سنقل قول:
میشه لینک اپدیت 5 روبزاری.....
من یک فایل Grand.Theft.Auto.V.Update.5.v1.0.350.2.and.Crack.v 5.Fixed-3DM دارم همینه یا باید با نسخه ریلودد هماهنگشو دان کنم
Printable View
سنقل قول:
میشه لینک اپدیت 5 روبزاری.....
من یک فایل Grand.Theft.Auto.V.Update.5.v1.0.350.2.and.Crack.v 5.Fixed-3DM دارم همینه یا باید با نسخه ریلودد هماهنگشو دان کنم
سلام دوستان
اقا یک سوال فنی
من نسخه اصلی بازیو دارم و من اگه بخوام مد بریزم باید چه کنم؟ راک استار که گفته مشکلی نداره ریختنش تو قسمت سینگل ، و تو انلاین به دلیل راحت تر کردن بازی ممنوع و بن دائم داره
من چجوری میتونم مد بازیو تو قسمت سینگل بریزم؟ راک استار که اینو گفته اموزششم میگفت
میترسم بریزم بن دائم کنه 140تومن حروم شه :(
سلام gta v باحجم سه مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید خوش باشید:n19::n19::n10::n31:
سلام. لینکش کار نمی کنه! لینک صفحه ی دانلود رو بذار!نقل قول:
=====
یعنی الآن این 3 مگ رو دانلود کنیم، بعد از Extract حجمش میشه 60 گیگ؟ امکان نداره!
یکمی در بارش فکر کنید بعدش پست بزارید لطفانقل قول:
اینم ادرس صفحش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم امتحان کردم
لنکشم سالمه رو ی همون که گذاشتم بزنید باز میشه برا دانلود 3 مگم بیشتر نیست
من دانلود کردم! قبل از Extract با WinRAR فایل های توشو دیدم، حجم کل فایل های توش تقریباً 16 گیگه! امکان نداره GTA V حجمش 16 گیگ باشه! کم حجم ترین نسخه ای که ازش اومد، نسخه ی CorePack بود که با تمام مخلّفات و فایل های به اشتباه حذف شده ـش، حجمش 40 گیگ بود! تازه! نسخه ی CorePack بخش آنلاین رو حذف کرد، تازه شد 40 گیگ! اون وقت این چه جوری حجمش 16 گیگه؟نقل قول:
منم نمی دو نم حالا یه نصب کن ببین هست یا نع اگه قبول نداری ازمایشش مجانیه منم تو یه سایت دیدم فکر کردم الکیه:n16::n29::n40:نقل قول:
نه باو! یهو دیدی خراب از آب در اومد! کی حال داره دوباره بازی رو نصب کنه؟ همون CorePack رو سه ساعت و نیم کشید نصب کنم!نقل قول:
آقا کورپک یه نسخه داره که 31 گیگه موقع نصب 2ساعت طول کشید ولی مثل شفتالو بازی بالا میادنقل قول:
کم حجم ترین نسخه سالم فکر کنم همین باشه