این صبانت چه شرکتیه که هر ماه تغییر قیمت تعرفه دار هر ماه یه بامبولی داره خلاصه یکبار برای همیشه خودتونو خلاص کنید.
Printable View
این صبانت چه شرکتیه که هر ماه تغییر قیمت تعرفه دار هر ماه یه بامبولی داره خلاصه یکبار برای همیشه خودتونو خلاص کنید.
تجربه 6 سال کاربر صبانت بودن : دروغگو به توان بینهایت تنهاچون شبانه رایگان داشت کاربر این شرکت مزخرف بودم
من متن زیر رو به کاوش نماینده صبانت و صبانت مرکزی ایمیل کردم.
سوال از مدیر مشتری مدار! صبانت الان اینه :
پرمصرف هارو که بستی , کم مصرف هاهم که مصرفی نداشتن . الان این ترافیک شبانه ات کجا میره ؟!
- الف هدر میره (نه خود خوری نه کس دهی)
- ب نصفه شبا پیج گوگل 1 ثانیه زودتر باز میشه
- ج صادر میکنی به کشورهای دوست و برادر
- د جایی نمیره , داری تو تانکر ذخیره اش میکنی
- ه کدوم ترافیک , همه اش فیلم بود برای دوشیدن جماعت
- و ... موارد دیگه ( شما بگین )
آقا لطفا یکی جواب منم بده
من جزو محدود شده ها هستم امشب شارژم تموم شد ( 6 مگ 3 ماهه) گفتم یه 1 گیگ بگیرم ببینم میتونم 2 گیگ شبانه داشته باشم یا نه گرفتم و دیدم از محدودیت درومدم توی پنل
ولی سرعت دانلودم میانگین روی 50 و 60 هستش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا تا 300 و 350 بودددد روز هم تا 450
گذشته از اینکه با 50 - 60 تازه کلاهتم باید بندازی آسمون، چند ص قبل گفتم اگه محدود شدی خرید حجم اضافی لزوما باعث نمیشه از محدودیت در بیاینقل قول:
تازه همینم کلی فرمول و قاعده داره!!! چی خیال کردی
ببین مثلا اگه از قبل از اجرای این قانون جدید، ترافیک 10 گیگ خریداری کردی و در مجموع شبانه ات 25 گیگ گرفتی یعنی 5 گیگ هم بیشتر از کوپن ات دانلود کردی و الان به صبانت 5 گیگ هم بدهکاری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه 1 گیگ حجم اضافی روزانه خریداری کنی، اون 2 گیگ شبانه باعث نمیشه از محدودیت در بیایی!
ولی اگه 3 گیگ حجم اضافی روزانه خریداری کنی، قاعدتا 6 گیگ شبانه باید بهت بده اما بدهی قبلیت که 5 گیگ هست رو از روی اون بردار می مونه 1 گیگ . پس شبانه ی بدون محدودیت سرعت فقط برای 1 گیگ خواهد بود
کلا راه سادش اینه که بجای خرید حجم، ترافیکت رو 0 کرده و یک بسته ی جدید خریداری کنی
هه هه این جوابی که 195 بهم داد...
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نكته15
برای همه کپی/پیست میکنن این مزخرفاتو.نقل قول:
ظاهرا اون یه عده محدود، اکثریت تشریف دارن.
تخلیه تخلیه تخلیه:n24::n24::n24::n24:
خدایی هرکی تخلیه نکنه ، نامرده ، برین از یک جای دیگه بگیرین!!!!
آقا جدای این مسایل تخلیه جواب منو بدین لطفا :D
میخواستم ببینم طرح نامحدود 256 و 512 اش شبا از 9 به بعد سرعتش 32 / 64 ثابت هست؟ پینگشون چطوره؟ برا بازی آنلاین نیاز دارم هم پینگ خوب باشه هم پهنای باند از یه حدی کمتر نشه اونم آخرای شب.
خیلی ممنون
سلام
بعد از دقیقا 8 سال و نیم با این شرکت خداحافظی میخوام بکنم
تموم شد رفت پی کارش
الان زنگ میزنم به نمایندگی قضیه درست شد شده نشد خداحافظ
الکی نرفتم سرویس دو مگ بگیرم
حالا شبی 100 مگ هم دانلود نکنم
با تشکر از همه
حالا که قراره تخلیه کنیم بیاید ببینیم از کجا سرویس بگیریم که این ادا اصولا رو نداره
راستی من دیشب یه 150 مگ روزانه ایرانسل گرفتم برای تست.. گذاشتم رو 3 جی ساعت 4 5 صبح بود زدم دانلود سرعت وحشتناککککککک بالا بود:n04: حتی تا 700 هم رسید سرعت دانلودم در عرض سه سوت 150 مگ تموم شد:n07:
شما بسته 24 گیگی بخر حال کن. :n07::n06::n16:نقل قول:
اصلا نمیصرفه ۱۰ هزار تومان برای ۲۴ گیگ کاشکی یک طرح داشت که شبانه رایگان بود
ای خدا کی این شبانه لعنتی صبا درست میشه چند روز دیگه تا رهایی بیشتر باقی نمونده
آخه من دانگل ندارم که بزنمش به پی سی بعدشم اینکه نمیخوام فقط شبانه داشته باشم کهنقل قول:
و بعدم اینکه طبق محاسبات دوستان گویا بازم dsl به صرفه تره اون ایرانسل برای دم دستی و دانلود با گوشی و اضافه بر دی اس ال به نظرم مناسبه من در کل سرویسی میخوام که سرعت شبانش از حال حاضر صبا بیشتر باشه و این محدودیت های سردرگم کننده رو هم نداشته باشه و قطعی و ایناشم حداقل باشه:n16:
تقریبا میشه گفت که چنین چیزی در حال حاضر نداریم:n27: خودم قبلا دنبالشوخیلی گرفتم:n28:نقل قول:
راهی نداره. باید مهاجرت کنی[emoji2]نقل قول:
دوستان هر کجا برید باز هم برمیگردید صبانت مطمئن باشید
عزیز چرا خالی میبندی من الان 10 روز میشه از صبا به فن آوا کوچ کردم طرح 1 مگ نامحدود برنزی رو هم گرفتم روزی 5 تا 5.30 گیگ دانلود دارم حالا از شما یک سئوال دارم شما که پشتیبانی صبانت به حساب خودتون هستین با طرح 12 مگ صبانت بعد از اعمال محدودیت هم قادر هستین تو ساعت رایگان 100 مگ هم دانلود کنید بهتره بیخود خودتون به آب و آتش نزنی عزیز دوره صبا دیگه تموم شده حتی با اینکه شاتل هم تا حالا نداشتم از صبا بهتر باشه باشه گرفتنش :n02: روز خوش پشتیبان عزیز:n09:نقل قول:
با تشکر
خوب مهاجرت کنم به کجا؟
فعلا فن آوا و های وب تو نظرمه
ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه
لطفا به جای تبلیغ دنبال تصحیح اشتباه باشید
تا حالا ضررهای زیادی به مشترکین زدید
کم کردن حجم شبانه رایگان از حساب روزانه
قطع مکرر و طولانی
و همینطور تغییر ناگهانی سیاست دانلود شبانه
و از اول مشخص بود که شرکتی که بند عدم تعهد در مورد سرویس شبانه در قرار داد وجود داشته باشه شرکت قابل اعتمادی نیست
خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه ! ... با پر رویی اینترنت شبانه رو قطع کردن، عوض معذزت خواهی زبون درازی هم می کنن ! ... رو نیست که سنگ پای قزوینه !نقل قول:
من نمیدونم روی چه حسابی همچنین حرفی میزنید شما الان صبانت چه آش دهن سوزیه که براش سر و دست بشکنیم شبانه اش هم در حد دیال آپ هستش:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
سنگ پای قزوین که خیلی نرمه جلوی روی صبانت روی صبانت رو الماس هم خط میندازهنقل قول:
بله حتما به شرکت تایم اوت گستر صبا ت%%%ر# بر خواهیم گشت:n22::n08::n21::n21::n21:نقل قول:
برای موندن جز 3 اوپراتور اصلی از دزدی ها کم کردید و حق مسلم کاربرا رو بشون دادید و به محض اینکه 200 هزار پرت پر شد کاربرا رو محدود کردید و به جای خرید پهنای باند فقط سرعت روزانه رو اضافه کردید(با وجود کمبود پهنای باند) با حجم بسیار کم تا کاربر بدبخت پشت هم حجم بخره و حق استفاده از سرعت اسمی رو در ساعات رایگان بهمون ندادید. اینو بگم. یا سرویس نامحدود ارزون قیمت بدون قانون های مسخره مصرف منصفانه(که عملا نامحدود بودن سرویس رو زیر سوال برده) اضافه کنید یا بدون محدودیت حجم برای همه ی سرویس ها سرعت اسمی رو تو ساعات رایگان بدید ( 12 مگ شبانهحداقل 190 تا رو باید با ضریب اشتراک 1 به 8 بده. حداقل!!!!) یا برید بمیرید:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n2 1::n21::n21:
پینگ هم که افتضاحهههههههههه
من که تخلیه کردم رفت:n19::n20::n20::n06:
شما هم مطمئن باش با این گوه کاری که صبانت راه انداخته دیگه کسی به صبانت برنمیگرده الان حتی اینترنت 3g ایرانسل هم ارزونتر و باصرفه تر از صبانت هستنقل قول:
خوب معلومه اگه همینطور ادامه بدید همه برمیگردن به شرکت شما.. منظورم از ادامه دادن تنها شرکت شما نیست . بیخود به خاطر کمکاری و کمبود و از کارافتادگی و عقب ماندگی تجهیزات و طرز فکر شما کاربران رو مقصر جلوه ندید .. و اینجا رو هم با سر گردنه اشتباه نگیر و یه نگاه بقیه جاها بنداز تا خودت خجالت بکشی از این حرفی که میزنینقل قول:
چه اشکالی داره یک مدت شرکتهایی که مشتری مداری را مثل صبانت بلد نیستند تجربه کنیم؟!نقل قول:
سرعت 15 کیلوبایت شبانه ارزانی خودتون!
چی می زنی تو آخه به منم بگو :n08:خیلی بالا هستی نگرانتمنقل قول:
خودتم می دونی صبانت یه کاری کرده که توش مونده وگرنه چه دلیلی داره که اصلا تو الان اینجا باشی سعی کنی منصرف کنی کسایی که می خوان برن رو...:n10:
نقل قول:
از 5:45 تا 6:37 سعی کردم تازه الان وصل شدم به نت 50 بار قطع شدم پشتیبانیش هم که در حد سبزی فروشی ولی حق با شماست بدون شبانه 15 کیلو بایت اصلا نمیشه زندگی کرد!!!
آره جون تو:n09::n09::n09:نقل قول:
ماذا فازا داداش ؟نقل قول:
نکنه شما هم از اون نمایندگی ها هستی ؟
خودتونم بهتر میدونین که تنها برتری شما نسبت به ای اس پی های دیگه فقط و فقط وفقط دانلود رایگان شبانه بود .
الن سرعت دانلود من ( 6 مگ هستم ) از سرور های خارجی به زور ب 120 میرسه و اصلن از ف*ی*ل*ت*ر شکن نمیتونم استفاده کنم ! از بس سرعت پایینه .
اما از لینک داخلی ایران سرعت به 700 کیلو میرسه ! این کجاش مزیته ؟ از برج بعد ( درسته که من دانلود شبانم تو سال تحصیلی کمه اما بازم این توهین بزرگ رو که به
ما کردید جبران نمیتونید بکنید مگر با باز گرداندن شبانه رایگان !
" بازگشت همه به سوی اوست ( مخابرات )
آقا من الان فرم تخلیه رو پر کردم و با پارس هماهنگ کردم و 2 مگ پارس گرفتم و فردا قراردادش میاد
فقط میخوام بدونم بعد از تکمیل چرا بازم نوشته در لیست جمع آوری نمیباشد؟ و چقدر طول میکشه واسه جمع آوری؟
زنگ بزن از جایی که گرفتی سریعتر جمع میکنن من تو 1 روزم نشد جمع کردم.حتما تماس بگیر والا یه هفته رو هوایینقل قول:
دوست عزیز عکسی که در امضا داری مربوط به صبانت نیست تبلیغ منفی نکنید ISP که اونجا نوشته یه چیز دیگری استنقل قول:
من نمیدونم مدیران صبا چی با خودشون فکر کردن:n09:16 کیلو:n09::n09::n09:نقل قول:
از حاظرین تاپیک دعوت میشود اسپید تست های خودشون رو در زمان محدودیت در این تاپیک به اشتراک بذارند
و در اخر کمترین سرعت دانلود به عنوان امضا انتخاب کنیم:n02:
هرچی شرکت کننده بیشتر باشه بیشتر خوش خواهد گذشت:n02:
سرعتشو که درست زده :n27:
شبانه خاستم تست بگیرم 5 دقیقه طول کشید تا نصف هم نرفته بود..........
ببین دوست عزیز من الان دو روزه که اومدم فن آوا 512 نا محدود گرفتم بدون قر و فر راحت روزی 4 گیگ میگیرم. 6 سال صبانتی بودم ولی تا حالا اینطور ندیده بودم صبانت توهین به کاربرا بکنه.(هر سرعتی باشی محدود شی به 128)نقل قول:
حالا شما میشه بفرمائید ادامه این وضع صبانت چه جذابیتی داره دوباره بیام سمتش؟
اگر صبانت دوباره مثل سابق سرویس داد (منظورم این اخیرا نیست که شبی 20 گیگ میداد؛ بلکه همون حد تعادله که همیشه داشت) شما مطمئن باش دوباره مثل سابق میشه که پورت کم بیارید.ولی با این روند فعلی باید به فکر رد کردن پورتهاتون باشید:n16: