دوست عزیز شما الان رو gsm هستی یعنی 2g دیگه.منظورتون چیهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما الان رو gsm هستی یعنی 2g دیگه.منظورتون چیهنقل قول:
خب وقتی روی 2g هستم وقتی دیتای گوشی رو وصل میکنم اصلا اون علامت E نمیاد ! رو چند تا گوشی مختلف هم امتحان کردم ، انگار خیلی داغونه !نقل قول:
وقتی شبکه رو روی 3g هم بزارم اصلا سیگنال گوشی میاد روی 5-6 asu دیگه مشخصه با این سیگنال ضعیف اینترنت وصل نمیشه !
ولی مشکلم بیشتر با همون شبکه 2g هست که چرا اینترنت وصل نمیشه ( اینقدر کند هست که احتمالا حتی کانکت هم نمیشه )
---------------------------
یه چیز جالب وقتی شبکه رو روی 3g میزارم با همون سیگنال 4-5 asu سریع کانکت میشه و بالای گوشی علامت 3g میاد ولی وقتی شبکه روی 2g هست با سیگنال 15 اصلا کانکت نمیشه به نظر شما مشکل از چیه ؟
دقیقا مشکل منطقه مارو داری از بس شبکه روی نسل 2 شلوغه کانکت نمیشه.شما آخر شب تست کن ببین آرم E میاد یا نهنقل قول:
باید حدود 10 بار قطعو وصل کنم تا یه بار E بیاد ! این جوری که خیلی داغونه اخه ! ایرانسل سریع E میادنقل قول:
نسل 3 هم فکر کنم همراه اول تو منطقه ما دکل 3g نداره چون سیگنال میاد روی 5-6 !
واسه سیم کارت اعتباری چطور باید حجم بسته باقی مانده رو دید؟
مثل ایرانسل برای همراه اول هم میشه دو طرح داشت مثلا یه شبانه و یه روزانه؟
خیر، در سرویس های همراه اول این امکان وجود ندارد.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما مانده اعتبار رو نگاه کنید یک اس ام اس میاد نشون میدهنقل قول:
ما سیگنال 6 و 5 نداریم.شما برو توی تنظیمات و درباره تلفن و وضعیت سیگنال.اونجا میتونید ببینید چطوریه.نقل قول:
چطور نداریم داداش ! تو تنظیمات گوشی قسمت قدرت سیگانل ! در حالت عادی یعنی شبکه 2g روی 15-17 asu هست ولی وقتی میزارم رو 3g میاد روی 5-6 asu ( فکر کنم تو منطقه ما دکل 3g نیست از یه دکل که خیلی دورتر هست وصل میشه که اینقدر سیگنال پایین میاد ! )نقل قول: