سلامنقل قول:
من دقیقا ۳-۴ ساله همین مودم رو دارم
اون ورژن سوراخ سوراخه
الان یه شکل دیگه شده
شما اگه از همین مدل منو داری، من که مشکلی نداشتم! همیشه هم روشنه...
Printable View
سلامنقل قول:
من دقیقا ۳-۴ ساله همین مودم رو دارم
اون ورژن سوراخ سوراخه
الان یه شکل دیگه شده
شما اگه از همین مدل منو داری، من که مشکلی نداشتم! همیشه هم روشنه...
حذف شود....
چند ساله TD-W8968-V2 tplink بدون مشکل استفاده میکنم, حتی با 9 یا 8db-snr قطع نمیشه با وجود اینکه چیپ broadcom نداره
حالا هنوز 100% تصمیم نگرفتم بعد از این آسیاتک کجا برم, دلم میگه فناوا ولی کله میگه شاتل. تو قم داتک و پیشگامان نداریم
فناوا طرح های بهتر داره ولی پشتیبانی ضعیف و پهنای باند کم, یکم تو قسمت فناوا بخونین میفحمین
شاتل قبل از آسیاتک پشتیبانی دور تا دور کشور داشت و پهنای باند بزرگ, فرقش با آسیاتک اینه با مصوبه جدید به نفع کاربران تا حدی کنار اومد
نقل قول:نقل قول:
شما رو که در جریان هستم که به زودی تخلیه میکنی و دنبال شرکت خوب هستی، منظورم اوناییه که بدون هیچ دلیلی و فقط از روی تنبلی و بیخیالی و راضی بودن به سرویس های کم ارزش آسیاتک؛ موندن و روز به روز مدیر حروم خور آسیاتک رو بیشتر خوشحال میکنن
داتک از شاتل هم قدیمی تره. اولین شرکتی بود که من ازش نت گرفتم. مسلما شونزده مگ نامحدودش خیلی با 350 گیگ شاتل فرقشه ولی بازم به این بستگی داره که مرکز مخابراتیتون با وجدان باشه یا بی وجدان
نقل قول:
50تومن؟!!!! 12 تومن پول رانژست. کلا تخلیه و رانژه 3 روز روی هم زمان میبره. دوست عزیز تنبلی و بیخیالی شما باعث میشه امثال مدیر آسیاتک، رو مردم سوار بشن
نقل قول:
مرسی، امیدوارم کل مناطق تهران رو پوشش بدن ولی متاسفانه تو سایتش، تهران جزوه لیست نمایندگیاشون نیست. شاید قراره اضافه کنن
دوست عزیز فقط دلیل شماره 2تون منطقیه. مخابرات حق نداره حالا با هر دلیلی بهتون دروغ بگه و میتونید شکایت کنید
لایک
نقل قول:
همین تو ذهنم بود ولی آخه همه شرکت ها رو گفته جز داتک! نمیدونم به هر حال امیدوارم یخورده وجدان رو هم قاطی پول بکنن حداقل
همین دوستمون که کرجیه و pcm شده چکار تونسته بکنهنقل قول:
مرکز ما کسایی که ثبت نام کردن تلفن رو تو مرکز گوهردشت و رجایی رو گذاشته برا خرداد 97
ببین وضعیت پورتهای ما چقدر داغونه،سه تا محله پرجمعیت کرج و 9 پیش شماره توهمین مرکزه
یکی از دوستام pcm بود رفت دم یکی رو دید از pcm در اورد داشت اخراجش میکرد گفت اخراجش نکن pcm ام کن با اینکه رفیقم وکیل بود و شکایت قضایی بعدش کرد نتونست کاری کنه گفته بود قاضی به علت عدم امکان ارائه خدمت مذکور تقصیری بر گردن مخابرات نیست چون پور کمه اولویت با تلفنه.
حداقل این مصوبه اجرایی بشه با خیال راحت بشه تخلیه کرد
بعد تا اردیبهشت سرویس دارم اگه تو عید سرویس مناسب داد میمونیم.اگه سرعتها رو باز بزارن
اینم در نظر بگیر بالاخره ریختن زیاد این همه کاربر آسیاتک باعث افت کیفی بقیه isp ها میشه
این که میگیم همه تخلیه کنن فقط آسیاتک رو متضرر نمیکنه بلکه کاربر بیچاره هم آسیب میبینه مثلا همین فن آوا پهنای باندش کمه
اگه 100 هزار کاربر آسیاتک برو اونجا قطعا کم میاره و ممکنه بجای اینکه بره پهنا بخره برا سود بیشتر از سرعت و کیفیت بزنه.
من نمیگم بمونیم اگه همین منوال باشه میگم خروج آنی و کامل اشتباهه
یه سوال vod مجانیه حجم کم نمیکنه دیگه؟ نریم بشینیم ببینیم همه حجممون تموم شه
همون فیلمیو'
یه حجم کمی چرا کم میکنه. مثلا ۶ یا ۷ گیگ مصرف کنی حدود ۱۰۰ مگ کم میشه.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
از مجبوریو کم حجمیه اسیاتک یه کاری کردن بشینیم بجا netflix اینو ببینیم...
خط مرکز مخابراتیه ما کابل برگردونه شرکتو عوض کنیم فقط میتونیم بریم مخابرات...وگرنه تا الان که هیچی روز اول میرفتم فناوا 1 گیگ + شبانه... حالا مجبورم صبر کنم ببینم چی میشه شاید زیاد کنه
دقيقا ! منم از چاه افتادم تو دره ! از شر تعرفه هاي آسياتك خواستم خلاص شم تخليه زدم افتادم تو مخابرات[emoji58]نقل قول:
باز اسیاتک ممکنه تغییر بده درست حسابی شاید به خودش برگرده به روزای اوجش ولی مخابرات هیچوقت خوب نبوده... سره همون من موندم شانس آواردم یارو بی انصاف نبود بهم گفت کابل برگردون...البته پشتیبانی فن اوا گفتانقل قول: