دوستانی که میخوان بیان آسیاتک اول یه سر بیان تایپیکش بعد تصمیم بگیرن
Printable View
دوستانی که میخوان بیان آسیاتک اول یه سر بیان تایپیکش بعد تصمیم بگیرن
من سرویس ا مگ اکو دارم بعد از 22 روز محدودیت بالاخره سرویسم آزاد شد و الان 4 الی 5 شبی میشه که بالای 1 الی 2 گیگ دانلود میکنم....
تا جون دارم اینقدر دانلود میکنم که جیگرشون کباب بشه.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از دیروز از شر شاتل خلاص شدم.دوستان یه راهنمایی بکنن از کجا سرویس بگیرم؟اصلا از شرکتای معروف بگیرم یا این ریزه میزه ها؟
ریزه میزه ای که زیر مجموعه اینا نباشه ...
واسه من امروز وصل شد (آسیاتک)
سرویس 2 مگ با سرعت دانلود 240
امشب باید شبانه شو تست کنم ببینم چطوریه (ساعت 2 شب به بعد)
امیدوارم خوب باشه..یا حداقل از این دُزد تل بهتر باشه
این هم تست سرعت (پینگش عالیه)
سرعت 128 اکو واقعی شدن!!!!!
سرعت شبانه کم می کنن حالا سرعتارو واقعی می کنن واقعا که شورشو در اورده شاتل فقط اسم داره !!!!!!!
اینجوریه:نقل قول:
نقل قول:
چگونگی محاسبه هزینه adsl روی قبض
در این قسمت مشترک به ازای تمدید هر گیگا بایت 2500 تومان پرداخت خواهد داشت.
مثلا اگر مشترکی 3 گیگابایت شارژ را در ماههای 5و6 داشته باشد در قبض او که از تاریخ 01/05/90 تا 01/07/90 میباشد مبلغ 7500 تومان قابل پرداخت خواهد بود
توضیح اینکه این مقدار اعتبار وشارژ از بین نرفته و در هر زمانی قابل استفاده می باشد
اگر مشترکی شارژی انجام ندهد سیستم بصورت اتوماتیک هر ماه مقدار 1 گیگا بایت برای ایشان شارژ انجام داده و محاسبه خواهد کرد(هر ماه 2500 ودر دوره دو ماهه قبض مبلغ 5000 تومان)
کد:http://tce.ir/?id=474
از این پکیج 3 گیگی خریدم که 6 گیگ میدن،2 گیگش رو مصرف کردم الان مونده تقریبا 4 گیگ ولی از دیروز سرعتم تو روز اینجوری شده!!
ساعت 15:30
دورم 24 ام تموم میشه چیکار باید بکنم ؟:41:پشتیبانی زنگ زدم گفت پارامترهای خطتون مشکلی نداره!!هر راهی گفت و امتحان کردم درست نشد گفتم نمیشه گفت تا 48 ساعت اگه درست نشد مجدا تماس بگیرید!!!
خدا لعنتشون کنه..شبانه هم از محدودیت خارج شده بودم و با اینکه نهایتا 200 مگ دانلود کرده بودم بلافاصله بعد از خرید پکیج 3گیگی محدود شدم..
اون نامه چی شد؟من دورم تموم شه دیگه تمدید نمیکنم و طبیعتا نام کاربری هم که دادم واسه نامه حذف میشه...
عجب !
پس چرا شاتل اینقدر به من لطف داره از 3 سال پیش که سرویس 128 اکو رو گرفتم سرعت دانلودم 69-70 بود بدون نوسان و قعطی که بعد از خلاص شدن از دست پارس آنلاین ، صبانت و آسیاتک که در حد سرویس گرفته شده هم سرعت نداشتم و دم به دیقه تایم آت داشتن این سرعت برام رویایی بود تا اینکه یک سال پیش سرعتم رسید به 255-245 و تا الان اوضاع همین طور هست و حتی در شب ها هم کاهش سرعت نداشتم ولی تمام دوستانی که به پیشنهاد من سرویس گرفته بودند تا الان راضی بودن ولی چند وقته شاکی شدن امیدوارم من به مشکل نخورم چون حال و حوصله سرو کله زدن با این شرکت ها رو ندارم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من قبلا هشدار داده بودم. شما الان با این مطلب تاییدش کردی:21:
(باصدای مزدک میرزایی بخونید)
به نظر شما با خرید 3 گیگ (+3گیگ ترافیک رایگان) از شاتل در ساعات رایگان حتما محدود خواهید شد؟
1. بله
2. خیر
شما میتوانید گزینه مورد نظر را از طریق.... به.... ارسال نمایید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که حتما محدود میشید نظر شما چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]