سلام
من قصد خرید گیرنده دیجیتال رو دارم
TV من هم C8000 هست Full HD و سه بعدی
در مورد گیرنده دیجیتال شاتل تو عصر ارتباط مطلبی خوندم البته استفاده نکردم ولی به نظر امکانات خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فراسو هم هست
حداقل مزیت شاتل و فراسو در ساپورت کامل زبان فارسی هست
در مورد ایکس ویژن هم با این که تبلیغات زیادی در موردش شده ولی خیلی دوستانی که داشتن خیلی راضی نبودن و مشکلاتی باهاش داشتن
البته به نظر میرسه چه تو این تاپیک و کلا بحث های که شده گیرنده دیجیتال بلوسنس T+14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا میشه گفت بهترین گیرنده دیجتال هست
هر چند میشه گفت این گیرنده دیجیتال امکانات خوبی داره ولی واقعا در بعضی موارد خیلی اقراق شده
مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی (3D) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین به شعور خریدار هم هست
یعنی انقدر سطح آگاهی مردم رو پایین میدونه یا فقط برای فروش بیشتر و جذب مشتری این کارو میکنه
دوستان عزیز بهتر از من میدونن فیلم سه بعدی روی بلو ری عرضه میشه و خوب حجم این فیلم ها هم بسیار بالا!!!
و برای دیدن فیلم های سه بعدی شما فقط باید از دستگاه بلو ری استفاده کنید و جالب تر اینجاست که بلوری معمولی هم
قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست و باید بلوری شما بلوری سه بعدی باشه تا بتونه فیلم سه بعدی رو براتون پخش کنه
مثلا بلو ری BD-C7500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمیتی در حدود 400 خورده ای فقط میتونه فیلم های بلو ری و DVD و بقیه فرمت ها رو پخش کنه ولی قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست!!!
تمام موارد بالا رو کنار بذاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل استفاده شده یعنی کابل HDMI در دستگاه بلوسنس HDMI Version 1.3 هست و دیگه کاملا واظحه که برای دیدن فیلم
سه بعدی باید کابل HDMI شما ورژن 1.4 باشه چون عملا ورژن 1.3 قادر به پخش تصاویر سه بعدی نیست
احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو هم بگم من خودم از بلوری BD-C6900 استفاده میکنم و قابلیت پخش تصاویر سه بعدی رو دارم و فقط میخوام از این دستگاه برای گیرنده دیجیتالش استفاده میکنم
فقط خواستم اینو بگم که دوستان فکر نکنن هر چی تو مشخصات می نویسه درسته!!!
البته امیدوارم بقیه مشخصاتش مثل این مورد نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای من ساپورت زبان فارسی مهمه حالا چه زبان منوها باشه چه زیرنویس و مخصوصا تلتکست