یعنی واسه ریختن LT مادربورد یا کلا برد کنسول سوراخ نشده و میشه از شماره سریال فهمید الان یادم نیستنقل قول:
کلا این دست کنسول ها عمر بیشتری میکنند و مشکلاتشون کمتره :46:
یعنی واسه ریختن LT مادربورد یا کلا برد کنسول سوراخ نشده و میشه از شماره سریال فهمید الان یادم نیستنقل قول:
کلا این دست کنسول ها عمر بیشتری میکنند و مشکلاتشون کمتره :46:
یه ps3 بازحرفه ای لطفآ جواب بده
میخوام یه کنسول کار کرده بگیرم این فت های 80 گیگ ریفر هم داره یا اصلا ریفر بودن یا نبودن مهمه؟
چندبگیرم خوبه 80 گیگ فت؟
کپی خور 3.5
بعد اینکه برای استفاده بازیهای کپی حتمآ باید دانگل زد و با سی دی اورجینال بوت کرد؟
میگن بازیهای کپی گیر زیاد داره درسته؟
80 تا هم ریفر داره و هم آک،ولی بیشترشون آک هستش تو بازار ایران...................
قیمت هم حدود 320 هست آکش.............
دانگل برای هـک قدیم بود که به هـک سخت افزاری معروف بود ولی الان بیشتر نرم افزاری هـک میکنن یا همون 3.55 شما..............
گیر هم نه زیاد نداره ولی خوب بازیهای جدید بعضی ها برای کپی خورها میاد ولی بعضی هم نمیاد...................
یه دست دوم تمیز می ارزه بگیرم یا اک بگیرم ترجیح میدم کم هزینه کنمنقل قول:
از کجا بفهمم ریفره یا نه؟رو کارتون مینویسه؟
این -- نرم افزاری برای بوت بازی اورجینال میخواد کلا کپی بازی کردن با این کنسول مثه ایکس باکس دردسر داره (همش ال تی باید بزنی)
رو این دستگاه فت دسته اورحینال بی سیم هست؟کابل اچ دی ام ای چطور؟
و اینکه میشه با دستگاه کپی خور اورجینال هم بازی کرد برای نتورکش میخوام
ببخشید سوالام زیاد شد ممنون از توجه شما
سلام دوستان
من میخوام یه کنسول بخرم و میخوام قیمت هاشو بدونم:
1-یک عدد Xbox 360+ Kinect
***Xbox بهترین مدلشو میخوام Kinect هم اگه تنوع داره بهترینش رو میخوام***
2-یک عدد PS3 اونم اگه تنوع داره بهترین مدلشو میخوام
ممنون میشم یه فروشگاه معتبر هم چه انلاین چه حضوری بهم معرفی کنید
درضمن 1 سوالی هم برام پیش اومده میخواستم نظراتتونو بگید در ادامه قیمت هایی که بهم میدین تا تصمیم گیری بهتری داشته باشم:..سوال من :
دوستان من نمیخوام XBOX رو با PS3 مقایسه کنم ولی موندم کدومو انتخاب کنم...میدونم XBOX بازی هاش افت فریم ریت ندارن..میدونم بازیهاش ارزون تر هستن...اینم میدونم هرکدوم بازی های مخصوص به خودشونو دارن..اینم میدونم PS3 یاز هایش گرونتره
من همه اینها رو میدونم...حالا من چی دارم :
TV: 55NX720-INTERNET TV+3D
ADSL
کابل سیم و ... همه اینارم دارم پس از نظر live بودن یا سایر مسائل من مشکلی ندارم در مورد بودجه هم من تا 800 850 برای خرید کنسول پول دارم
گیمخور حرفه ای نیستم ولی میخوام از یه بازی لذت ببرم!!!
حالا نظر شما کدومشه ؟؟؟
مرسی
قیمتهای پاساژ لباف در میدان امام خمینی :نقل قول:
Xbox360 مدل اسلیم 4GB : 545.000 تومان
Xbox360 مدل اسلیم 250GB : 600.000 تومان
Xbox360 مدل اسلیم Bundle 4GB : 790.000 تومان
Xbox360 مدل اسلیم Bundle 250GB : 830.000 تومان
قیمت کینکت :حدود 230
--------------------------------
چطوری فرشیدجان ؟ :40: راستش من پلی3 بازی نکردم ولی فقط اینو بدون من یه 360 داشتم سه چراغ شد و بلافاصله رفتم یه 360 دیگه خریدم :دی (که البته دیگه این مشکل با اومدن بردهای جدید به تاریخ پیوسته) . اگه علاقه به بازیه انلاین داری توصیه ی من 360 هست شک نکن خیلی باحاله . البته واسه انلاین بازی کردن باید اکانت گلد بخری ولی ارزشش رو داره :46: . اجرای بازیه کپی شده رو 360 راحتره ! و از نظر بازی هم به هیچ وجه کم نمیاری . اگه سول خاصی داشتی من در خدمتم .
--------------
البته اینم اضافه کنم قرار کنسول ویتا هم بیاد که بی شک رو قیمتها تاثیر خواهد داشت . به نظرم فعلا صبر کن چون قیمتها اصلا خوب نیست .
مرسی دوسته خوبمنقل قول:
واقعا لطف کردی
در مورد کنسول ویتا باید بگم که اون یه کنسول دستی هستش و من علاقه ای به کنسول دستی ندارم خودم PSP دارم لپ تاپم دارم سیستم خونگیمم LGA1366 هستش که مشکلی نداره و تو بنچ مارک تا 137 فریم ریتم گرفتم
فقط چیزی که هست من میخوام دیگه کمتر با PC بازی کنم و بیشتر کارای 3D و همینطور OVER رو بزارم برای PC و چون دانشجو هستم حالا گاهی اوقات یه بازی بخوام بزنم چون TV 55 هستش کیفیت بهتری رو میتونه در معرض نمایش بزاره
--------------------------------------
اگه ممکنه اون دوتا قرمر باهم و اون دوتا نارنجی باهم و همینطور اینکه bundle با بدون bundle چه فرقی داره رو برام یه توضیحی بدی
فرق xbox با xbox 360 چیه ؟؟!!!
به نظر دست دوم تمیز بگیری خیلی بهتره...............نقل قول:
نه از رو جعبه معلوم نیست،ولی بیشتر ریفرها کارتونشون شبیه قوطی کبریت هستش ولی آکبندها نه..............
برای بعضی بازیها هم باید بوت داشته باشی و در ضمن بالاخره کپی بازیکردن دردسرهای خودشو داره،جفت کنسولها هم عین هم دردسر دارن...................
دسته هست ولی کابل HDMI نه................
میشه بازیهای کپی رو اجرا و بازی کرد اما آنلاین نمیتونی بازی کنی چون باید دستگاه رو آپدیت کنی و اگه آپدیت کنی دیگه نمیتونی کپی بازی کنی.................
خواهش،وظیفس................
خواهش میکنم وظیفه بود . در مورد ویتا منظورم تاثیرش بر روی قیمت کنسول بود که ممکنه قیمت کنسولهارو تغییر بده !نقل قول:
منظور از باندل اینه که یه وسیله اضافه تر از ایکس باکس معمولی داخلش هست. مثل باندل کینکت که توش کینکت هم هست یا باندل بازی های مختلف. مثلا به این صفحه مراجعه کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------
در مورد تفاوت xbox و xbox360 :
xbox نسخه اولی کنسول مایکروسافت هست که ضعیفتر و متفاوت تر از 360 هست . در واقع تفاوت این دو مثل تفاوت ps2 با ps3 هست ! . 360 نسل جدید ایکس باکسه و نسخه ی قبلی از رده خارج شده هست!
----------------
نسل جدید ایکس باکس هم 720 هست که به نا به شایعات مثل اینکه قراره اواخر 2013 عرضه بشه . البته هنوز تایید نشده !
.نقل قول:
.
من شاید حدود 2 3 هفته دیگه بگیرم وضعیت دلار داره سروسامون پیدا میکنه
در نهایت توصیت کدوم یکی از مدل های بالا هستش ؟؟؟؟
الان Slim دیگه بهترین مدل xbox هست ؟