چشم نخوره علی رغم نوسان زیاد، بدک نیست.
Printable View
چشم نخوره علی رغم نوسان زیاد، بدک نیست.
ساری سرعت 380 هست .هیچ نوسانی هم نداره/ 2 مگ کمپین بهار 94
فک کنم دیگه درست شد 1.10
امیدوارم فشار مشترکین جواب داده باشه
سرعت 60 شد متاسفانه 1.17
1:18 شد 80 هورا :n19:
وای افت سرعت 80
بین 1 تا 1:30 سرعت کم میشه دوستان! برای همین تا قبل 1:30 امیدوار نباشید !! :n03:
دوستان سرعتم شده ۱۰ :n04:
دیگه p30world هم به زور باز میشه :n03:
شاید دیگه نبینمتون:n28:
خوبی بدی دیدین حلال کنید:n02:
Downstream نازنینمو از 22 مگ به 3296 رسوندن دیروز اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره داناستریم پایینش نوشته بود منم در اخر جوابم گفتم (شایدم بزودی به سرنوشت شما دچار شدیم)
یادم رفت اضافه کنم برای سایر دوستان تغییری نکرده
نه برا من دان استریم تغییر نکرده روی همون 10999 هست
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 289 167
Attenuation (0.1dB): 200 130
Output Power (dBm): 19.0 12.0
Attainable Rate (Kbps): 13160 1119
Rate (Kbps): 10999 766
D (interleave depth): 64 32
ايكاش اين كاهش قيمتا نبود البته ظاهرا كاهش قيمت در عمل چيزي نديديم دقيقا مشكلات از اون زمان شروع شده كه تعرفه جديد اعلام شد
برای پایین اومدن دان استریمم زنگ زدم به مرکز نور خانمه میگفت به ما دستور دادن و در مورد شبانه پرسیدم گفت طرح شبانه برداشته شده و برای اونایی که طرحشون مونده سرعت رو اوردن پایین
گفت طرح های جدید داریم معرفی میکنیم (بدون شبانه ) هر گیگ 1000 و تا 10مگ سرعت گفتم اگه من که طرحم 2 هفته مونده بخوام بگیرم دان استریمم چی گفت اگه بگیری اونم 10 تعریف میکنیم
الان این منم :n14::n14::n14:
یعنی اینهمه بلا سر ما اوردن برای این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم داستان جديد 30گيگ ميدن براي يه سال اگه طرف پشيمونم شد و از سرويس رضايت نداشت ميگن امكان تخليه نيست قرارداد يكساله داريد در ضمن به نظرم هيچ تضميني نيست بعد از يه مدت سرعت 10مگً شير نشه به قول خودشون 1 به 8 به هر حال واضح اينه كه چيزي ب اسم مشتري مداري وجود نداره فقط و فقط سود بيشترنقل قول:
کسی میدونه این از دست ما چی میخواد
فازیسته ؟؟
این همه دستمال زنیش برای چیه ؟؟؟
الان ریده به تعرفها باید بهش افتخار کنیم
حیف اکسیژن که داره مصرف میکنه
قیافش شخصیتش رو نشون میده قابل بحث هم نیست
لعنت الان سه ساله همچین مشکلی نداشتم چند روزه چرا درست نمیکنن دزدن به قرآن من که پولی که میدم راضی نیستم
دوستان طرح من دیروز تموم شد ولی دوباره تمدید کردن !!!
مگه خودشون نگفتن تمدید نمیشه؟! در ضمن من سال 94 کمپین گرفتم.
سرعت شبانه هم 60 KB هست.
الان چیکار کنم من؟!
کمپین قبلیم 5 + 2 گیگ رایگان بوده الان همون 5 گیگه. زنگ زدم میگم تمدید یعنی چی؟! چرا اون 2 گیگو کم کردین ؟ میگه فقط بار اول هدیه داده میشه.(الان یکی از دوستام 2 ساله داره ماهیانه 4 + 4 گیگ رایگان میگیره!)نقل قول:
میگم چرا سرعتو اوردین پایین میگه تقسیم بر 8 میشه میگم 2 مگ تقسیم بر 8 میشه 256 kB چرا شبانه رو اوردین 60 KB ؟! میگه شبانه پایین تره سرعتش! میگم این وضع درس میشه یا همینطوری میم.نه میگه نمیدونیم!
خدا قوت پهلوان خسته نباشی دلاور!!!
به نظرتون تخلیه کنم؟
این دیگه کم کاری خودته برادر وقتی خودشون پیام میدم نباید تمدید شه و تمدیدش کردن باید بری یقشون رو بگیری در ضمن کمپین وفاداری مزخرفه باید یه ماهه بگیری تا اثر کمپین قبلی از بین بره تازه شاید شبانه اصلا خوب نشه تا یه سال میخوای چیکار کنی فعلا ماهیانش کن یا اگه تو شهری از یه شرکت دیگه بگیر اگه دیدی دوباره شبانه برگشت برگرد مخابراتنقل قول:
دوستان خواهشا ببينيد پينگ شما هم در بعضي از ساعات بالا ميره الان دقيقا پينگ از 150 شده 250 عجب داستاني داريم با اين مخابرات
دقیقا هفته گذشته بود روز جمعه اگر اشتباه نکنم ، اینترنت قطع شد وقتی دوباره بعد از چندین ساعت وصل شد پینگ از 104 قبلا به 250 رسید !! الان ایدآلش 150 هست !! :n03:نقل قول:
بله درسته تا قبل از اون پينگ 85 mm هم تجربه كرده بودم وافعا نميدونم در عرض چند روز چرا اين بلا اومد سر مخابرات كلا از هم پاشيده همه جوره ،،،
پینک به 8.8.8.8 هفته قبل 147 الان پر نوسان و در محدوده 210
در حال حاضر :
8.8.8.8:220
8.8.4.4:247
4.2.2.4:221
4.2.2.2:216
تبريك به مخابرات واقعا خسته نباشيد اون از وضعيت شبانه اينم از پينگ
اگه چش نزنیم پینگ الان اینجوریهنقل قول:
پينگ من كه نزديك 160 شما از كدوم شهر هستيد امروز وضعيت درست شد؟؟ببخش بابت سوالات زيادنقل قول:
دیشب سرعتم 350 شده بود الان باز 80
جواب شکایتم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عليكم احتراما به استحضار مي رساند پيرو شكايت اقاي ** به شماره ** شماره فوق در DSLAM كافو نوري ** مورد تست وبررسي قرار گرفت با توجه به سرويس 2 مگا بايت كه مشترك در CRM دارد پروفايل 3مگ با دانلود 3300 واپلود 1100 براي مشترك فعال است همچنين تست سرعت نيز با سامانه speedtest.tci.ir انجام گرفت كه :pin:45 ms وdownload:2.17 mbps و upload:585 kbps مي باشد كه مشكلي وجود ندارد در مورد سرعت شبانه هم در سطح استان يك كاهش سرعتي وجود دارد كه واحد ديتا استان اقاي مهندس طبري در حال بررسي ميباشند كه از واحد ديتا استان قابل استعلام مي باشد و به زودي مشكل برطرف خواهد شد.
برای من دیگه صفحه هم باز نمیشه بعد از ده بار رفرش تازه سایت نیمه کاره بالا امد
كلا دارم از مخابرات نا اميد ميشم دقيقا شاخص كيفيت سير نزولي داره به جايه صعودي ،اگر به خاطر جريان تخليه خط و رانژه مجدد نبود و مشكلات ديگه قطعا تا الان تخليه كرده بودم.نقل قول:
تخلیه و رانژه مثل قدیم نیست تو ی روز همش انجام میشه
منم ببینم اینجوری بخواد پیش بره میرم
دوره مخابرات رو هم خط میکشم
چون پایبند تعهدات خودش نیست و جای مشتری داری همش داره تهدید میکنه و سرویسها رو توی ی دوره ندین بار دستکاری میکنه
بله حق با شماست وضعيت پينگ چطوره؟راحت ميتونيد انلاين بازي كنيد ؟؟پينگ من كه حسابي افت كردهنقل قول:
من حد اقلش فکر کردم وضعیت پینگ با قعطی درست میشه
ولی نه مخابرات از همون اول برای بازی که خوب نبود اخیرا هم قطعیش بیشتر شده
پینگ هم یهو میره رو 300
گول پینگ 160 رو نخورین ی حقه میکروتیک هست که پینگ رو انجوری بهتون نشون میده
رفیقم توی مخابرات کار میکنه
میتونین امتحان کنین قبلا پینگ 120 بود و توی بازی هم 120 پینگ داشتیم
اما الان پینگ 200 هست مثلا ولی توی بازی پینگ 300 رو نشون میده
کلا مخابرات به فنا رفت ولی با کم شدن مشتریاش کلا به فنا میره
اینا فکر کردن مردم خرن
وحشتناک سرعت و پینک امروز نوسان داره سرعت رو که پایین اوردن پس اینهمه نوسانش برای چیه روزنامه های ایران رو هم چند بار باید رفرش کنم تا بالا بیاد
خيلي وضعيت خرابه البته شنيدم اكثر isp مشكل دارن اين چند روزهنقل قول:
یعنی ممکنه بخاطر تفکیک پهنای باند باشه چون تا هفته دولت چیزی نمونده با این حال شک دارم ربطی به کاهش سرعت تعریف شده شبها داشته باشهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز دانلود شبانه رایگان دیگه تعطیل شد ؟؟؟؟
تو سرویس های جدید نیست ؟؟ البته یکساله منظورمه:n28:
نقل قول:
اره عزیز نابود شد رفت
هر روز عقبتر از دیروز
الان رفتم تو سایت خوب قیمت ترافیک که ارزان نشده اینا چی میگن هی حرف از ازرانی میزنن
قبلا هر گیگ با مالیات 3200 بود الانم همون قدره دیگه
امدن سرعت رو کم کردن و تلفن رو گرون کردن کجاش ارزونی حساب میشه ؟؟
دوستان كسي براي بالا رفتن پينگ باهاشون تماس گرفته من كه نمي تونم توجيهشون كنم بلكه شما بتونيد