کسی میدونه این بازه زمانی که آذرماه بین دوتا عید غدیر و قربان . برای ثبت نام adsl یک ماه رایگان اینترنت میدادند.
دقیقا از چندم تا چندم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی میدونه این بازه زمانی که آذرماه بین دوتا عید غدیر و قربان . برای ثبت نام adsl یک ماه رایگان اینترنت میدادند.
دقیقا از چندم تا چندم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
سرعت دانلود سرویس 128 اکو شاتل چنده من شنیدم مثل 512 هست . درسته ؟
من منطقه ی حکمت شعار هستم. کسی نو ایم منطقه اکو داره ؟ راضی هست ؟ سرعت دانلود شبانش چه طوره؟
اره در بعضی شهرها اکو 128 را تا 512 باز گذاشتن...نقل قول:
مرکز حکمت شعار جز مراكز مخابراتي تحت پوشش سرويس ECO نیست ظاهرا"
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecotelcenters/
:46:
سلام .
من تو قسمت ییگیری سفارش سایت شاتل که میرم ، میزنه 76 درصد کارام انجام شده و از تاریخ 7 / 10 / ، ساعت 16:15 دقیقه زده که " منتظر انجام رانژه" . حالا راهی نداره یا از جایی نمیشه ییگیری کرد که کارم سریع تر انجام بشه . یوسیدم خدایی :19:
اونو خبر ندارم ولی اینو خبر دارم احتمالا توی همین تاریخ بوده!نقل قول:
نقل قول:
مشتركان گرامی،
مشترک گرامی، به مناسبت دو عيد بزرگ قربان و غدير، برای مشترکین فعلی شاتل هدایای زیر در نظر گفته شده است:
مشترکین فعلی سرویس آرت، 2 گیگابایت ترافیک رایگان قابل استفاده در ماه آذر
مشترکین فعلی سرویس های اکو، 2 گیگابایت ترافیک رایگان در ازاي خريد 1 گيگا بايت ترافيك بین تاریخ های 1388/9/4 و 1388/9/18، قابل استفاده در دورهي جاری
زنگ زدم گفت داریم.نقل قول:
اره در بعضی شهرها اکو 128 را تا 512 باز گذاشتن...
مرکز حکمت شعار جز مراكز مخابراتي تحت پوشش سرويس ECO نیست ظاهرا"
توی تهران 128 هم مثل 512 س ؟
اره فکر کنم 512 هست...نقل قول:
دوستان تهرانی بایید تایید کنن!
بله تهرانم 512 هستش :46:
سرعت امشب هم مثل شب گذشته قابل قبول نبود و خیلی پایین بود
پست قبلی رو خونه بودم زدم پست فعلی رو تو شرکت هستم که دارم میزنم :31:
سرعت اینجا هم بد نیست و واسه دانلود نسبتا خوبه
وایرلس هست اینترنت اینجا و یه دکل داره 20 متری میشه روش چندتا رادیو نصبه
...
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی .
دوستان من الان سرویس 1 مگ صبانت دارم و واقعایتش از سرعتش روزانش راضی هستم . یعنی سرعت دانلود زیر 120 نمیشه و سرعت بازکردن صفحات هم خوبه .
ولی امان از شبانه . سرعت افتضاح ! آرزو دارم سرعت دانلودم بیشتر از 7 کیلوبایت بشه :دی
حالا میخوام شاتل بگیرم . کدوم سرویسش با روزانه 1 مگ صبانت یکی هستش ؟ کلا میخوام سرعت دانلود بالا باشه ( البته شبانه ) .
مخلصیم .
ictna.ir - شاتل اعلام کرد ترافیک مصرف شده کلیه ی کاربران سرویس های art1 تا art6 سرویس های adsl این شرکت در روزهای پنج شنبه تا پایان زمستان 1388 همچنان رایگان خواهد بود.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) بر اساس اعلام این شرکت طی مدت زمان یاد شده، کلیه ی کاربران سرویس های art1 تا art6 افزون بر برخورداری از ترافیک رایگان روزهای جمعه و ترافیک رایگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از ترافیک رایگان روزهای پنج شنبه نیز بهره مند خواهند شد.
تاريخ درج خبر 88/10/10 Iran ICT News
نیاز به خالی بستن و پز دادن نیستنقل قول:
شرکت 512 هستش سرعت دانلود 220 چطور 1مگ دارید با 100دانلود میکنید؟
...
نقل قول:
سرعت 512 اگه دانلودش 220 بود که اینقدر اعصابمون ..... نبود ! اینی که شما میگی ماله 2 مگ هست ماله 512 سرعت دانلود 64 میانگین تا 70 هم ماله بعضی ها میره
1 مگ هم همون 125 اینا هست میانگینش
بله ؟نقل قول:
عذر میخوام جمله اولی که گفتی متوجه نشدم ؟ مخاطب کی بود ؟
در ضمن من نگفتم سرعت گفتم سرویس . مثل اینکه پست منو نخوندی عزیز .
تا اینجایی که من میدونم هیچ کدوم :31: مگه سرویس آرت 8 بگیری ..قابلیم نداره فقط 400 تومن :31:نقل قول:
فقط اکویی های مشهد (اکو 512 - اکو128) فعلا سرویسشون 2 مگ شده!
اینطور نمیشه :دی
آقا لینکی چیزی درباره اینترنت ماهواره ائی ( نصب ) دارید به ما بدین . ببینیم چه چیزهائی میخواد ( دیش و LNB ) دارم .
مخلصیم .
باید یه کارت D V B هم بخری که از 60 تومن داره به بالا.... بعدش میری اکانت میخری... که قیمتاهی متفاوتی داره بستگی به نیازت ببین چی میخوای توی گوگل یه سرچ بزن اکانت اینترنت ماهواره ایی واست کلی میاره....نقل قول:
نقل قول:
البته فقط روزها اینطوره...
شبا بقول ادبیاتیها نوستالژیک میشه!!(دیال آپ و ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
یکی که بخوای بشه باید ماهی 400 هزار تومان بدی :31: سرویس 1 مگابایت شاتل بدون محدودیت هست و ماهی 400 هزار تومان هزینه در بر داره
شما میتونید سرویس 12 رو بگیری که اونم بستگی داره چه مدت بخوای قرارداد ببندی 1 ماهه 19 هزار تومان و 3 ماهه 42 هزار تومان و 6 ماهه 70 هزار تومان
سرعت دانلود روزانه همون 64 هست و شبانه هم همینطور ولی برای من یکی دوشبه که شبانه سرعت خیلی افت کرده قبلا اینطور نبود
سلام.یه سوال.سرویسای اکو واسه دانلود تورنت بدرد می خورن یا نه؟
سلام دوستان
من بعد از یه مدت غیبت دوباره اومدم! چه خبرا!؟ مشهدیا هنوز دارن حال میکنن!؟
با سلام
من مدتی است چه با سایت هایی از جمله gmail و yahoomail مشکل دارم و مجبورم برای کارهایم به کافی نت بروم آیا شما هم در بالا آمدن سایت ها مشکلی دارید
من شاتل اکو 128 در اصفهان دارم
سرویسای eco معمولاً ترافیکشون پایینه. پس فکر نمیکنم به درد بخورننقل قول:
نه من مشکلی ندارمنقل قول:
اکو 128 اصفهان
فقط چیز پی ان کانکت نمیشه :13:
بستگی داره به تورنتشنقل قول:
اگه سیدش خوب باشه میتونی شب دانلود کنی سرعتش هم بد نیست
من تازگی 1 گیگ گرفتم :46:
جل الخالق!!!
مدیافایر هم فیلتر شد!!
آخه چی بگم خداااا ! :(
ای جانم:دینقل قول:
شانس بیاریم رپیدشر را قیلتر نکنن:19:
کانکت نمیشه؟ شاید از جایی که سرویس گرفتی مشکل داره.الان یک هفته هست که مشکلش رفع شده.نقل قول:
سلام.ممنون از کمکتون.:40:
به غیر ترافیک مشکل دیگه ای نداره؟نقل قول:
این مشکل حل میشه چون شبا ترافیک مجانیه.:31:
شما با چه سرویسی اینقدر گرفتین؟نقل قول:
پس تورنت بلوکه نیست.نه؟:13:
بازم ممنون.:10::11::40:
منم تا به حال بیش از یک گیگ از تورنت گرفتم اگه سید زیاد بشه سرعت هم خوبه متاسفانه این جدیدیا که اضافه کردم سرعتشون یکمی پایینه:31:نقل قول:
من اکو 512 دارم
یچه ها این مگا آپلود بالاخره از خیل در اومده یا نه؟!!!
گاهی باز میکنه اما یه ثانیه بعد با پیام مشترگ گرامی مواجه میشی...!
گمونم کار خود شاتل باشه چون مخابرات خیلی وقته از خیلتر درآورده...
برای سایتهای خیل شده دو جور پیام "مشترک گرامی":31: هست کدومش مال شاتل و کدوم مخابراته؟!؟
عرض کنم اگه مثل ما شبا افت سرعت نداشته باشین مشکل نداره...نقل قول:
من الان با یک تورنت روزا بالای 200 دانلود میکنم شبا زیر 5!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجام وضع یه عده خاص عالیه وگرنه اکثرا مگس میپرونیم شبا!!!نقل قول:
چون حتی سایت شاتل بالا نمیاد که بتونیم اعتراض کنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان حتی connect شدنم هم 25 ثانیه طول کشید و سرعتم بین 4 تا 7 کیلو هست !نقل قول:
اینم نتیجه اون همه معذرت خواهی پشتیبانی و درخواست صبر از من برای پیگیری بعد از 3 ماه !
بررچ اصفهانی سرعت شبانه شما هم کم شده من جدیدا خیلی سرعتم کم شده شبا یلی دانلود کنه 700 تا ازسرور خودم هم میزارم دانلود کنه
شما هم سرعتتون کاهش داشته؟ ت
نه برای من که کماکان سرعت خوبه خدا را شکرنقل قول:
دیشب 1300 مگ دانلود داشتم از رپیدشر با اکانت:46:
دوستان خدا رو شکر که مگاآپلود باز شد!
مگاآپلود را خدا آزاد کرد!
حالا نمیدونم چرا Mediafire رو بستن؟ از امروز بسته شده.
آیا Mediafire را نیز خدا بسته است؟
هات فایل هم رفع فیلتر شد.نقل قول:
پس این که میگن سرعت 512 ، 2 مگ شده موقتیه.درسته؟در ضمن،حجم محدودیت دانلود 3 گیگ در ماه هست؟:18:نقل قول:
ببخشید اما من فقط روزی 2 گیگ دانلود می کنم.
یک سوال دیگه.بیشترین حجم محدودیتی که در ماه می تونیم دانلود کنیم چقدره.میشه نا محدود سفارش کرد.
و سوال آخر.من الان دقیقا منظور از اکو و آرتو نمی فهمم.
512 اکو بهتره یا 512 آرت؟
_________________________-
پ.ن:ببخشید انقدر دیر جواب دادم.1 هفته به اینترنت دسترسی نداشتم!
[پس این که میگن سرعت 512 ، 2 مگ شده موقتیه.درسته؟در ضمن،حجم محدودیت دانلود 3 گیگ در ماه هست؟:18:نقل قول:
ببخشید اما من فقط روزی 2 گیگ دانلود می کنم.
یک سوال دیگه.بیشترین حجم محدودیتی که در ماه می تونیم دانلود کنیم چقدره.میشه نا محدود سفارش کرد.
و سوال آخر.من الان دقیقا منظور از اکو و آرتو نمی فهمم.
512 اکو بهتره یا 512 آرت؟
_________________________-
پ.ن:ببخشید انقدر دیر جواب دادم.1 هفته به اینترنت دسترسی نداشتم!
بله موقتیه معلوم نیست تا کی باشهنقل قول:
از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگانه اون موقع باید دانلود کنی
در ماه همون 3 گیگ در ساعات عادی هست اما ساعات رایگان که سقف دانلود نداره هر چی سرعتت کشید:31:
ارت ترافیکش بیشتره پنجشنبه جمعه ها رایگانه سرعتش ثابته اما گرونه و در حال حاضر سرعت اکوها رو بردن بالا