دوست عزيز من شما به پاسخ دقت نكرديننقل قول:
اون دكمه Option كه اشاره شده در هنگام وارد كاردن كادر هست يعني در كادر border and shading و در سربرگ page border نه در Page setup
بيشتر به پاسخها دقت كنين
Printable View
دوست عزيز من شما به پاسخ دقت نكرديننقل قول:
اون دكمه Option كه اشاره شده در هنگام وارد كاردن كادر هست يعني در كادر border and shading و در سربرگ page border نه در Page setup
بيشتر به پاسخها دقت كنين
اهانقل قول:
من خيال كردم عكس مطلب رو ميگي
خيلي عجيب هست
من بررسي ميكنم ببينيم ميتونم پاسخي پيدا كنم
البته شما هم بهتره يه بار آفيس رو از روي سيستم پاك كني و يه بار ديگه كامل نصب كني
نقل قول:
خب یه بار دیگه نصب کردم اما فرقی نکرد!!:41:
می خوام بپرسم امکان داره نصب MathType این مشکل رو بوجود بیاره؟!
واقعا شرمندم من رو ببخشيد .نقل قول:
نكته جالب اينه كه الان كه دقيق تست كردم ديدم كاري به وجود جدول نداره حتي متن عادي رو هم طبق حاشيه تنظيم شده پرينت نميكنه يعني مثلا براي متن هم پايين كاغذ كه بايد 2.5 سانت حاشيه داشته باشه در پرينت 4.2 سانت حاشيه داره ! و سايز كاغذ هم در پرينت A4 تنظيم شده .
سلام من مي خوام پايين برگم يك سري توضيحات اضافه رو در مورد چيزي بنويسم ( كه بايه ط جداشه) چه جوري مي تونم تو ورد اين كار رو بكنم؟؟
به این کار میگن پاورقی که به انگلیسی میشه Footnote اگر از Word2007 استفاده می کنی باید از تب References گزینه Insert Footnote را انتخاب کنیدنقل قول:
البته یادتون باشه که قبلش آخر کلمه مورد نظر بایستید و بعد این کارها را بکنید
امكانش هست كه مربوط به اون هم باشهنقل قول:
كلا چه چيزهايي مثل اين به آفيس اضافه كرديد و ورژن آفيس رو هم ذكر كنيد
تنها چیزی که اضافه شده همینه! اونچه که نصب شده هم Microsoft office enterprise 2007نقل قول:
من بعيد ميدونم مربوط به اون باشهنقل قول:
ولي يه بار حذفش كن و ببين جواب ميگيري يا نه
خب باید بگم با کمال تعجب با حذف MathType و حذف و نصب مجدد ورد درست شد! ظاهرا تمام مشکل از همین عنصر نامطلوب بود!!نقل قول:
گرچه با همین وضعیت روی سیستم دیگه این مشکل بروز نکرده بود!!