سلامنقل قول:
فقط تاریخ اعزام رو تو رگه سبز میدن ، و 2 یا 3 روز مونده به اعزام ، برگه سفید میاد که کد محل آموزشی رو توش مینویسن
.
سلامنقل قول:
فقط تاریخ اعزام رو تو رگه سبز میدن ، و 2 یا 3 روز مونده به اعزام ، برگه سفید میاد که کد محل آموزشی رو توش مینویسن
.
شایعات دو هفته ی پیش درست از آب دراومد.
هر ماه جبهه 10 روز کسری خدمت!
کد:http://nezamvazifeh.com/?p=282
بدبخت شدیم رفت!:41:نقل قول:
جالبه کسی 30 ماه جبهه داشته باشه معاف میشه و اگر 29 ماه داشته باشی 9 ماه کسر میشه!:27:
آخه این رو بری به کی بگی!!!!!!!!!!!!!!!
ما که 14 ماه کسری (22 ماه جبهه پدر که سرباز بوده) گرفتیم پارسال تمامش کردیم ... هر کی نرفت دنبال کسری اش سخت ضرر کرده :دی
خدا رحمتت کنه :31:نقل قول:
1- با تغییرات زیاد
2- ابدا ، فقط کسر خدمت میخوری و هزار تا بدبختی هم داری برای پایان خدمت از جمله : تاییده کسر خدمت و ... که یک سال باید شیرین منتظر کارت بمونی :27:
3- قبلا میتونستی با این سابقه 14 ماه کسر خدمت بگیری ولی الان شد 8 ماه ... خیلی ضرر کردی اگه تا پارسال نگرفتی برگه کسری ات رو:13:الان باید 18 ماه خدمت کنی که 8 ماه کسری داری و یکماه هم کسری تحصیلی که میشه 9 ماه خدمت : دو ماه اموزشی و 7 ماه خدمت !!!
4- داداش مگه امریه کشکه که اینقدر حرفشو راحت میزنی؟ الان چند تا وزارتخانه من جمله نفت بیشتر نمیدن که فقط نخبه توی کارشناسی ارشد میگیرن و یا باید آزمون بدی و 6 ماه قبلش ثبت نام کنی! دنگ و فنگ داره! تاهل فقط میتونی استان خودت بیفتی نه حتی شهر! اگه تک فرزند ذکور بودی بهتر بود قشنگ شهر خودت میفتادی :46:
یه هر حال موفق باشی ... بهتر بود زودتر میرفتی دنبال کسری ات :20:
مرسی دوست عزیز ... :20:نقل قول:
محاسبه کسری من رو درست گفتین ولی به خاطر جانبازی پدرم هم دو ماه کسری دیگه میاد روی اون نه ماه :46:
واسه امریه هم آخه دیدم چندی از بچه های دانشگاهمون راحت و بدون پارتی و حتی یکیشون رفت تهران الکی گفت مزدوجم و افتاد مشهد بدون اینکه مدرکشو بگیرن! واسه این گفتم شاید روشای دیگه ای هم باشه. مثل اینکه مام واس مثل بقیه بریم ببینیم چی میشه. کلاً همه چیز این سربازی شانسیه :13:
درود بر همشهری ما!نقل قول:
دادا همین 8 ماه باقی مانده رو برو، همین رو باور کن از دست میدی در ضمن بیشتر بچه های مشهد یا میفتند بیرجند 04 یا تهران!
اگر بیرجند بیفتی که انگار افتادی جزایر هاوایی، بهت خوش میگذره!
در ضمن الان دیگر همه سرباز ها بر طبق مدرک تحصیلی فرستاده میشوند یعنی شما با هم مقطع های خودت میری آموزشی!:46:
فرق می کنه سابقه جبهه پدر تو سربازیش بوده باشه یه داوطلبانه ؟
نقل قول:
نه فرقی نمیکنه...