ریوریا کلا ماشین کم یابی هستش مثلا مدل 64 تولیدش کم بود در حدود 8000 تا یا 67 کمی بیشتر بود
مدل های 73 تمام ماشینهای آمریکایی هم تولیدشون نسبت به سالهای دیگه کم هستش تو این سال یه اعتصاب چند ماهه تولید رو کم کرده
Printable View
ریوریا کلا ماشین کم یابی هستش مثلا مدل 64 تولیدش کم بود در حدود 8000 تا یا 67 کمی بیشتر بود
مدل های 73 تمام ماشینهای آمریکایی هم تولیدشون نسبت به سالهای دیگه کم هستش تو این سال یه اعتصاب چند ماهه تولید رو کم کرده
اگر اشتباه نکنم تصویر یکی از همین مدل را توی یه سایت دیگه دیدم(فکر کنم تی تی) که سوخته بود و توی یه گاراژ متروکه افتاده بود..البته بازسازی اون واقعا خیلی سنگینه اما اگر پیگیری کنی شاید نتیجه بده.
:18:
سوخته منفجر بمب زده خريداريم كجاست كدوم قسمت كي ديدين؟!!!!!
والا درست یادم نیست اما انگار توی تی تی بود و یه نفر در موردش نوشته بود که صاحبش پدر یکی از آشناهاشون بوده و سالهاست اون را همینجوری انداخته توی اون گاراژ متروکه .بدنه سوخته که سالها هم زیر باران و افتاب باشه دیگه معلومه وضعیتش چیه...توی تی یت میگردم شاید دوباره پیداش کنم..شما هم بگردی احتمالا اون پست را پیدا بکنی.تصویر از قسمت عقب گرفته شده بود و چیز زیادی از ماشین نشون نمیداد.
پیدا کردم..اما تصاویر نبودن..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
برا سال 2008 متاسفانه
درسته.مال خیلی وقت پیشه.اما اون ماشینی که من دیدم بعید میدونم کسی برای بازسازی برده باشه و به این مفتیها کسی زیر بار این دردسر نمیره.احتمال اینکه هنوز اونجا باشه هست.شما گفتی که توی تی تی هم عضو هستی .با نویسندگان اون تاپیک تماس بگیر و ببین داستان به کجا رسیده؟شاید هنوز باشه و بشه خریدش..بهر حال باید تلاش کنین و به این زودی نا امید نشی.
خیلی سخت میشه تزئیناتش رو جور کرد باید از اون ور اورد
ولی اگه بدنه نپوسیده باشه میشه ازش یه لو رایدر با موتور و گیربکس جدید در اورد
سلام
ميگم داش رامين تو هم عشق رو رايدر ي بد جور
حالا اين خوبه نسبت به كامارو خيلي آس تر و خيلي كمتر ازش وارد شده
زنگ زدم به هادي نيكپور برا جلو پنجره ماشين محمد گفت 800 تومن از اونور مياد از عمو خسرو پرسيدم گفت ادم داشته باشي ميتوني 400-500 هم بگيري!!!
جناب صادقی شما با نویسنده های اون تاپیک در تی تی حتما تماس بگیر .حیفه ولش کنی!دنبال جلو پنجره ایمپالا میگردین؟من یه سوالی میکنم اگر چیز بدرد بخوری پیدا شد حتما خبر میدم.
آقا علي پيگيرش شدم
بابت جلو پنجره هم از لطتفتون يه دنيا ممنونم اما من دنبال جلو پنجره نيستم
همينجوري قيمت جلو پنجره فابريكي ماشين محمد(كامارو70)گرفتم گفت 800
راستي اقا علي اون كوگار69+ترنس ام74 با دماغه73 كه اهوازن رو ديدي؟