این مشکل رو فکر نکنم کسی داشته باشه. شاید مربوط به VPN هست.نقل قول:
نسخه جدا دانلود کنید بهتره. چون بعدا هم می تونید جای دیگه نصبش کنید.
Printable View
این مشکل رو فکر نکنم کسی داشته باشه. شاید مربوط به VPN هست.نقل قول:
نسخه جدا دانلود کنید بهتره. چون بعدا هم می تونید جای دیگه نصبش کنید.
راستش یکم مشکل شما عجیبه :31:نقل قول:
این مشکل میتونه مربوط به چیز پی ان هم باشه یا اینکه مربوط به هیستوری و کش مرورگر هم باشه البته شما میگید که کمودو رو ریموو میکنید مشکلتون حل میشه پس احتمالا مشکل به کمودوست !
شما ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون حل شد ورژن شما مال یک سال پیش هست و مطمئنا ورژن جدید در خیلی از بخش ها بهتر شده
میتونید 5.3 رو نصب کنید و آپدیت کنید و هم میتونید نسخه 5.9 رو جداگانه دانلود کنید پیشنهاد میکنم ورژن جدید رو دانلود کنید ورژن قبلی رو کاملا پاک کنید و حتی میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید و بعد ورژن جدید رو نصب کنید
یادتون نره اول به صورت عادی کمودو را ریموو کنید و بعد از Cis clean-up استفاده کنید
درود.
بعد از یه گشت توی آنتی ویروس ها :دی آخر به این نتیجه رسیدم که بیام طرف کمودو :5:
کلی هم مشکل بابتش داشتم ولی آخر هر طوری بود امروز سیستم راه افتاد و الان ما هم به این خانواده پیوستیم :دی
سلام علیکم,نقل قول:
ابتدا یک تشکر بکنم از دوست عزیزم جناب KarKas20 و بعد هم توضیح مختصری در این مورد بدم:
کمودو برای بخش فایروال یک سری قوانین و رولهایی دارد برای برنامه هایی که با شبکه در ارتباطند، میتونید از سربرگ Perdefined Policies اون رولها را مشاهده بکنید، عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین یک سری رولهایی در بخش +D دارد برای برنامه هایی که قصد اجرا در ویندوز را دارند، عکس را ببینید:
خب، این قوانین (رولها) در صورتی کار میکنند که شما یکی از این قوانین را برای یک فایل یا برنامه انتخاب بکنید، آنوقت فقط برای همان برنامه یا فایل اون قانون کار میکند و نه برای همه فایلها، مثال: من برای مرورگرم از رول Web Browser استفاده کردم و برای فایرفاکس، این قانون کار میکند و فایرفاکس در ارتباطات شبکه از این قانون استفاده میکند.
یا مثلا در عکس زیر در بخش +D برای اجرای فایل زیر از رول Trusted Application استفاده کردم. و فایل برای اجرا در ویندوز از قوانین مربوطه استفاده میکنه:
==
اگر فایلی قصد اجرا داشته باشه و شما از قبل هیچ قانونی براش تعریف نکرده باشید، فایل از هیچکدام از قوانین موجود استفاده نمیکند. و کمودو هم شروع به سوال کردن میکنه که اینجا میتونید یکی از قوانین موجود را به فایل بدهید. یا اصلا یک قانون جدید ایجاد بکنید که دو راه دارد: 1- برای فایل به صورت دستی یک قانون جدید که به صورت پییش فرض در کمودو وجود ندارد بسازید. 2- فایل را اجرا بکنید و وقتی کمودو سوال میپرسد تیک Remember را بزنید و به سوالات جواب بدید تا قوانین ساخته بشه.
خب، امیدوارم با این توضیحات متوجه اون قوانین و نوع کارکردشون شدن باشین. دوستانی که سندباکسشون روی لیمیت است با اون لیمیتی که در +D میبینید، هیچ ارتباطی ندارد. فقط تشابه اسمی است.
=====
اما اگر دوست دارید تغییری در +D ایجاد کنید باید در سربرگ Defense+ Rules و برای همه برنامه ها یعنی All Applications این تغییرات را ایجاد کنید. البته من قبلا در تاپیک سیستمهای آلوده یک اشاره ای کردم و عکس قرار دادم ولی ظاهرا اون عکس از سرور پاک شده.
برای اینکه به چه صورت تغییرات را اعمال کنید من سه عکس قرار میدم .... همه چیز در عکس گویا است:
نقل قول:
دوست من من به خاطر همین مشکل مجبور به ترک کومودو شدم...باید چیز پ ن رو به عنوان تراست واسش تعریف کنی که باز هم شعورش نمرسه و به همین خاطر مشکل شما پیش میاد !
سلام ............
آنتی ویروس comodo internet security premium
version : 5.3.176757.1236
virus signature database version:1
نمی دونم چرا هر وقت می خوام آپدیت کنم تا 45% میره بعد failed می شه . چیکارش کنم ؟
تازه این کادر هم هست !
سلامنقل قول:
چرا هنوز بعضی دوستان ورژن 5.3 دارن!! بعد از اون ورژن این ورژنها اومدند: 5.4 - 5.5 - 5.8 و آخرین ورژن 5.9
دوست عزیز به راحتی میتونید آخرین نسخه یعنی ورژن 5.9 را از لینک زیر دانلود بکنید:
اگر دوست داشتید دیتابیس کمودو را دانلود بکنید و بعد کمودو را آپدیت آفلاین بکنید میتونید از لینک زیر آپدیت را دریافت بکنید:
بعد ار دانلود دیتابیس اول آنرا از حالت فشرده خارج بکنید و بعد آنرا به bases.cav تغییر بدید و در سیف مد ویندوز برید و دیتابیس را جایگزین بکنید.
نکته: دیتابیس ورژن 5.3 روی ورژن 5.9 کار نمیکند؛ چون ما در ورژن 5.8 با اومدن جناب ایگور، تغییر در بیس داشتیم و کلی امضای عمومی به اون اضافه شده.
ببخشید کسی راهی برای این آنتی ویروس بدرد نخور پیدا نکرد که کرک رو ویروس نشناسه ؟ همین که رایگان خوبه وگرنه خیلی اذیت میکنه برای کرک ها
سلام من چند بار کومودو چه اینترنت سکیوریتی و چه فایروالش رو نصب کردم اما هر بار بعد از مدتی کار کرد سیستم هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستارت کنم...
هم ورژن 5.8 هم 5.9 !
آخرم نفهمیدم مشکل کجاست...
:13:
موقعی که کرک رو ویروس شناخت بزنید Add to Trust. همین. از این راحت تر؟ خیلی سخت بود؟نقل قول: