سلام به همه دوستان....:11:
آقا من اجرا می کنم... مشکلی هم نداره....
هینه بازی دوربین قاطی می کنه و هی می چرخه ( مثل حالت مستی )......
برای حل این مشکل چی کار باید کرد؟:19::10::19:
Printable View
سلام به همه دوستان....:11:
آقا من اجرا می کنم... مشکلی هم نداره....
هینه بازی دوربین قاطی می کنه و هی می چرخه ( مثل حالت مستی )......
برای حل این مشکل چی کار باید کرد؟:19::10::19:
سلام
ببخشيد از دوستاني كه نسخه كامل اين بازي رو از اينترنت خريدن تقاضا ميشه كه لينك خريد نسخه كامل اين بازي رو به صورت پيغام خصوصي براي من بفرستند
خواهشمندم سريعععععععععععع
شما مشکل کرک داری.نقل قول:
اگه از اول نداشتی و تازه اینجور شده.
احتمالا برای اتصال به اینتر نت بوده.
برای حل مشکل از پست زیر کمک بگیرد
نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3363
دوستان دوباره میگم ! بازی رو طبق پست زیر انجام بدید !
من خودم بدون هیچ مشکلی دارم انجام میدم .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
این کرک razor هم مشکل دارد یا ...
من که موندم بازی را بخرم و یا نه ؟؟؟؟
مرسی، نکته مهم در مورد این بازی وابستگی شدید به CPU و مموری کارت گرافیک هست و سایتی در مورد بازی به نکته خیلی جالبی اشاره کرده، که شما برای رسیدن به حداکثر گرافیک و جزئیات در رزولوشن بالا به 2 گیگ مموری کارت گرافیک نیاز دارید :18: که تقریبا بی سابقست و بازی در این حد وجود خارجی نداشته تا الان، چون فقط 1-2 تا کارت گرافیک هست که 2 گیگ مموری واقعی دارن و حتی در بازیهای در سطح Crysis هم همچین چیزی وجود نداره، حتی اگر کارت گرافیک شما 1 گیگ هم مموری داشته باشه در یک تنظیمات متوسط و رزولوشن متوسط 1 گیگ مموری کارت گرافیک شما کاملا پر میشه و حتما میدونید برای رسیدن به Texture رویه High شما به بیش از 600 مگ مموری کارت گرافیک نیاز دارید .نقل قول:
نکته دیگه در مورد بازی اجرای کاملا بهترش در پردازنده ای 4 هسته ای هست .
در مورد نداشتن AA سازنده گفته چون در بازی از Directx 10 استفاده نشده از AA هم استفاده نکردیم !!!
بنظر من این بازی بیشتر از اونکه برای گرافیک بالاش نیاز مند سیستم غولی باشه بخاطر پورت بدش از کنسول هست که اینطوری هست و مطمئن باشید حتی اگر سیستم غول هم داشته باشید بازم بازی سیستم بهتری درخواست میکنه و انتهای برای اشتهای این بازی مثل اینکه نیست .
کرک Razor هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
مشکلی که هست از اجرای غلط راهنمای ان است !
به پست بالای خود مراجعه کنید .
نا اميد كنندس:45: ولي يه سوال ديگم ميكنم:12:من الان بازي رو بگيرم بهتره يا واسم پچش بياد؟
حالا اين پچه بچه چيچيه؟الله اعلم مث پچاي سيمز ميمونه خدا ميدونه .:14:
فروشگاه همين جا بهترينه ! با توجه به پولي كه ميگيره پشتيباني و كيفيت خوبي داره....نقل قول:
سلام
ببخشيد از دوستاني كه نسخه كامل اين بازي رو از اينترنت خريدن تقاضا ميشه كه لينك خريد نسخه كامل اين بازي رو به صورت پيغام خصوصي براي من بفرستند
خواهشمندم سريعععععععععععع
خيلي عجله داري بازي رو بگير و صبر كن پچ بياد بدانلود ولي نه عجله نداري واسا نسخه اي بياد بازار كه پچ روش نصبه (معمولا همچين نسخه اي نمياد !)نقل قول:
نا اميد كنندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي يه سوال ديگم ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان بازي رو بگيرم بهتره يا واسم پچش بياد؟
حالا اين پچه بچه چيچيه؟الله اعلم مث پچاي سيمز ميمونه خدا ميدونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من كه سرعتم پايينه چطور دانلودش كنم؟و هنوز كسي بهم نگفته كه
Net.FrameWork 1.1
درایور های 180.84
چي هستن