دوست عزیز رعایت ادب شرط مباحثه است.نقل قول:
بنده خودم از طرفدارای ایشون هستم و اقتخار هم می کنم که طرفدارم.اما بعضی از شما ها چون فقط در جو طرفدار ها قرار دارین فک می کنین همه ی مردم این نظرو نسبت به محسن دارن.
من نطر خودم رو در صفحات قبل عنوان کردم.اما باید در اطراف مخالفان هم بگردین و ببینین اونا چی میگن!می خوای یه چندتا از نظر مخالفا رو بگم تا ببینی واسه چی گفتم از آینده ی کاری محسن احساس خطر می کنم:
1-بابا این مرتیکه ی (با عرض معذرت) معتاده
2-اووه...این خب انگار ننش مرده!
3-فقط بلده از سیاوش قمیشی تقلید کنه
.
.
.
.
این حرفا دور و بر من زیاده...جالب اینجاست این حرفا رو کسایی می زنن که سال ها 84-85 از پرو پا قرص ترین طرفدارا بودن.برا اینه که می گم می ترسم از آینده
شما آلبوم ها ی سابق رو بررسی کن.اون موقع که آلبوم عشق دو حرفی یا خودکشی ممنوعه اومده بود از هرکی می پرسیدی کدومش قشنگ تره می گفت همه قشنگن اصلا آهنگ زشت نداره
اما از یه شاخه نیلوفر به بعد،اکثراً می گن همشون خوبن اما فلان آهنگ و فلان آهنگ قشنگ ترن.یعنی آلبوم های قبل نمی شد تشخیص داد کدوم یکی قشنگ تره اما متأسفانه الان ما گزینش رو از بین آهنگا می بینیم.
در ضمن اگه من عاشق آهنگای بزن برقصی بودم که طرفدار اندی میشدم!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من بهتره آقا محسن تو سایت رسمیش یه نظر سنجی بذاره و بگه کدوم آلبوم رو بیشتر دوس دارین...اینطوری معلوم میشه که طرفدارها کدوم سبق و سیاق رو بیشتر می پسندن و خوده محسن هم می فهمه تو آلبوم بعدی چه جور بخونه که کمتر مورد آماج حملات مخالفان قرار بگیره