من قبلا در تاپیک شاتل گفتم (چندین ماه پیش)، سر این دو تا lsp توی یه آخور هستش و نقش پوششی و مکمل رو برای هم ایفا می کنن. آینده بیشتر همکاری این دو تا رو نشون خواهد دادنقل قول:
Printable View
من قبلا در تاپیک شاتل گفتم (چندین ماه پیش)، سر این دو تا lsp توی یه آخور هستش و نقش پوششی و مکمل رو برای هم ایفا می کنن. آینده بیشتر همکاری این دو تا رو نشون خواهد دادنقل قول:
نقل قول:
به مرگ بگیر که به تب راضی بشه
بخوام واضح تر بنویسم واستون :
(آسیاتک! فقط یک ماه مردم رو) به مرگ (=۱۵۰) بگیر تا به تب (=۴۰۰) راضی شوند ...
۱۵۰ گیگ مرگ بود
۴۰۰ هم تب
حالا همه بشکن بزنید و شاد و خوشحال و راضی باشید ...:n35:
سیاست کثیف رو میبینی ؟ اول با ۱۵۰ شروع میکنی بعد یه ماه کش میدی وقتی اکثرا نامید شدن و کم کم توقع شون اومد پایین طرح جدید رو واسشون رو میکنی . اینطوری هم تو این برهه پول هنگفتی به جیب زدی هم اینکه همه رو به این تب بهتر از مرگ راضی کردی
اونایی که فک میکنن چهارصد زیاده : به این فک کنن که تا دیروز ترا ترا شبانه دانلود میشد ک الان نیست . تا دیروز گیگ باکس بود الان برداشته شده گیگی ۲ تومن شده . جدیدا بسته داده ۱۰ گیگ ۸ تومن . سرعتم که مثل گذشته باز نیست و باید پول بدی باز شه !!
از من میپرسید آسیاتک روی هر چی دزد و شاه دزد مثل مخابرات رو هم سفید کرده . واقعا اینا دیگه کین ..
اخه این سرویس های اشغال رو کی می گیره به درد نه نه شون می خوره اینترنت روز به روز داره سرعتش در دنیا بالا می ره اونوقت ایران روز به روز به جای اینکه کیفیت بره بالا محدودیت بیشتر میشه اسم اش رو شده اینترنت حلال ... ایشالا بعد 1400 سال دیگه می رسیم به نقطه رشد وای از روزی که بگند نمک
سلام
دوستان این بسته شبانه تا چه سرعتی دانلود میشه کرد؟
دو صفحه قبل گفته بودن سرعتش بازه ،ولی تو خود اکانت زده 2 مگابیت یعنی 256 کیلو بایتنقل قول:
-_________________________________
کسانی که سرویس غیر حجمی دارند
تو قسمت بسته سرعتی (تمام وقت )وقتی میزنی رو 16 مگا
آیا گزینه ای داره
اگه داره،به چه صورت هست
مدتی قبل در منطقه مخابرات کابل برگردان انجام داد در قسمت اطلاعات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE . موقع بررسی پوشش مرکز در سایت اسیا تک تصویر زیر را نشان میده میشه از اسیا تک اینترنت گرفت یا سایت اشتباه میکنه؟میگن این نوع خطوط در انحصار مخابرات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی کهios دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از استور دان کنن بی نظیره واسه اینستا و تلگرم!
اندروید رو نمی دونم باشه یا نه سرچ نکردم .
برای امثال من که تو مرکز مخابراتیشون هیچ شرکت به درد بخوری پورت نداره و همه حواله میکنن به آینده باز قابل تحمل تر شد این حجم های جدید...تقریبا هر روز زنگ میزدم آسیات.. و اعتراض و تهدید به تخلیه میکردم
خط من که بعد از تخلیه مخابرات گفته بوده فیبر نوری شده .امروز بعد از شکایت از بازرسی مخابرات زنگ زدن و گفتن خط شما فیبر نشده کی گفته ،گفتم مخابرات گفته ،اون اشغال هام تکذیب کردن . بعد ازظهرم خط فناوام وصل شد . تو این مملکت فقط باید زور بالاسرشون باشه تا درست کنن