این مقایسه vt30 با 929 هست که تازه سر تر از 925 هست.نقل قول:
در مورد تصاویر 3d هم که مسلما vt30 بهتر هست . ( به تایید دوستان و سایت های مختلف )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479902&page=118
Printable View
این مقایسه vt30 با 929 هست که تازه سر تر از 925 هست.نقل قول:
در مورد تصاویر 3d هم که مسلما vt30 بهتر هست . ( به تایید دوستان و سایت های مختلف )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479902&page=118
من امروز رفتم نمایندگی پاناسونیک...هر دو مدل رو دیدم...مشخصاً VT30 زیباتره از نظر من اما از لحاظ تصویر تفاوت خاصی رو متوجه نشدم...فروشنده می گفت 700 تومن ارزش داره به نظرت این زیبایی؟خودم هم نمی دونم واقعاً فقط بخاطر زیبایی 700 تومن بالاتر دادن درسته؟کم پولی نیستا!
بله درسته تفاوت قیمتش زیاده اما یه فرقهایی هم دارننقل قول:
کیفیت رنگها در vt30 بهتره
رنگ سفید البته به نظر من تو vt30 بهتره
vt30 تنظیمات پیشرفته تصویر داره. isf
حالت thx داره
دیزاینش زیباتره
پنلش باریکتره
والبته همه اینها رو اگه براتون مهم نیست وبیشتر هم از تصاویر sd استفاده میکنین st30 هم تی وی بسیار خوبی هست
»ن خودم به شخصه اصلاً با قیافه ی st30 حال نکردم اما خوب باید دید خونواده در مجموع با چی موافق تره بهرحال پول میز هم میاد روش،هزیه بالا میزنه...نقل قول:
ممنون
ولی در کل یه چیزی برای من سؤال بود،همچین چیز تحفه ای هم نیستا به نظر من...تفاوتی عملاً با مدل سال پیشش نکرده از لحاظ کیفیت پخش...حداقل من هر چی سعی کردم چیز خاصی متوجه نشدم
یه مطلبی که چند روزیه ذهن منو بخودش مشغول کرده مبحث اختلاف قیمت تو اینچ های بالاتر هست مثلا قیمت 42 اینچ st30
1,860,000 تومان هست وقیمت 50 اینچش 2,310,000 تومان اما یه دفعه قیمت 55 اینچش میرسه به 4,066,000 تومان یعنی ایندفعه 5 اینچ بالاتر حدود 1/800 اختلاف قیمت داره این مساله در مورد vt30 هم صادقه که یه دفعه از قیمت 50 اینچش که 3,049,500 تومان هست میرسیم به 65 اینچ که قیمتش 8,774,000 تومان هست.
به نظر شما این اختلاف قیمتهای غیر طبیعی به خاطر چی هست؟مثلا من تو بعضی از فرومها خوندم که تا بعضی اینچ های مشخص از یک نوع پنل استفاده میشه مثلا تو ال سی دیها 32 و 37 رو از یک نوع پنل و 40و 46 اینچ رو از یک نوع پنل با کیفیت یکسان تولید میکنن و همون رو بزرگتر یا کوچکتر میکنن اما وقتی به اینچ های بالاتر که میریم به خاطر حفظ کیفیت از پنل مرغوبتر استفاده میشه
آیا این مطلب در مورد پلاسما هم صادقه؟مثلا امکان داره پنلهای 42 و 50 اینچ چون کاملا مثل هم هستند و فقط بزرگتر یا کوچکتر شدن از یک نوع یکسان پنل استفاده شده باشن و پنلهای 55 و 65 اینچشون به دلیل به کار گرفته شدن پنل با کیفیتتر گرونتر باشن؟؟
آخ گفتی . منم مثل شما این موضوع کاملا حرصمو در آورده . البته دلیلی که گفتید واقعا درست هست و می تونه دلیل جدی ای باشه .نقل قول:
به نظر من حتی بر فرض اینکه پنل هاشونم یکی باشه باز برای اینچ بزرگتر نیاز به خط تولید جداگانه ای هست . و چون خداییش تقاضا توی سایزهای بزرگ نسبت به 50 خیلی کمتر هست ، سیاستشون اینجور حکم می کنه که برای اینکه توجیه اقتصادی داشته باشه قیمت بالاتر بره . چون همونطور هم که دوستان می گم ، کل اینچ های بالا ( 65) رو فقط خوده ژاپن تولید می کنه ( پنل و مونتاژ و کنترل کیفیت و ...) تازه باید برای هر موقعیت جغرافیایی تغییراتی رو ایجاد کنند . پس یه جورایی سفارشی تر می شه و حجم تولید کم می شه پس قیمت باید زیاد بشه . ( البته این نظر منه)
اما از همه ی این ها هم که بگذریم بازم رشد قیمتش توی ایران خیلی نجومی تر هست تا رشد قیمتش توی کشورهای دیگه
50st30 و 65vt30 هر دو ژاپنی هستند و همین دلیل اصلی اختلاف قیمت زیاده - اگه تایلندی بودند به نظرم فاصله قیمت نصف می شد : حدود 3 تومن برای 55st30 و 6 تومن برای 65vt30 ...نقل قول:
نمایندگی پاناسونیک تو خ شریعتی نرسیده به بیمارستان ایرانمهر دیروز به من گفت پنل 50st30 تایلندیه. قیمت رو هم می گه 2،354،000 تومن. وقتی گفتم همه نمایندگیا می دن 2،310،000 کلی آسمون ریسمون سر هم کرد که البته همه بی ربط بود. یه جورائی می گفت فقط ما نمایندگی بانیان الکترونیک هستیم و بس !!نقل قول:
یعنی فقط بخاطر ژاپنی بودن این همه اختلاف قیمت منطقی هست.من مدلهای اروپایی رو هم نگاه کردم تو سایت Amazon uk اونجا هم به همین صورت اختلاف قیمت هست البته یکمقدار متعادل ترنقل قول:
نمايندگي پاناسونيك به منم گفت كه صرفه خريدن 42 اينچه و 50 اينچش از نظر اندازه خيلي نزديك به 42 به نظر ميومد !