منم 2300 به بالا نوبل میکنم :31:
Printable View
منم 2300 به بالا نوبل میکنم :31:
یعنی کل اون عبارت فقط مربوط به account های Ban شده میشه ؟نقل قول:
من دارم به 4000 تایی میزنم. با 1000 تا لایت دارم و یه سری چنزر پنزر دیگه بسته؟نقل قول:
خب اسکاتش کن
بعضیا تازه کارن فقط آپ میکنن
بعضیا با امتیاز کم نیروهای زیادی دارن
اوه اوه باز شما چت کردین دارین زرت و زرت پست میدین ؟ :دی
پست 40 هزار مال خودمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روح سگ ولگرد - عجب اسم باحالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
و18 300k رو رد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید حالا که با من متحد شدی باید تا آخرین قطره خونت ازم محافظت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید پند گرفت از این نکته های آموزنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا 4 تا مطلب جدیدی ترفندی چیزی :8:
من متحد شدم تو ازم دفاع کنی بعد برعکس نتیجه گیری میکنی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وحید حالا که با من متحد شدی باید تا آخرین قطره خونت ازم محافظت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکینقل قول:
الان 1000 تا اسپیر میفرستم واست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روح سگ ولگرد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزرت تو بازی چیه ؟
این مدیره کیه اینجا ؟ ول کنم نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو انجمن هتریک و بازربیتر هم چند تا از مدیرا معتاد این بازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]