اگه واستون بصرفس 10 گیگ کخ میشه در اصل 5 گیگ تقسیم به دو میشه 8 تومن برین بگیرین خوب بحث نداریم ما:n08:نقل قول:
کم مصرفا با 5 گیگ تو ماهم کارشون راه میوفته...بدرد من که نمیخوره 1 ترا 16 مگ + شبانه ی شرکتای دیگه خیلی بهتره
Printable View
اگه واستون بصرفس 10 گیگ کخ میشه در اصل 5 گیگ تقسیم به دو میشه 8 تومن برین بگیرین خوب بحث نداریم ما:n08:نقل قول:
کم مصرفا با 5 گیگ تو ماهم کارشون راه میوفته...بدرد من که نمیخوره 1 ترا 16 مگ + شبانه ی شرکتای دیگه خیلی بهتره
اگه واستون بصرفس 10 گیگ که میشه در اصل 5 گیگ تقسیم به دو میشه 8 تومن برین بگیرین خوب بحث نداریم ما:n08:نقل قول:
فرق بین 150 گیگ - شبانه و
1 ترا بایت + شبانه خیلیه... 850 گیگ کم نیست شما باید به این حجم اسیاتک 12 تومن بدین در اصل....نه 80 توممن حالا شبانه جدا
نقل قول:یک سایت ارائه خدمات ابری اینو بنویسه دیگه خیلی حرفه. یعنی شما پلن 1 ترا رو بخری هیچ رقمه نمیتونی از کل فضات استفاده کنید :n02:نقل قول:
مجموع ترافیک ارسال و دریافت درنظر گرفته شده درابرینو 10 گیگابایت در ماه است. درصورتی که مصرف کاربری از این میزان تجاوز کند، ممکن است دچار محدودیت دسترسی یا پرداخت هزینه بیشتر یا کسر از ترافیک ماههای آتی شود.
ضمنا حالت ریموت دسکتاپ هم نداره
:n08:
متوجه این موضوع هم هستی که کاربر کم مصرف، کم هزینه هم هست؟نقل قول:
یعنی بر اساس عدم نیاز، میخواد پول نده... و الان ۷۰٪ به قیمتش اضافه شده....
پ.ن
فکر میکردم قراره با این طرح ، این مسخره بازی سرعت بدون حجم جمع شه اما دلقک بازی و دزدی تمومی نداره!
دیگه ۱۰ گیگ خودش چیه که سرعتش چی باشه!
همون طرح های مزخرف قبلشوونه دیگه، تعارف که نداریم! خوب سرعت رو باز بزارن، حجم زودتر تموم میشه اینام دزدیشون بیشتر میشه
اما گویا عاملین اسیاتر بد ... سوخته که دارن از هر شیوه ای به دزدی فکر میکنن
بهتره پر مصرف باشین تا پول کمتری پرداخت کنین:n02: اینجا باید اسراف کنید به نفعه:n08:
رفیق اخه اسراف هم نیست!!نقل قول:
چیزی نیست که بشه جمعش کرد بعدا استفاده کرد
اما چون این شرکت ها ۱ گیگ ۱ گیگ فروختن، و مزش رو چشیدن، نمیتونن قبول کنن که blueray هم ده سال ازش گذشته و الان هارد ها به صورت نرمال ۱-۲ ترا حجم دارن، یا یه اینستا رفتن هر سری ۲۰۰ مگ میبره
یا یه دست دوتا ۲ بازی کنی ۱۰۰ مگ حجم میخواد یا یه فیلم الان ۳ گیگه اونم full hd که باز منسوخ شده
یا یه اپدیت بازی نه خود بازی الان ۲۰ گیگ شده
منم جای اینا بودم ناراحت میشدم
سلام دوستان الان سایت اسیا دی ال رایگان است یا نه
دوستانی که حجمشون تموم شده قبل خرید حجم اضافه یه سر برن قسمت Gig End ببینن چیزی هست ؟ فک کنم تا fup تموم نشه این قسمت خالیه
۲۷ گیگم مونده واسه ۷ روز نمیدونم چیکار کنم
پ.ن. : میبنید تو رو خدا ؟ تا دیروز گیگی ۷۵۰ بود الان شده ۲ تومن . تا دیروز همه مشترکا میتونستن سرعت ۱۰ ب بالا رو تجربه کنن الان به برکت حرکت #منصفانه وزیر سرعت ۵۱۲ و ۱ و ۲ اومده . جالبترش اینه که ۱۲۸هم گذاشتن اواخر ماه که قشنگ سورپرایز شیم
یادتونه اوایل اومده بود میگفت میخوام کاربرا رو از شر خرید حجم و دغدغه خرید حجم اضافه نجات بدم ؟ الان چیشد ؟ کی درگیر حجم و ترافیک نیست ؟ این بسته افزایش سرعت به زبون بی زبونی داره میگه طرح جناب وزیر در تعریف ماهوی خودش ...ده . فقط اینو بهش اضافه کردن که یوقت گندش بالا نیاد
کسی این بسته شبانشو گرفته 5 تومن 2 مگ؟ ببینه سرعت بازه یا نه؟(رفیقم گقت سرعت دانلودش 500 اینطرفاس...)
اون پایین اینو نوشته سره اون شک دارم. ولی میدونم زده تا 2مگ
توجه(مهم) : مشترک گرامی ، در سرویسهای غیر حجمی سرعت قابل استفاده برابر با سرویس انتخابی شما می باشد ؛ لذا با توجه به نوع مصرف در انتخاب سرویس با کیفیت مورد نیاز خود ، دقت نمایید .
البته فول اچدی معمولا در محدوده حجمی 10 الی 15 گیگ یا حتی بعضا اگه بیت ریت خفنی داشته باشه و فیلم هم طولانی باشه تا 20 گیگ هم هست. اونی که شما میگی، 1080 انکود شدستنقل قول:
-------
دوستانی که میگفتن به زودی آسیاتک طرح هاش رو عوض میکنه کجان؟ از زمان تخلیه من یعنی 3 دی تا الان یعنی 11 دی، 8 روز میگذره. کسایی که هنوز امید دارن، صبرشون زیادی بالاست. خدا رو شکر من جنس این مارمولکا رو میشناختم و الانم دارم از نت جدید، نهایت لذت رو میبرم اونم با حجم 1 ترابایتی نه 150 گیگی.