128 نامحدود جای 16 با 210 تا دانلود کنه کمه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ما که آسیاتر 256 داریم به زور به 20 میرسه!
Printable View
128 نامحدود جای 16 با 210 تا دانلود کنه کمه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ما که آسیاتر 256 داریم به زور به 20 میرسه!
من که نمیتونم از خودم تشکر کنم.منظورتون کیه؟نقل قول:
من داشتم که میگم درسته خطم اون موقع کیفیت نداشت ولی پهنای باندم همون بوده
انقل قول:
اشتباه نکن دوست عزیز 128 نامحدود سرعتش 450 هم میره
درست میگی ..
بله مخابرات مازندران پهنای باندش قبلا خوب بود الانم بد نیست
تهراننقل قول:
فکر هم میکنم که آسیاتک واسه تهران رو چند روزی هست که درست کرده سیستمش رو. چون در تاپیک گذاشتن تست ها هم بچه هایی که تهران هستن و آسیاتک دارن وضعیتشون خوبه.
دوستان
ایمیلی یا تلفنی نیست که بره به بخش فروش , حداقل جواب مارو بدن . می خوام طرح عوض کنم اما حضوری نشد , نمایندگی جواب نداد و میگه ما نمیتونیم . اما باید بشه عوض کرد , میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ؟؟
دفتر اصلی بخش فروش دارهنقل قول:
تو مشهد دفتر اصلی نیست . تازه میخوام ببینم میشه یا نه ؟ نمایندگی که جواب درست و حسابی به ما نداد . فقط موقع ثبت نام خوب کار راه می انداخت , الان نه .نقل قول:
راستی شما کم پست های مارو حذف نمی کنی:n02:
کسی از دوستان 2 مگ نامحدود برنزی تو تهران نداره ؟ یک تست بزاره ببنیم سرعت اونجا چند هست . دستش درد نکنه.
سرعت آسیا تک تو همدان افتصاح شده
باید به فکر یه جا دیگه بود
Sent From My GT-N7100
دوستان این آنتی ویروس Bitdefender که اسیاتک داده کدوم نسخه هست؟!که از جای دیگه دانلود کنم!لینک خودشون رژیوم نداره و تک کانکشنه دانلود میشه و سرعتش پایینه یک ساعت طول میکشه برای دانلودش!
لایسنش چجوری هست؟ یه یوزر و پسورد کنسول Bitdefender فقط ایمیل کردن!
به گزارش مشرق به نقل از مهر، موسسه آکامی در گزارش جدید 2013 خود درباره وضعیت اینترنت جهانی آورده است که هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر پرسرعت ترین اینترنتهای دنیا قرار می گیرند و پس از این 8 مورد ایالات متحده آمریکا در جایگاه نهم قرار دارد که خدمات اینترنتی آن نسبت به سایر کشورهای دارای فناوری با قیمت بیشتر و سرعت کمتر عرضه می شود.
در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت 63.6 مگابایت سرعت و افزایش 9 درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.
در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت 44.8 مگابایت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنتهای 50 و 47.9 مگابایت در ثانیه عقب ماند.
در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت.
آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی 243 کشور جهان را بررسی کرده است.
براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال 2013 با 208 حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) رو به رو بوده اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال 2012 به 200 مورد رسیده بود. از این تعداد حمله 35 درصد مشتریان تجاری، 22 درصد مشتریان رسانه ای، 7 درصد مشتریان با فناوری بالا، 4 درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند. این حملات توسط 154 سازمان مختلف گزارش شده است.
میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی 18.4 مگابایت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته 9.2 درصد و نسبت به سال گذشته 36 درصد تغییر داشته است.
میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به 3.2 مگابایت در ثانیه رسیده است.
نسخه EndPoint هست و برای کامپیوترهای شخصی به نظر من بدرد نمیخوره. و بیشتر اسکن هاش به صورت آنالیز به صورت Realtime هست و وصل میشه به مرکز، اگر اشتباه نکنم. همونطور که سایت بیتدیفندر نوشته بیشتر بدرد Business ها میخوره تا به درد کاربرای خانگی.نقل قول:
من پیشنهاد نمی کنم چون خودم هم نصب کرده بودم ولی بعد از یک روز، عوضش کردم.
موندم اگه کاربر محدود نباشه میانگین 3.2 از.کجا میاد؟!؟!؟
تو ایران 2 مگ نهایت سرویسه!!! که یه ضریب 1/8 اشانتیونشه!!!! تو ایران ما بیشتر از 256 کیلوبیت یا 32 کیلوبایت قانونی.نداریم!!!!!!! تازه اونم برای اغنیاست!!! مردم عادی 128-512 میگیرن که به ترتیب، 2 تا 8 کیلوبایته!!!! خداوکیلی دایال آپ شرف داشت به این!!!! همینو بس که 6-7 کییلوبایت حقت بود!!!! نه اینکه ضریب خانواده هم روش باشه.....
اسما 256 دارم! یعنی باید 32 کیلوبایت به.من بده! یکی نیست به اینا بگه بیشعور! میفهمی 32 کیلوبایت چقدر کمه؟! تقسیم.بر.8 چیه آخه؟ این.اینترنت پرسرعته؟!؟
اطلاعات از تست سرعت گرفته میشه، چون تو زمان "حجم محدود" معمولا سرعت خیلی بالاتره (مثلا های وب 8 مگ!) میانگین 3.2 از اونجا میاد... خودم من 3 مگ بستن خطمو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by ookla
بله تو خط اول اشاره کردم! مشکل اینجاست که اگه این محدود ها نباشن از آخر اول میشیم!!!!!!
منظورم از دفتر اصلی همون تهران بود :دینقل قول:
اگر پستی حذف شده حتما طبق قوانین نبوده
با تشکر
تهران تک کانکشن سرعت به 300 هم می رسه اوکی شده .
سرعت.تک.کانکشن من به 4 هم نمیرسه... از سایت ایرانی!
خدا رو شکر که 2 ماه تحمل کردم و از آسیاتک نرفتم :n01: اوضاع سرعت شبانه توپ توپ شده:n05:
دیشب از سرور داخل و خارج با سرعت ثابت 350 دانلود کردم :n09:
یه 6 گیگی گرفتم:n02:
afshin کجایی که از های وب بیای آسیاتک:n08:
نه غلط کردم جان من نیا تازه سرعت خوب شده:n04:
الان آسیاتک خوب شده؟
به همون سرعت قبلی برگشته؟
چه سرویسی داری سرعتت داخلی و خارجی چنده؟
مثل اینکه فقط برای یه عده کمی خوب شده
برای من سرعت سرور های خارجی هیچ تغییری نکرده و همچنان پینگ افتظاحه.
سرور های داخلی چی؟
سرعتها تا چند میره؟
1 مگ نامحدود برنزی هستم
چهارشنبه 9 مرداد هنوز دارم 512 می گیرم و دزدی دارن می کنند از من
ما که رفتیم از 2020 مخابرات هم ثبت نام کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست خوزستان از آسیاتک سرویس داشته باشه ؟
لطفا" تست پینگ و سرعت بذارید
دیگه از دست مخابرات خسته شدم :n03::n21:
نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی پینگ صبح ها که خیلی خوبه ، سرعت دانلود هم از بیشتر سرورهای اروپا خوب شده به جز تورنت:n02:نقل قول:
2 مگ 10 گیگی :n19: :n19: :n19:
2 مگ محدود الان شبانه اش چقدر شده؟نقل قول:
نت من الان حال میده برای بازی انلاین ولی بدرد من نمیخوره
512 برنزی
اسیا تک هم اکنون!
الان هم خودشون باهام تماس گرفتن گفتن مشکل پهنای باند دارن و تا یکی دوماه اینده وضعیت همینه!
سلام! اقا طرح چابک نامحدود بیکران برنزی سرعت 1 مگابایت!!!
خوبه؟؟!!
سرعت دانلود چقدره؟؟
ارزش داره؟؟؟!!
چه فرقی با بقیه طرح ها داره؟!!
دوستان 4 روزه توی سایتشون ثبت نام کردم پول هم دادم اما هیچ خبری نیست
چجورین اینا ?:n24:
سرعتش 60 هست نه ارزش نداره!نقل قول:
نقره ای چطور خوبه؟!
اصلا کدوم طرحش خوبه زیر 70 تومان؟! :n02::n02:
دوستان کرمانی کسی داره راضی باشه؟!!
این همه پست حتی 4 تا پستش ارزش خوندن نداشت.
مشهد / آسیاتک :
سرعت دانلود : 50 الی 70 - 1 مگ نامحدود برنزی
شما با کدوم تغرفه حساب کردید؟! :n13:
پینگ از سروز لندن / یک ساعت بعد :نقل قول:
ظاهرا سرعت فقط برای یک نفر خوب شده؟
3 روزه سرعت از سرور های داخلی و خارجی بین 40 تا 50 هستش،512 نامحدود برنزی
نوسان زیاد نداره و میشه ساعتی حدود 160 مگ گرفت
شب که میشه سرعت با سرور های خارجی افت میکنه ولی بقیه روز ثابته
یکم بهتر شده
2 مگابایت برنزی خوبه یا نه بده؟!
سرعت چطوره؟!
فعلا که طبق گفته دوستان نامحدود مخصوصا 1 مگ و 2 مگ الان سرعتی ندارن 1 مگ رو اوردن رو 80 برنزینقل قول:
حالا خودتون وضع نامحدود ها رو بدونید.محدود بخری به نظر من بهتره
برا من 2 روزی که سرعت و پینگ مثل قبل (اون موقع که خوب بود!) شده. امیدوارم اینجوری بمونه.