سلام
تو سرویس جدید غیر حجمی اگر یک ماهه بگیریم و تمام حجم رو تموم نکنیم آیا به ماه بعد منتقل میشه یا نه ؟
Printable View
سلام
تو سرویس جدید غیر حجمی اگر یک ماهه بگیریم و تمام حجم رو تموم نکنیم آیا به ماه بعد منتقل میشه یا نه ؟
سلام.دوستان من تازه بعد از این طرح غیرحجمی و همون اول که پارس آنلاین طرح هاش آخر جدول بود اومدم آسیاتک
الان 4 روزه به شدت مسکل قطع شدن گوشی یا لپ تاپ و ... از مودم رو داره . مودم هم Tp link هست ، و دستگاه یا به سختی وصل میشه یا وصل هم بشه بعد چند دقیقه قطع میشه . با پشتیبانی هم صحبت کردم گفت که ما قطعی نمیبینیم و چند تا از تنظیمات مودم رو مث کانال و .... رو گفت و عوض کردم ، برا چند ساعت بهتر شد و دوباره خراب شد.
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته یا داره بتونه راهنمایی کنه؟
شبانس دیگه... داره شبانه هم میده با این سرعت و حجم اگه 5 تومن بدینقل قول:
برای آسیاتکی ها تا آخر سال ۱۳۹۶
تاریخ خبر : ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارائه خدمات ابری (Cloud) و ایجاد فضایی امن برای نگهداری و انتقال داده ها (Data) به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای اقدامی دیگر جهت تکمیل سبد محصولات خدمات ارزش افزوده کاربران این شرکت و پاسخگوئی به نیازهای آنلاین مشترکین توافق بسیار خوبی با مجموعه "ابرینو" صورت گرفته است. پیرو این توافق کاربران آسیاتک میتوانند از تاریخ ۹۶/۱۰/۰۹ تا تاریخ ۹۶/۱۲/۲۹ از خدمات ذخیرهسازی ابری «ابرینو»، بدون مصرف ترافیک بهرهمند شده و با آرامش و اطمینان خاطر اطلاعات و فایل های خود را در فضای ابرینو ذخیره سازی نمایند. با استفاده از ترافیک رایگان آسیاتک، ابرینو در نقش یک Disc Hard مطمئن ابری عمل میکند که میتوانند یک کپی از تمام فایلها و اطلاعات کامپیوتر و موبایل خود (حتی دفترچه تلفن، پیامکها و ...) را در آن ذخیره کرده و همیشه همراه داشته باشند. با پرداخت ۷۰ هزار تومان و خرید طرح پریمیوم ابرینو، یک هارد ابری یک ترابایتی با سرویسهای متنوع ابری به مدت یک سال در اختیار ایشان قرار میگیرد. همچنین خاطرنشان می سازد کاربران برای بهرهمندی از ترافیک رایگان ابرینو نباید از فیلترشکن یا نرمافزارهای تغییر IP استفاده کنند، همچنین مشترکین سرویس های حجمی آسیاتک لازم است گزینه «دانلود پلاس» را نیز در پنل کاربری خود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال و مودم خود را خاموش و روشن کنند. کاربران می توانند برای آشنایی با ویژگیها و امکانات کاربردی و جذاب ابرینو به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
این الان مثه شاتل لنده یعنی ؟
دوستان در رابطه با خطهای PCM و ONU مقداری صبر کنید ،من شکایت کردم و امروز باهام تماس گرفتن از بازرسی مخابرات تا مورد بررسی بشه،خودشون هم در جریان نیستن که وزیر این حرف رو زده،قرار شد چک کنن موضوع رو و دوباره با من تماس بگیرن... شما هم میتونید شکایت کنید که تعداد شکایت ها بالا بره بلکه به نفع خیلی از دوستان بشه...
[QUOTE=pipo4713;9033166]دوستان در رابطه با خطهای PCM و ONU مقداری صبر کنید ،من شکایت کردم و امروز باهام تماس گرفتن از بازرسی مخابرات تا مورد بررسی بشه،خودشون هم در جریان نیستن که وزیر این حرف رو زده،قرار شد چک کنن موضوع رو و دوباره با من تماس بگیرن... شما هم میتونید شکایت کنید که تعداد شکایت ها بالا بره بلکه به نفع خیلی از دوستان بشه...
در ضمن تمامیه امکانات برای همه شرکت ها در رابطه با رانژه کردن خط های PCM و ONU هست ،به شرط اینکه در اون مرکز پورت خالی داشته باشن....
دقیقا منم این مشکل دارم به بازرسی مخابرات شکایت کردم.البته خظ من یکروزه فیبر کردن که کلا از هر نظری غیر قانونیهنقل قول:
خیرنقل قول:
و کلا بیخوده
۷۰ تومن یک ساله؟ خوب ۲۰۰ میدم یه هارد یک ترا میگیرم!!! و همیشه دارمیش نه بعد یک سال منقضی شه یا اسیاتک و ابرینو قهر کنن!!
رفیق کسی که ماهی ۱۲.۵ داره میده،۸ تومن ، ۲۰.۵ میشهنقل قول:
کجا به نفعشه؟؟؟ ۷۰٪ هزینه اضافه شده! خوب میره یک مگ میگیره دیگه! حجم بالاتر هم داره
کاربر کم مصرف اسمش رو خودشه
این اسیاتر میخواد یه جوری بچاپه داره از راهای مختلف وارد میشه
بحث سرعت حداکثر با قیمت کمتر برای کم مصرفهاست.نقل قول:
خب با این هشت تومن سرویس تبدیل میشه به ۱۶ مگ... و نهایت سرعت بسته میشه بدون نیاز به پرداخت هشتاد هزار تومن.