وقتی بهتون حال میداد حالتون بهم نمیخورد . حالا که برگشتین به سرعت عادی حالتون بهم میخوره ؟
Printable View
وقتی بهتون حال میداد حالتون بهم نمیخورد . حالا که برگشتین به سرعت عادی حالتون بهم میخوره ؟
هیچی اصلا ماه پیش کل دانلود شبانم 2 گیگ هم نشدنقل قول:
حتی مدت کوتاهی هم که رو 2 مگ بود دانلود نداشتم:41:
برای فسخ باید حضوری رفت
یا نه اول باید درخواست داد بعد؟
باید نامه کتبی برد وگرنه من همون روزی که تمدید کرده بودم درخواست فسخ میفرستادم ! میشه ایمیل هم کرد یا فکس ...
درخواست مینویسی : نام ٬ شماره اشتراک ٬ علت فسخ ٬ امضاء
دوستان 25 روز از قرار دادم با شاتل مونده :2:و بعد از 1 سالو نیم سوختنو ساختن !دیگه با این وضعیت که سرعت تو ساعات رایگان میشه دیال اپ ! نمیشه ساخت !:2:! میخوام برم فسخ کنم !! میخواستم بدونم مثلا همین فردا یا جند روز دیگه برم !! تکلیف 20 روز باقی موندم چی میشه ؟! چقد طول میکشه تا خطمو ازاد کنن ؟! همون روز که برم درخواست فسخ بدم قطع میشه اینرتنت یا نه ؟! و من میتونم تاثیری داشته باشم تو اینکه سریعتر خطم رو ازاد کنن تا بتون برم یه شرکت دیگه ؟!:13:
+
ممنون میشم کامل جواب بده یک :10::11:
+
+
در مورد این هم میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟! :20:یعنی نامه ی کتبی نمیشه همون جا حضوری رفت نوشت ؟! حتما باید از قبل اماده کرد ؟! :31:نقل قول:
نقل قول:
من همین دو هفته پیش قراردادمو فسخ کردم و به صورت تلفنی دستور تخلیه خطمو دادم
البته دوره ی 1 ماهه سرویسم تموم شده بود
صبر کنین این دوره تون تموم شد بعد زنگ بزنین بگین میخوام تخلیه کنم خطمو
در عرض کمتر از 4 روز سرویستون جمع آوری میشه
برای من که اینطوری بود
الان هم منتظرم ببینم آسیاتک کِی خطمو رانژه میکنه
دوست عزیز ساکن کجا هستید ؟
نه خداروشکر پاشون رو هم اونجا نذاشتن راحت راحت باش!نقل قول:
همش چند خطه دیگه اگه از قبل بنویسی بهتره !
اینجانب .... با شماره اشتراک ..... در خواست فسخ قرارداد سرویس ADSL 2+ را دارا میباشم خواهشا هر چه سریع تر نسبت با تخیله خط اقدام نمایید .
علت فسخ : کیفیت مزخرف سرویس دهی .
امضا
با کمال بی احترام ی
یکی لطفا یه این قسمت سوالم پاسخ بده که خیلی برام مهمه !! :19:فردا دارم میرم برای فسخ :2:نقل قول:
میخواستم بدونم مثلا همین فردا یا جند روز دیگه برم برای فسخ !! تکلیف 20 روز باقی موندم چی میشه ؟! چقد طول میکشه تا خطمو ازاد کنن ؟! همون روز که برم درخواست فسخ بدم قطع میشه اینرتنت یا نه وا میسن مخابرات خطمو ازاد کنه ؟!
برای تخلیه ی خودم هم که شده :31: دیشب از طریق قسمت گزارش مشکلات این متنو فرستادم :20:
میدونم الکی فرستادم اما خداییش نمیفرستادم قمباد میگرفتم :31::20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام و صبح بخیر و خسته نباشید از محدود کردن اینترنت ملت !! ... لطفا محدودیت دانلود تو ساعات رایگانمو برای روزهای پایانی که از شاتل سرویس میگیرم بردارید !! چرا که منم مثه خیل های دیگه میرم چند روز دیگه برای فسخ قرارداد با این شرکت مزخرف!! اینترنت بدون دانلود معنایی نداره !! همچین اینترنتی که تو ساعات شبانه ی به ظاهر رایگان !! سرعتش مشابه دیال اپ شه فقط بدرد کارمندان همین شرکت میخوره !!
.
ضمنا یه نوشته رو بازم کپی پست نکنید برای جواب بنده !! بلکه مشکل رو رفع کنید !! مرسی ...