سلام همسایه :n02: البته همسایه از نظر نزدیکترین فرد به شما:n02:نقل قول:
شما سرویس جشنوراه رو بگیر غمت نباشه هر چقدر دلت بخواد سرعت میده
فقط مرکز فهمیده مخابرات پورت کم داره اگه شانس نیارید باید از چند روز تا چند ماه منتظر خالی شدن پورت باشید :n02:
Printable View
سلام همسایه :n02: البته همسایه از نظر نزدیکترین فرد به شما:n02:نقل قول:
شما سرویس جشنوراه رو بگیر غمت نباشه هر چقدر دلت بخواد سرعت میده
فقط مرکز فهمیده مخابرات پورت کم داره اگه شانس نیارید باید از چند روز تا چند ماه منتظر خالی شدن پورت باشید :n02:
آقا چه جورییه، این صدای گویای تلفن ۲۰۲۰ میگه که سرویس قبوض دانلود شبانه نداره و اینا، جشنواره مگه قبوض نیست؟
نه دوست من قبوض نیست!:n06:نقل قول:
شبانه نیست یا قبوض داداش؟نقل قول:
اتفاقا منم شهرک باغمیشه م و مرکز مخابراتی فهمیده میشم ولی الان مشکل پورت ندارن حداقل واسه من که مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
یادش بخیر 4 سال قبل همارا به من می گفت واسه نامحدود 128 باید صبر کنی تا جا باز بشه.:n02:
فکر کنم سرویس جشنواره رو نمیشه با طرح قبوض گرفت.نقل قول:
در کل شما طرح قبوض رو بیخیال شو. یکی از دوستای من طرح قبوض بود چند ماه بعد اینکه سرویس رو جمع کرده بود هم روی قبضش هزینه اینترنت می اومد. دردسر زیاد داره.
در ضمن جشنواره دانلود شبانه هم داره ولی طرح قبوض رو نمی دونم.
آقا یه سوال،
اینترنت شما هم چند وقتیه وقتی صفحات عادی رو باز می کنید بعضی وقتا فیلتر می کنه و با رفرش مجددا باز میشه؟
مثلا نمونه ش همین تاپیک پی سی ورلد که گاها فیلتر میشه و با رفرش حل میشه.
آره برا آی پی دانلود سایتاس که یکی در میان فیلتر میوفتن بعضی وقتا!:n02:نقل قول:
سرویس اولترا تو ظرح های پس پرداخت نیس که سرویس جشنواره هم چون اولتراست شامل طرح قبوض نمیشهنقل قول:
در ضمن سرویس جشنواره رو باید حضوری بگیرید !! و دارای شبانه هم هست
پس شما هم همسایه ای!!!نقل قول:
خواهر زاده منو تو مرکز فهمیده خیلی اذیت کردن !! برای یه سرویس ساده 3 ماه منتظر موند تا پورت خالی شد (البته برای شهرک ولی امر بود)(اونجا هم مال مرکز فهمیده است)
این فیل.ترینگ مزخرف فقط روی مسیر ترکیه هست و تو مسیر های دیگه همچین چیز مزخرفی نیس!!نقل قول:
گاهی به حدی اعصاب خورد کنی میشه که با چندین بار رفرش هم از بین نمیره و اکثرا به سایتهای آپلود و فروم ها گیر میده@@ در عوض من میتونم بدون فیل.تر فیس بوق و شما تیوب و ... رو لود کنم:n02:
حسین چطوری بدون فی لتر باز میکنی؟
سلامنقل قول:
والا این کاره سختی چون صبحا 6 بلند می شم دیگه 4 بخوابم کارم تمومه :n02:
دیشب داشتم از یه سرویس کلاسیک همارا برای دالنود از سرور خارجی استفاده می کردم که تونستم سرعت 220 رو بگیرم :n01: واقعا تعجب کرده بودم سرویس خودم با اون سرعتش یکی بود
آره احتمال داره دیگه امشب مشخص می شه جریان چطوریهنقل قول:
ولی عجب حالی می ده صبح بلند می شه می بنیم 8 گیگ دانلود کردی :n02:نقل قول:
والا بحث دانلود یه طرف بحث آرشیو کردن هم یه طرف :n03: قدیما هارد 50 تومن بود می شد یه کاریش کرد ولی الان :n04:
سرعت دانلود از آپلودسنتر های خارجی چطوریه؟ بریم یه اکانت بگیرم واسه دانلود :n02:
آقا پوت لاکر و مدیا فایر دانلود موازی هم دارند؟
من کاری نمیکنم !!! خودش باز میکنه:n02:نقل قول:
اره قبلا 500 گیگ 45 تومن بود ولی الان 500 گیگ 200 قیمتشهنقل قول:
از اکانت ها لیچر آپ تو باکس و اکسپرس لیچ سرعتشون عالیه!!!
یعنی چی ؟؟ نفهمیدم منظورتو!!!نقل قول:
حسین دانلود همزمان رو میگم
دارن اینا؟
تو مدیافایر من فکر کنم تا 5 تا دانلود کردم همزمان با 16 کانکشننقل قول:
یاشا همسایه :n18:نقل قول:
جشنواره مخابرات؟ تو سایت چیزی در باره سرویس جشنواره نزده لینکی چیزی داری یه کم اطلاعات ازش کسب کنم؟:n02:
سرویس جشنواره 512 تو روز چند دانلود میده؟
تو سایت چیزی نزده ولی حداکثر سرعتش 4 مگ بسته میشه و تا 4 مگ سرعت بازه چه روز ، چه شب:n02: شب های عادی میتونی تا 10 گیگ دانلود کنی و جمعه ها تا 12.5 گیگ دانلود رایگاننقل قول:
پینگ هم که باقلواست (همه جا 150) داخلی هم زیر 30
نقل قول:
بله، تست کنین و بی زحمت ما رو هم در جریان بذارین.
بله یادش بخیر. من از اول فیلما رو روی هاردهای اکسترنال وسترن میریزم. یه زمانی 2 ترا رو 145 تومن خریدم ولی شهریور گذشته 270 و خرداد امسال 405 تومن.
البته تدابیر دولت تدبیر و امید کارساز بوده و ارزون شده و تا 340-350 تومن هم رسیده!:n02:
سلامنقل قول:
از کدوم سایت فیلم دانلود می کنی؟
من از tinymoviez.org دانلود می کنم قبلاً شبا سرعتش خوب بود ولی الان شبا با 16 کانکشن به 50 هم نمیرسه ولی روزه 400تامیده
ایران فیلم و کلوب فیلمنقل قول:
البته من با آپلود باز و آپ تو باکس دانلود میکنم یعنی لینکهای غیر مستقیم:n02:
سلام
دیشب نت شما هم بین ساعت های 2 و 3 هی قطع و وصل میشد؟
واسه همین تو ساعت اول کم تونستم دانلود کنم ولی بعدش خوشبختانه درست شد.
آی می ترسم از اون روزی که کیفیت سرعت مخابرات مثل الان نباشه.:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستان
مال من بین 2تا 3 فقط 1.3 گیگ دان کرده ولی از 3 تا 6.30 که دانلود هام تموم شده با 455 دان کرده متوسطنقل قول:
ممنون از پاسختون ولی میانگین سرعت من تا حال چه روز و چه شب بیشتر از 444 ثبت نشده ولی از شما و بقیه می شنوم که تا سرعت 470 هم می گیرن که فکر کنم از خط تلفن من باشه.نقل قول:
مکس نت سرویس جدید ارائه کرده که سرعت های 1 مگ و 2 مگ میده نا محدود اما ضریب 1 به 8 هست. کسی از این سرویس
استفاده کرده ؟ چطوریه ؟ سرعت در چه حده ؟ اینم لینکش : سرویس نامحدود برنزی :
سلام به همشهری های عزیز
من سرویس نامحدود 512 برنزی آسیاتک داشتم و تا همین چند روزه پیش کاملا راضی بودم و سرعت 50 55 ایش کاملا به کارام جواب گو بود. اما الان گویا قانونش عوض شده و سرت اومده رو 10 12 !!!
الان میخوام برا دوره بعد برم سراغ شرکت دیگه ! برای نامحدود چی پیشنهاد میدید ؟ (در محدوده قیمت همین آسیاتک!) سرویسهای برنزی مکس نت چطوریه ؟! 512 اش چه سرعتیه ؟!
اگر هم نامحدود نشد الان بهترین و باکیفیت تری سرویس محدود ماله کجاست ؟!
بهترین گزینه برای شما 512 نامحدود برنزی مکس نت هست که سرعتش 40 تا 55 هستنقل قول:
هزینه ماهیانه هم 20 تومنه فکرکنم
دوستان کسی تا حالا سرعت دانلود 990 رو تجربه کرده؟
اینم به یادماندنی ترین تجربه من :n02:نقل قول:
دوباره...........
کد:Ping statistics for 173.194.39.195:
Packets: Sent = 863, Received = 620, Lost = 243 (28% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 213ms, Maximum = 473ms, Average = 249ms
آره یادش بخیر منم زمانی رو dvd می ریختم بسته 50 تایی رو 12 تومان می خریدم الان شده 35 تومان :n03:نقل قول:
باز دیروز از پی سی دانلود داشتم اینم نتایج (سرویس جشنواره)
مثل اینکه شرایط فرقی نمی کنه نمی دونم اون روز چطور 400 رو بهم داد
این از سرویس کلاسیک (دانلود از یه سرور خارجی)
همه جشنواره گرفتن منم جشنواره گرفتم همه 9 دادن به جای 100 تومانی استفاده می کنند:n02: منم 9 تومان دادم همون 9 تومانی هم مصرف می کنم :n02: (ای تو این شانس :n30:)
سلام دوباره خدمت دوستان
دیشب دوباره من مشکل دانلود داشتم و همونطور که تو تصویر مشخصه بعد از 3 ، 1.52 گیگی که من هر شب تو هر ساعت دانلود می کنم، نتونستم دانلود کنم. تقریبا هم مطمئنم که مشکل از سروری که من ازش دانلود داشتم نبوده.
الان منتظر تایید یا رد دوستان هستم تا خیالم راحت شه.:n02:
ممنون از توجهتون
نقل قول:
شما دیگه حجت رو بر ما تموم کردین، حتما مراکز مخابراتی مختلف با هم فرق می کنن.
البته لازم به ذکره که همونطور که تو پست قبلیم هم توضیح دادم، ظاهرا دیشب مشکل وجود داشته چون منم میانگین همیشگی 443-444 خودم رو نتونستم به دست بیارم.
واسه منکه دو شبه از ساعت 5 به بعد سرعت میاد روی 35
دیشب که از 6 تا 8 اصلا دانلود نکرده
نمیدونم شاید مشکل از سروره
دانلود هام از mul.ir بوده
والا خودمم موندم چند روز چند تا فایل دارم رفتن رو مخ تموم هم نمی شن خیالم راحت شه :n02: هر روز بلند می شم می بینم خطا داده :n03:نقل قول:
بنده هم دقیقا دو شبه که مشکل دارم.نقل قول:
دو شب پیش که تا ساعت 3 هی قطع و وصل میشد (البته منظورم سرعته که صفر میشه و مجدد بالا میرفت) و دیشب که بعد 3 نت قات زده و با 6 لینک همزمان هم سرعت فول نشده.
ببینیم امشب چی میشه!:n02:
بازم خوبه، حالا که به دانلود با سرعت 19 کیلوبایتی (128 نامحدود همارا) خودم توی چندین سال به صورت شبانه روزی فکر می کنم، خندم میگیره.:n08:نقل قول:
من الان هم دارم از این سرویس استفاده می کنم :n02: ساعت 8 صبح به بعد .....نقل قول:
دو سرویس داشتن هم نعمتی ـه، وبگردی با سرویس محدود شبیه صحبت کردن با خط اعتباری می مونه!:n03:نقل قول:
4 مگ؟همین سه ماه 9 تومن؟!!من امروز رفتم مخابرات ثبت نام جشنواره گفت وقتش فقط تا 31 شهریوره و اگه الان سه ماهه بگیرم 31 شهریور تموم میشه و بقیه حجم و زمانم میسوزه!! این درسته؟زمان استفاده تا اخر شهریوره؟؟!نقل قول: