یه سایت من معرفی میکنم که تمهای با حالی داره ببینین به نظر شما چطوره ؟؟
کد:www.babinokia.com
Printable View
یه سایت من معرفی میکنم که تمهای با حالی داره ببینین به نظر شما چطوره ؟؟
کد:www.babinokia.com
نقل قول:
تایید میشه..خیلی تم های با کیفیت و کاملی داره...
اینجا هم تم زیاد داره اما خیلی بیکیفت هست...مثل تمهای 6600 !!!
کد:www26.ownskin.com
سلام دوستان
با تمام ارادتی که نسبت به 5700 دارم :31: میخواستم ببینم به نظر شما می ارزه این کار رو بکنم ؟؟؟
"" در ضمن بگم که به امکانات و مشخصات هر سه گوشی واقف هستم ""
میخوام 5700 رو بفروشم 5310 و یا 5610 رو بخرم...به خاطر قیافه...همین....
اینکارو بکنم ؟؟:41:
ساسان خان از شما جواب میخوام !!!:31:
سلام .گوشیم 5700 هر چی میکنم sms نمیفرسته چکار کنم؟؟
مطمئنی مشکل از اپراتور نیست ؟؟؟نقل قول:
برای 5610 این حماقت رو نکن پول بیشتر میدی فقط به خاطر قیافه منم میخواستم اینکار کنم ولی دیدمش پشیمون میشم من منکر جاوا نیستم ولی خب انعطاف سیمبین به نظر من بهتره بازم میگ این نظر شخصیه .دوباره سر جاوا سیمبین دعوا راه نندازیدنقل قول:
نقل قول:
بابا من که گفتم به همه مشخصاتشون واقفم...مثل اینکه شما میخوای دعوا راه بندازه بحث جاوا و سیمبین راه میندازی.....
شما مسیر زیر را بروید و بررسی کنید...نقل قول:
messages>settings>text messages>message center in use
رو باید بسته به سیم کارت خودتون روی mci smsc و یا tci smsc قرار دهید....
هر چند از بقیه جواب نخواستی ولی من جواب میدم .نقل قول:
عزیزم شما که میگی به همه امکاناتشون واقفی پس فقط میمونه نظر شخصیه خودت چون تقریبا همه چیشون رو قبول داری و داری سلیقه ای کار میکنی .البته اگه من بودم نمیکردم این کارو ...
من با هر سه تاشون کار کردم ولی 5700 یه چیزه دیگس با اونا زود خسته میشی .بازم خودت میدونی اگه از قیافشون خیلی خوشت میاد بگیر و تجربه کن بد نیست .راستی 5700تو چند میخوای بفروشی ؟؟
شاید خودم خریدمش .منصفانه حساب کنیا ...
دوستان عزیز این یک پک 4 تایی از یکسری تم قشنگ برای 5700 هستش حتما دانلود کنید حجمش خیلی کمه همش 1 مگابایت هستش ولی ارزش داره از دست ندید.
دانلود کنید با حجم 988 کیلوبایت از طریق لینک زیر :
این هم شکل و شمایل تم ها :کد:http://www.4shared.com/file/32643079/4f1b50ef/NOKIA_5700_EXPRESS_MUSIC_MUSIC.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]