اونایی که میخوان فسخ کنن و نمیدونن چی بنیوسین تو همون کنترل پنل صفحه شخصیتون قسمت تغییر سرویس که برین یه فرم داره برای فسخ قرارداد اونو پررینت بگیرین و پرش کنید و امضا بزنید و ببرین حضوری تحویل بدین!
Printable View
اونایی که میخوان فسخ کنن و نمیدونن چی بنیوسین تو همون کنترل پنل صفحه شخصیتون قسمت تغییر سرویس که برین یه فرم داره برای فسخ قرارداد اونو پررینت بگیرین و پرش کنید و امضا بزنید و ببرین حضوری تحویل بدین!
دوستان براي سرويس ها اكو و آفيس اگر اون مبلغ ماهانه رو پرداخت نكنيم خود بخود قرارداد فسخ ميشه و خط رو از رانژه در ميارن يا نه؟
خیلی خوش بینی !!! شب اگه سرعتت محدود نباشه که من نبودم با 40 50 دانلود میکردم در همون حال تورنت رو کلاً از کار میندازن همینطور وی چی ان رو . با هزار کلک شبی 400 500 مگ از تورنت با سرویس 512 می گرفتم از 1 تا 8 صبح الان رفتم پارس از 1 تا 6 بدون هیچ کاری 1 گیگ از تورنت میگیرم با سرویس 128 !!! و دو ساعت دانلود کمتر ول کنید ایت شاتل آشغال رو که دیگه اوضاش به هم ریخته و خودتون رو راحت کنید.نقل قول:
یه چی هم بگم بخندین :
دیروز همینجوری رفتم تو یک دفتر فروش دیگه شاتل ( آخه شرکت اصلی دیگه همه منو میشناسن ) گفتم واسه فلان منطقه پورت خالی دارین ؟ گفت نه ولی شرکت گفته تا دو هفته دیگه یکی خالی میشه :31: منو میگفت .منم که الان یک هفتست روی یک خط تلفن دیگه اینترنت گرفتم گفتم نه درخواست خالی کردن خط میدم نه تمدید قرارداد تا حداقل پولی که از من خوردن رو که هیچ از یه بدبخت دیگه هم دوباره پول رو نگیرن.
تکمیلی : آقا ما شاتل رو ول کردیم شاتل ما رو ول نمیکنه !!! بعد از دو هفته تلفن و چت و نامه و شکایت و این کارا که هر دفعه بعد از یک ساعت توضیح دادن و تست سرعت گرفتن و غیره که آخرش هم یه جواب سر بالا دادن و بعد از اینکه 10 روزه اصلاً وصل نیستم و از جای دیگه اینترنت گرفتم و مودم به یه خط دیگه وصله الان از شاتل زنگ زدن میگن توی محل هستید ما یک تست سرعت از خط شما بگیریم منم گفتم برو گزارش اتصالات منو نگاه کن الان 10 روزه وصل نشدم! حلا نمیدونم چه خبره باز یا دیدن من استفاده نمیکنم میخوان جمع کنن ( که نمیتونن چون هنوز قراردادم تموم نشده ) یا معجزه شده و من خبر ندارم یا باز هم بازار گرمی الکی شاتل برای نگه داشتن مشتری ( مشتریی که الان دیگه رفته جای دیگه )
ظاهرا برا اون ۲۰ روز یک حساب کتابی میکنند ولی روش حساب نکن که چیزی بدن دعا کن چیزی نگیرن ( جماعت د-د !) .نقل قول:
میخواستم بدونم مثلا همین فردا یا جند روز دیگه برم برای فسخ !! تکلیف 20 روز باقی موندم چی میشه ؟! چقد طول میکشه تا خطمو ازاد کنن ؟! همون روز که برم درخواست فسخ بدم قطع میشه اینرتنت یا نه وا میسن مخابرات خطمو ازاد کنه ؟!
خط رو میگن ۱ هفته تا ۱۰ روز کاری ٬ ولی حرف ..... میزنن ! بچهایی بودن که ۲ روزه از رانژه در آوردن بردن یه شرکت دیگه ٬ باید توجیحشون کنی که موندنی نیستی که کشش بدن منصرف بشی ٬ از طرفی اگه خواستن برا اذیت کردن کش بدن داد و بیداد روش مناسبیه ...
اصولش این هست تا خط تو رانژه شرکت هست نباید قطع کنند ولی نمونه بود درجا نماینده یوزر پس طرف رو عوض کرد که نتونه از حجمش استفاده کنه ... ( بازم همون جماعت ...)
کار خوبی کردی ٬ دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تشکر میکنم ازت .نقل قول:
میدونم الکی فرستادم اما خداییش نمیفرستادم قمباد میگرفتم
من که برم یک سری دلایل دندان شکن مینویسم تا حالشون جا بیاد .
نقل قول:
دوستان براي سرويس ها اكو و آفيس اگر اون مبلغ ماهانه رو پرداخت نكنيم خود بخود قرارداد فسخ ميشه و خط رو از رانژه در ميارن يا نه؟
اگر مشترک زیاد داشته باشن تو منطقه شما سریع از رانژه در میارن اگه نه صبر میکنند به امید اینکه شما تمدید کنی یا زنگ میزنند بهت .
سلام من دیشب 1 گیگ با 128 گرفتم البته 1.5 هم میتونستم با سرعت 50 60 تا بگیرم اما ریسک نکردم من حدود 900 مگ گرفتم ولی نگاه میکنم بیشتر از 1 گیگ دریافت داشتم خب اینا به کنار
شبی هفته ای 3 4 روز شبی زیر 1 گیگ بگیرم ایا احتمال داره محدود نشم یکی گفت سقف انلود ماهی 10 گیگ هست درسته یا کارای شاتل حساب کتاب نداره؟:31:
سلام داداشنقل قول:
این هم یه تست از دانلود با حجم مشخص و بدون هیچ کار اضافی مثل آپدیت ویندوز وبگردی و آپدیت آنتی ویروس و غیره....با IDM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد محدودیت هم من کل مهر ماه رو که چک کردم کمتر از 4 گیگ رایگان دانلود داشتم:18:
کارهای شاتل حساب و کتاب نداره ولی دیگه کمتر از 10 گیگ دیگه به چه دردی میخوره:41: ولی هیچ مشخص نیست شاید 30 گیگ هم بتونی دانلود کنی شبی زیر یک گیگ البته:21:
خب پس من یک شب در میون یا دو شب زیر یک گیگ دان میکنم ببینم چی پیش میاد:31:
الان کلیه شرکت ها سرعت را بستند رو 2048 روزانه؟
این خط من که رو 2048 هست روز 250ا شبا میره رو 512 با 64 تا
یک سوال با 50 کیلو 8 ساعت 2 گیگ میشه دان کرد راحت>؟
نه...محدود می شی...نقل قول:
خب پس من یک شب در میون یا دو شب زیر یک گیگ دان میکنم ببینم چی پیش میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه...1.4 گیگ می شه گرفتنقل قول:
یک سوال با 50 کیلو 8 ساعت 2 گیگ میشه دان کرد راحت>؟
نه نمی شه.نقل قول:
کارهای شاتل حساب و کتاب نداره ولی دیگه کمتر از 10 گیگ دیگه به چه دردی میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هیچ مشخص نیست شاید 30 گیگ هم بتونی دانلود کنی شبی زیر یک گیگ البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سجاد هر روز زیر 1گیگ گرفته بود...وقتی 10 گیگ دانلود کرده بود سرعتش ترکیده بود.
نرم افزاری که شاتل ازش اسم می بره هوشمند نیست!مطمئنا خیلی ساده تر از این حرفاس
چرا نمیشه ؟ خوبم میشه. اگر دقت کنی در این تصویرنقل قول:
نه نمی شه.
سجاد هر روز زیر 1گیگ گرفته بود...وقتی 10 گیگ دانلود کرده بود سرعتش ترکیده بود.
نرم افزاری که شاتل ازش اسم می بره هوشمند نیست!مطمئنا خیلی ساده تر از این حرفاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینی که 1 گیگ که هیچ ماشاالله 4 گیگ دانلود کرده این دوست عزیز
Davood21 نه یک شب هم بلکه 4 شب:31:
وقتی میگم کارهای شاتل حساب و کتاب نداره نگو نه:21:
با سلام به دوستان
امروز من شکایت نامه ور پیگیری کردم یک نکته لازمه که من عرض کنم خدمت دوستان..
اگر کسی شکایت نامه رو پیگیری میکنه به نام و فامیل بنده پیگیری نکنه چون اونجا منو میشناسن و خودم هم دارم پیگیری میکنم طرف شاکی میشه (امروز هم این اتفاق برای من افتاد)
:13:
ظاهرا کسی اوایل ظهر شکایت نامه رو به اسم بنده پیگیری کرده و عصر که من ازشون پیگیری کردم گفتن فردی با نام برادران صبح
پیگیری میکرد که جواب رو کامل به اون دادیم..
اگر کسی پیگیری کرده لطفا نتیجه اش رو بزاره .. البته آقای احدی کارشناسی که شکایت نامه به دستشون رسیده اظهار داشتند خبرمون میکنن