این کارو که گفتین انجام دادم درست نشد ! دیگه چکار کنم؟؟
Printable View
این کارو که گفتین انجام دادم درست نشد ! دیگه چکار کنم؟؟
نقل قول:
بنده جسارت نکردم...
از همه عزیزان کمک خواستم...گفتم از ساسان خان حتما کمک میخوام...
راستی گوشی رو سوال کردم میگن خیلی زیاد اگر بخرند 210 میخرند....اما شاید نفروشم..چون خودم 280 خریدم...
ما دربست در خدمت شما هستیم:11:نقل قول:
اگر پیشنهاد من رو بخوای من هم مثل بقیه میگم این کار رو نکن
تنها دلیل ام هم سیمبین نیست
این دو گوشی قیمت کاذب دارن و در آینده افت قیمت شدیدی دارن
ولی باز هم میگم هیچوقت نگیر
ولی اگه یه روزی خواستی بگیری 5610 بگیر چون 5310 گوشی جالبی نیست در حد 5300 هستش
موفق باشی
سلام بر رفقا!!سلام بر ساسان جان asfa جان و mr k2 جان!!حالتون خوبه؟؟یه 10 روزی بن بودیم خیلی خوش گذشت!asfa جان توی این مدت خیلی نگرانم بود تمام پستهای ایشون رو دنبال میکردم!asfa جان 570 خریدی یا هنوز ان73 داری؟؟؟؟؟
به به گل سرسبد فروم برگشت !!!نقل قول:
خوش اومدی به فروم ..
خوبی عزیز ؟
نگفته بودم من تو یه موبایل فروشی مشغول شدم البته پاره وقت میرم اونجا .اولش دیگه تموم شده بود داشتم گوشیمو میدادم 310 ولی وقتی رفتم اونجا دیدم کلی آدم پیدا میشه که دنباله فنلاند هستن و هر سازی بزنی میرقصن برات فکر میکنن آلمانی هاشو تقلبی هستن و این حرفا مام طمع کردیم هنوز نفروختیم یه تازه یه مشتری پیدا کردم 360 تومن !!!!
برق چشام پرید فقط یه مشکلی هست که میگه 200 تومن نقده بقیش 1 ماه دیگه میترسم تو این 1 ماه پشیمون شه دارم رو مخش راه میرم نقد ازش بگیرم بعدش سه سوت یه 5700 میگیرم و یه کم روی بقیه پولش میذارم یه دوربین دیجیتال میگیرم تا 350 یا 360 تومنی فکر کنم چیزه خوبی در بیاد ...
ولی خداییش خیلی خوشحال شدم برگشتی .راستی من که نفهمیدم چی شده بود ولی اگه تونستی یه کپی از دعواتونو برام پیغام خصوصی کن دارم میترکم از فوضولی !!!:46:
به نظر من اگه 5700 رو بفروشی ویه گوشی جاوا(حتی اگه 5 مگایکسل دوربین داشته باشه)بخری پس رفت کردی!!اینکار رو نکن یا حداقل بفروش و ان82 بخر!!!!!
سلااااااااااااااااااااااا اااام خوش اومدی
کجا بودی نبودی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n82 خوبه ولی به قیمتش نمی ارزه
راستی تو داری n73 رو 360 میفروشی ؟؟؟؟؟
دستم به دامنت بیا مال منم بفروش
تا 350 هم قبول میکنم
فنلاندی هستش
عزیزم من هنوز 5700 نگرفتم که بفروشم ...نقل قول:
من کلی با خودم ور رفتم ولی هر چی فکر میکنم میبینم دوربین گوشی در حد دوربین دیجیتال در نمیاد مثلا من با 350 تومن میتونم یه دوربین کنون ایکسوس 950 8 مگاپیکسلی بگیرم که خیلی هم عالیه و 5700 هم بگیرم که روی هم میشن 620 تومن ولی با همین پول حتی نمیتونم ان95 8 گیگ رو بگیرم با اینکه دوربینش در این حد نیست تا اینکه ان82 لا اقل تا بشه 700 تومن یه 4 ماهی باید صبر کنیم تا اون موقع هم کی مرده و کی زنده !!
:10: باید بگردی پیدا کنی آدمشو و با تبلیغات ویژه !!!نقل قول:
سلام
گوشيم 5700 هست ورژن3.27
ولي موقع اپديت مگه ورژني براي كشور شما و زبان شما نيست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟