخه هاي جديدتر آپديت كنيد.نقل قول:
آموزش نصب kasper sky 2009 نيستش من الان نصب كردم بعضي جاهاش موندم چيه چيكار كنم ؟؟
من با غير فعال كردن اين گزينه هر سايتي ميرم ميگه جاوا نداريد حتي از سايت رپيد شير و غيره نميتونم دانلود كنم. در انجمن ها از تنظيمات بالا فونت و شكلك اينت نميتونم استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل كجاست. من جاوا و فلش پلير رو هم نصب دارم و تا قبل اين تنظيمات مشكلي نداشتمنقل قول:
تنظيمات رو به defult برگردوندم درست شدش همه چي رو بهم ريخته بود بابا اين چه تنظيماتي هستش دادي رفيق
من antivirusوبرای سال2009 نصب کردم اما بتا ورژن اصلا خوب هست یا برم interner secutry2007 رو که دارم نصب کنم ایا راهی هست بعد کرکش با حات عادی فرق داره
مرحله اول نصب برنامه است که در لینک زیر بصورت متحرک توضیح داده شدهنقل قول:
توجه - چنانچه کسپرسکى تشخيص دهد برنامه اى را بايد آنيستال کنيد ، پيش از نصب تصويرى همانند زير ظاهر ميشود
که بايد ابتدا برنامه مزبور را پاک کنيد و سپس اقدام به نصب کسپرسکى کنيد
مرحله سوم مرحله فعال سازى کسپرسکى است که قبلا توضيح داده شده و همانند تصوير زير يک گزينه را انتخاب کنيد
توجه - براى اکتيو کردن يک ماهه بايد حتما قبلا کانکت باشيد
مرحله چهارم کسپرسکى اقدام به آنالیز سیستم میکند
در پایان سیستم ریستارت میشود