:n04:
مخابرات جوگیر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:n04:
مخابرات جوگیر شده
من زیاد به 5مگ با سرعت شبانه 600کیلوبایت خوش بین نیستم از مخابرات بعید میدونم چنین کاری انجام بده مخابراتی که پهنای باند نداشت!
من که نا امید شدم الان میخوام برم طرف وایرلس یا بازگشت به وایمکس ایرانسل دیگه غیر این دو تا گزینه ای برای دانلود پیدا نکردمنقل قول:
هر دفعه زنگ میزنم پشتیبانی هر اپراتور یه چیزی میگه هنوز هم بعضیا تو پشتیبانی هستن که میگن مخابرات هیچ کدوم از سرویس هاش دانلود شبانه نداره:n04:
یکی دیگه میگه بالای 18تومن یکی دیگه میگه 128تا 2مگ خلاصه خیالتونو راحت کنم هیچ کدوم از اپراتور های پشتیبانی قضیه withfree , nofree رو نمیدونن
پشتیبانی زنگ زدم گفت ما شبانه 5 مگ و 10 مگ رو تعهد نمیکنیم !!!! :n04:
دیگه خودشون میگن
احتمالا آشناهاشون که 5و10 بگیرن withfree میشن ولی مردم عادی اگه بگیرن nofree یا کلا شبانه شانسیه غیر از این دو موضوع چیزی به ذهنم نمیرسهنقل قول:
سامی تو که استاندارد هستی و استانداردا همشون شبانه دارن فقط ما که وارد پرتک شدیم اینجوره برا شما که شانسی نیستنقل قول:
نقل قول:
اره. ولی وقتی پهنا باند رو بالا نمیبرن چیکار کنیم ؟؟؟؟ اینجوری که فایده نداره ولله :n27:
چقدر کانکشن ها غیرپایدارن؟ دهنم صاف شد تا یه گیت وی با پینگ خوب پیدا کردم که بعد از ربع ساعت قطع نشه...
ولی خداییش پینگ مخابرات عالیه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نقل قول:
سروش پینگت با 4.2.2.4 در چه حده ؟
اقا من 2گیگ از حجمم باقی مونده امشب هم سرویسم تموم میشه در صورت استفاده نکردن حجمم صفر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من می خوام 10 مگ تمدید کنم نتیجه رو اعلام میکنم ک شبانه داره یا نه.................(ضحی کیش)
رفتم برای ثبت نام گفتن چون دفعه اول هست بالای 2 مگ بهت نی دیم و بالای 2 مگ هم شبانه ندارن تا اخر ماه
محبورن کردن قرارداد 3 ماه باهاشون ببندم
یعنی 3 ماه باید 2 مگ رو تحمل کنم
خدا کنه شبانه رو داشته باشه
سرعت دانلودش توشب و روز چنده؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
شبانه داره احتمال زیاد. اگه ماناماد هستی فک کنم شب و روز اسمی باشه سرعتت. حالا باید تست کنی شب.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
می گم شما که تجربه دارید به نظرتون برم اصرار کنم بعد 1 ماه می زارن 2 ماه اینده رو 10 مگ استفاده کنم ماوه تفاوت بدم...
ماناماد سرعت دانلود شبانه ش نصف سرعت اسمی هست مثلا 2مگ ساعات رایگان سرعت دانلود میشه 130. همه سرویس ها به همین صورت هست.
شهریور میخوام 5مگ بگیرم چه مکافاتی کشیدم تا داون استریم رو 2مگ گذاشتن حالا دوباره باید همون مراحل رو طی کنم تا 5مگ ببندن خدا صبر بده
خدایی باید 3 ماه با سرعت 130 دانلود کنم؟
روزی 1 گیگ هم نمی شه خو
من ترافیک باقیماندم 300 مگابایت بود الان دیدم شده 4.3 گیگابایت .این 4 گیگ از کجا اومده ؟
یه چن تا شرکت خوب پیدا کردم شانسه من اهواز را پوشش نمیدن فقط شهرستان ها خوزستان
یا کلا خوزستان را پوشش نمیدن
مگه توی اهواز چن تا شرکت هست فوقش 8 تا
اصفهان حداقل 15 شرکت اینترنتی فعالیت می کند
اهوازی یعنی بد بخت:n03::n03:
اقا الان بهترین شرکتی که تو اهواز اینترنت میده چیه ؟ کیه ؟
پدرمون در اومد از بس عوض کردم
یکی از یکی دیگه گوه ترن
والا
جدی ماناماد اینقد افتضاحه ؟
مال من که هنوز وصل نشده تازه ثبت نام کردم
اکثرا ازش تعریف کردن حالا ببینیم چه طوره
اما کلا اگر شبانه 2 مگ 130 بده راضی کننده نیست
5مگ withfree شد ولی نمیدونم چرا سرعتم 3.7میزنه:n13:
مبارک. دان استریم روی چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
مرسی روی 4مگ و خورده ای نمیدونم مودمم میکشه بیشترش کنیم یا نه الان snr میاد رو 5بعضی وقتا فکر کنم اگه 1مگ بیشتر بشه لینک بپرهنقل قول:
دوستان مثل اینکه واقعا همه سرویسای بالای 18تومن شبانه دارن فکر کنم 10مگ هم شبانه داشته باشه :n13:
احتمالا حدس adibstar درست بوده سرویسایی که تو اون لیست نبودن شبانه دارن
اگر وارد پرتک شدی سرعتت اسمیهنقل قول:
خوشا به 2مگ 2مگ که سرعتش بهتر بود:n27:
تست الان:
فرشاد خوب مودمتو درست کن که خطت بکشه حیف نیست آخه 5 مگ گرفتینقل قول:
چیکار کنم؟:n27:نقل قول:
مگر اینکه بزارم رو t1.413 که attainable rate بیاد رو 10مگ و snr بشه 20 فقط میترسم به پشتیبانی بگم زیادش کن بر عکس کمش کنه چون الان 10مگو دارن رو 2مگ میبندن
سامی چی شد؟دان استریمتو زیاد کردن؟
اقا من 2گیگ از حجمم باقی مونده امشب هم سرویسم تموم میشه در صورت استفاده نکردن حجمم صفر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرشاد چی میشه؟
میسوزه.....نقل قول:
آقا کی اینترنتش اکسینه؟
دهن من سرویس شد از دیروز!
دوره م تموم شده بود
رفتم نمایندگی شون گفت دیگه ما نمایندگیشون نیستیم! یه شماره داد گفت به این زنگ بزن اهواز شماره کارت میده پول که ریختی تمدید میکنن
خلاصه دیروقت بود. با اینترنت داغون ایرانسل رفتم تو نت گشتم ببینم این خراب شده یه سایتی چیزی نداره؟!
بعد از دو ساعت منتظر موندن واسه باز شدن سایت ها این سایت رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این سایت اینترنتمو شارژ کردم! اما چه شارژی! اصلا این سایت آنلاین نبود! صرفاً پول رو اونجا میریختی به حساب!
خلاصه از امروز صب ساعت 9 تا همین یه ساعت پیش (ساعت 3.5) حدودا 6-7 بار زنگ زدم به این سایت لعنتی تا اینترنتم راه افتاد! اصلاً وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفت ما همچین سایتی نداریم!
این اکسین داره چه غلطی میکنه؟ این هم میخواد با یکی دیگه ادغام بشه؟
چیکار میشه کرد که اینترنت رو بندازن رو ضحی کیش که این دردسرا رو نکشم دیگه!
سیستم فعلنا خرابه :(((((نقل قول:
این است پاسخ پشتیبانی
Sent from my GT-I9300
کلا مخابرات پشتیبانیش = 0نقل قول:
Sent from my GT-I9300
به نظرت زنگ بزنم بگم دان استریممو زیاد کنن؟کمترش نمیکنن؟نقل قول:
خب نهایتا دیگه تغییرش بده میزارش روی 5مگ. فعلا همین پهنا باند فعلیتم کامل پر نمیکنهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
بسلامتی من که برج 11 میرم سربازی و از دست این نت و اعصاب خوردیش راحت میشم واسه مدتی !
Sent from my GT-I9300
یدفعه کمترش نکنن چون برا یکی کمترش کردن زنگ زد به پشتیبانینقل قول:
الان درست شد دان استریمو کامل پر میکنه مشکل از ای پی هاست بعضی از ای پی ها سرعتشون خوب نیست