میخوام مک بوک ایر مدل 2011 بخرم...یعنی آخرین مدل....11 اینچ...قیمت هاش چجوری اند؟:20:
Printable View
میخوام مک بوک ایر مدل 2011 بخرم...یعنی آخرین مدل....11 اینچ...قیمت هاش چجوری اند؟:20:
کسایی که باهاشون هماهنگم و میدونم قطعی میخوان: 1.سعید 2.مهرداد 3.شهروز 4.محسن 5.آرش 6.خودم
هرکس دیگه که واقعا میخواد اعلام کنه
مبلغ تا الان 2450 که شاید پایین ترم بیاد همراه با گارانتی. فروش اقساط هم داره 1سوم نقد مابقی تو 2 فقره چک با سود 2.5%
نکته مهم: اجناس مستقیم از کانادا میاد و پلمپ شده و ll/a هست و میتونید اونجا تست هم بکنید. هرکس دیگه هست اعلام کنه بجز این 6 نفری که بالا گفتم
ای بابا ما رو فرامش نکنین رو ما هم واسه 723 حساب کنید.نقل قول:
دمت گرم امید جون،لطف کردی زحمتشو کشیدی:46:نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
چش مایی!:27::46:نقل قول:
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
بفرماییدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?do=discuss&discussionid=5529&pp=10&page=4
سلامنقل قول:
یا 300 یا 500 که فکر می کنم شما اگه قیمت از بیرون گرفته باشی می فهمی دندون گیره
احتمالا تو همین هفته همه چی قطعی می شه
واسه پیام خصوصی باید تعداد پست ها حداقل 20 تا شده باشه
البته تو گروه اگه عضو شی شمارم اونجا هست
راستی اضافه کنم که گارانتی باتری 6 ماه هست،بقیه سیستم 1 سال(باز موقع خرید میتونید اطلاعات بیشتری هم بگیرید)
راستی اینم بگم که نیازی نیست که همه با هم بریم،هر کی خواست بره فقط به من بگه که من به اونا بگم که از گروه ماست!:46:
سلام جیگرنقل قول:
ایر واسه اینکه سبک بشه خیلی از امکاناتش حذف شده
اگر هم می بینی سرعتش زیاد نشون می ده فقط واسه هارد اس اس دیشه
اما پرو مثل اسمش کاملا حرفه ایه
سی پی یو من برابر کور آی فایوه که فایل های 720 رو مثل یه آهنگ 1 دقیقه ای ام پی 3 عقب جلو می کنه
حالا اونکه سی پی یوش کور آی سونه بدون شک بی مشکل اجرا می کنه
البته خودم یه جا دیدم که یه 13 اینچ روشن گذاشته بود و تو همون دسکتاپش فیلم اینسپشن بود که بازش کردم سوت ثانیه ای اجرا شد
سلام
بچه ها ضمانت شامل تعویض در ماه اول نمی شه از الان بگم که بدونین
اگه بی ضمانت بخواین 50 کم می شه
حالا من پیشنهاد دادم 50 اضافه تر بگیرن و 11 ماه ضمانت عادی رو هم حذف کنه اما به جاش فقط یه ماه ضمانت تعویض بده
نظرتون چیه؟
اصل کار ضمانت تعویضهنقل قول:
اره اما مهرداد گفت ندارهنقل قول:
حالا این پیشنهادو دادم که فردا بگه باید ببینیم قبول می کنه یا نه