گوشی هم مثله خودته :دی
Printable View
گوشی هم مثله خودته :دی
آندروید 2.3 روی X10 نصب میشه باید بگم که :
به دلیل اینکه رم این گوشی 384 مگابایت هست بیشتر از آندروید 2.1 روی اون نمیشه نصب کرد زیرا آندروید 2.2 به بعد نیاز به رم 512 مگابایت هست . پس با همین آندروید 2.2 باید بسوزیم و بسازیم.
کاملا اشتباه هست نظرتون.ببخشیدا.الان گوشی های زیادی توی بازار هستن که با همین میزان رم 2.3 رو به خوبی جوابگو هستن.
در ضمن خود سونی اریکسون اعلام کرده 2.3 میاد.دیگه جای شکی نمیمونه.
500 تا رام 2.3 پورت شده هست واسه ایکس10 !
من خودم تا بحال 3 تاشو نصب کردم و استفاده کردم ! ولی چون رسمی نبودن و دوربینشون کار نمیکردن پاکشون کردم !
لطفاً اطلاعات غلط ندین !
تو سایت سونی اریکسون زده 2.3 برای x10 بزودی می یاد:31:
من خودم تو دو تا x10 رام 2.3 غیر اصلی ریختم خیلی عالی هم کار کرده چه برسه به رم اصلی :5:
یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
Hi everyone, waitings for official android 2.3 for x10 is nearly over, I have got the official gingerbread almost ready for everyone with me, just needs bit work then I will upload it very soon.
just to let u guys know that its the copy of the rom that u have seen on Thai YouTube video. its real.
new features/changes so far :-
16m colours
no bravia engine, but greet improvement of screen and its touch.
new Facebook kinda in beta version ( not sure)
sound eq.
media home like arc
default android camera app ( fully supported and working with all apps using camera, led flash and zoom all working)
no face detection
etc etc.
طرف هنوز فایل رو نزاشته...مشکوک میزنه...
منبع
کد:http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-x10-modaco-com/341462/leaked-thai-gingerbread-for-x10-is-finally-here/
no FACE DETECTION !!!
ای بابا :دی
مسئله ای نیست :دی ال سی دی میگه بهتر شده !! دمش گرم !
احتمالاً برای ژاپن زودتر عرضه شده !
مثل رام مولتی تاچ !
آقا من با همون browser خودش كار ميكنم البته تا حالا اينترنت كانكت نشدمنقل قول:
opera هم نصب كردم كهنمياد ميگه بايد كانكنت بشي
نکاتی رو راجع به آپدیت ایکس10 بگم که بعضی از قابلیت های آن حذف خواهد شد یا تغییر خواهد کرد:
در حال حاضر تصمیم سونی اریکسون بر این است که واسط کاربر استاندارد دوربین اندروید جایگزین واسط کاربر کنونی دوربین گوشی Xpeira X10 شود و بنابراین ویژگی هایی نظیر تشخیص چهره و تشخیص لبخند از میان خواهد رفت.
EAS اصلی Gingerbread جایگزین Moxier خواهد شد.
ویجت های رسانه ای و موسیقی بکارگرفته شده در محصولات سال 2011 سونی اریکسون جایگزین Mediascape خواهد شد.
کلید های DRM مرتبط با محتواهای حفاظت شده موجود بر روی گوشی از بین خواهد رفت.
برنامه Backup and Restore سونی اریکسون بر روی Gingerbread پشتیبانی نمی شود و در نتیجه حذف خواهد شد.
پشتیبانی از زبان های دو جهته در مقایسه با آنچه بر روی گوشی Xpeira X10 مجهز به نسخه 2.1 سیستم عامل اندروید وجود دارد کاهش خواهد یافت.
خبر هایی هم اومده که قراره صفحه ی ایکس10 در آپدیت2.3 از256000 رنگ فعلی به16میلیون تبدیل شود و cpu این گوشی به1.2 اورکلاک شود البته سونی از این خبر ها زیاد داده بود ولی آپدیت 2.3 حتمی است و
راستی کسی تاریخ دقیقش رو خبر نداره و در مورد اورکلاکش...؟
دوستان موندم وسط این گوشی رو بگیرم یا htc disire رو کمکم کنید ؟
مصرف باطریش چطوره و صدای کدام بیشتره ؟