لازم نیست رنگی باشه فقط عکس و بقیه مشخصات کامل معلوم باشهنقل قول:
Printable View
لازم نیست رنگی باشه فقط عکس و بقیه مشخصات کامل معلوم باشهنقل قول:
بچه ها یه سوال ... من زبان شرکت کردم بعد زبان تخصصی رو لازم نیست بزنم؟ چون زبان ازمون رو انگلیسی انتخاب کردم...درسته؟ فقط عمومیها رو باید بزنم؟
نقل قول:مشاور سازمان سنجش با اشاره به طراحي 70 سوال اختصاصي زبان انگليسي براي داوطلبان آزمون زبان انگليسي گفت: داوطلباني كه در آزمون اختصاصي زبانهاي آلماني و فرانسه شركت كردهاند بايد به 70 سوال اختصاصي زبان مربوطه در 105 دقيقه پاسخ دهند. داوطلباني كه زبان خارجي خود را ايتاليايي و يا روسي انتخاب كردهاند نياز به پاسخگويي به سوالات اختصاصي ندارند.
ممنون عزیز ولی من که زبان انتخاب کردن چی؟ زبان انگلیسی انتخاب کردم..نقل قول:
این باجه رفع نقص کجاست؟
اداره یا سازمان خاصیه؟
داوطلباني که شماره پرونده - كلمه عبور خود را فراموش کرده اند بر اساس اطلاعيه مربوط ، با به همراه داشتن کارت ملي و يا اصل شناسنامه به
باجه رفع نقص (جدول شماره 2 اطلاعيه توزيع کارت)مراجعه و نسبت به در يافت شماره پرونده و شماره داوطلبي اقدام و بر اساس روش سوم کارت خود را دريافت نمائيد
از اینجا میتونی آدرسش ور پیدا کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر شناسنامه عکس دار یا کارت ملی نداشته باشی چی میشه؟؟بدبخت نشیم بره!نقل قول:
ذكر مهم :
1-پرينت كارت شركت در آزمون و همراه داشتن آن بانضمام اصل كارت ملي و يا شناسنامه عكس دار براي شركت در آزمون الزامي مي باشد.
یعنی شما نه کارت ملی داری نه شناسنامت عکس داره آخه برای ثبت نام تو دبیرستان حتما کارت ملی و شناسنامه عکس دار می خوادنقل قول:
نه ندارم!برای ثبت نام توی دبیرستان من اصلا یادم نمیاد چنین چیزی میخواستن!نقل قول:
یعنی نمیزارن من برم تو جلسه!!!؟؟؟؟؟؟؟از ثبت احوال یک تاییدیه کارت ملی گرفتم که اونم عکس نداره!
هر مدرکی که داری ببر اگه گواهینامه هم دازی که عکس داره ببر .فکر نکنم اونقدر گیر بدن که نذارن بری سر جلسه تازه سر جلسه میری میشینی بعد میان چک می کنننقل قول: